رسپی توت خشک در فر بدون سیاه شدن

“`html
توت خشک یکی از خوشمزهترین تنقلاتی است که در ترکیب آجیلهای شیرین یا کنار چای استفاده میشود. توت یک میوه مغذی و پرخاصیت است و خشک کردن آن، روش خوبی برای نگهداری و بهرهمندی از خواص آن در فصلهای دیگر است. با توجه به قیمت بالای توت خشک در بازار، تهیه آن بهصورت خانگی بسیار اقتصادی است. با تهیه توت خشک خانگی، میتوانید از مواد افزودنی مضر دوری کنید و با بهترین توتها این تنقلات را درست کنید. بهطور کلی، تهیه توت خشک خانگی در فر بسیار بهداشتیتر از توتهای خشک بازاری است.
در این قسمت از مجله اینترنتی رضیم بلاگ، آموزش یکی از روشهای سادهای که میتوانید در خانه و بدون ابزار خاصی توت خشک تهیه کنید را بهصورت مرحله به مرحله همراه با نکات لازم معرفی خواهیم کرد. بنابراین، با ادامه مطلب همراه باشید.
توت سفید | ۵۰۰ گرم |
آبلیمو | ۱-۲ قاشق غذاخوری |
رسپی توت خشک در فر
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه و تهیه توت خشک با فر برقی یا گازی بین ۱ تا ۳ ساعت طول میکشد.
با مقادیر ذکر شده در این رسپی، میتوانید ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم توت خشک تهیه کنید.
تهیه این توت خشک به راحتی انجام میشود و سختی آن در دستهای آسان قرار میگیرد.
بیشتر بخوانید: خواص توت خشک برای لاغری چیست؟
مرحله اول: آمادهسازی توتها
بهترین توت برای خشک کردن، توتهای سفید، رسیده و نرم است. بهتر است توتها را نشویید و از توتهای سالم و دستچین شده استفاده کنید. توتهای له شده، قهوهای یا پلاسیده را کنار بگذارید.
مرحله دوم: افزودن آبلیمو
این مرحله کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد و میتواند تا حدودی از سیاه شدن توتها هنگام خشک کردن جلوگیری کند. برای این مقدار توت، از آبلیمو زیادی استفاده نکنید، چون طعم توتها را تغییر میدهد. کمی آبلیمو تازه روی توتها بریزید و به آرامی آنها را زیر و رو کنید تا همه قسمتها به آبلیمو آغشته شود.
توجه داشته باشید که استفاده از آبلیمو تازه بهترین گزینه است.
بیشتر بخوانید: میزان مجاز مصرف روزانه توت خشک چقدر است؟
مرحله سوم: آمادهسازی فر
پایین سینی فر را با کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بپوشانید. توتها را با فاصله مناسب در کنار هم روی کاغذ بچینید. برای خشک شدن بهتر، توتها را روی هم نگذارید. دمای فر را روی ۷۰ تا ۸۰ درجه تنظیم کنید و سینی میوهها را در فر قرار دهید.
بعد از ۲۰ تا ۳۰ دقیقه، درب فر را باز کنید و سینی را بچرخانید. بهتر است این کار را هر ۲۰ دقیقه تکرار کنید تا میوهها بهطور یکنواخت خشک شوند. میزان خشک شدن توتها به سلیقه شما بستگی دارد و با توجه به دمای فر میتوانید میزان خشک شدن را کنترل کنید. برای مدت زمان بیشتر ماندگاری، بهتر است داخل توتها نیز کاملاً خشک شده باشد.
بیشتر بخوانید: رسپی مربای توت سفید به روش خانگی
بعد از خشک شدن توتها، سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید که در دمای محیط خنک شوند.
بهتر است ۱ تا ۲ روز توتها را در سینی در دمای محیط قرار دهید تا رطوبت آنها به خوبی گرفته شود.
برای نگهداری توتهای خشک، میتوانید آنها را در زیپ کیپ یا شیشههای دربدار قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید.
“`
آیا روشهای دیگری برای خشک کردن توت به صورت خانگی وجود دارد؟
بله، شما میتوانید با روش قدیمی و سنتی، یعنی استفاده از نور مستقیم آفتاب، توت سفید را خشک کنید.
علاوه بر این، میوه خشککن، مایکروویو و توستر نیز دیگر دستگاههایی هستند که میتوانید برای خشک کردن این میوه استفاده کنید.
امیدواریم این دستور پخت مورد توجه شما علاقهمندان به آشپزی و تهیه خوراکیهای خانگی قرار گرفته باشد و شما بتوانید به راحتی و با روشی ساده، توت خشک تهیه کرده و آن را در کنار عزیزان خود میل کنید.