رسپی

رسپی جوجه کباب بدون دود و منقل؛ برای آپارتمان نشین‌ها

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

جوجه کباب یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین انواع کباب‌هاست که به روش‌های مختلفی درست میشه. اگه شما هم از طعم‌های تکراری جوجه کباب خسته شدید، این مقاله از مجله رضیم مخصوص شماست. با ما باشید.

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب با مرینیت جدید و طعم دودی

برای تهیه جوجه کباب با مرینیت جدید و طعم دودی به مواد زیر نیاز دارید:

سینه مرغ ۴۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
زنجبیل تازه ۱ تکه
نعنا تازه ۵-۶ برگ
لیمو ترش ۱ عدد
جعفری تازه ۱/۴ پیمانه
گشنیز تازه ۱/۴ پیمانه
ماست ۲ قاشق غذاخوری
پاپریکا ۱ قاشق چای‌خوری
هل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
زغال چند تکه برای طعم دودی

مراحل تهیه جوجه کباب با مرینیت جدید و طعم دودی

  • برای آماده‌سازی مواد اولیه ۱-۲ ساعت زمان لازم دارید و آماده شدن نهایی جوجه کباب هم ۱۰-۱۵ دقیقه طول می‌کشه.
  • مقادیر مواد ذکر شده برای ۲-۳ نفر مناسب است و می‌توانید با ضرب و تقسیم ساده، مقادیر رو برای تعداد بیشتری افزایش بدید.
  • تهیه این جوجه کباب متوسطه و سختی خاصی نداره.

مرحله اول: آماده‌سازی سینه مرغ

سینه مرغ رو بشورید و داخل آبکش بذارید تا آبش گرفته بشه.

بعد، برای اینکه جوجه کباب‌های قشنگ و یکدست داشته باشید، سینه‌های مرغ رو به قطعات مکعبی تقریباً هم‌اندازه برش بزنید.

این کار باعث میشه که قطعات مرغ به طور یکنواخت پخته بشن و راحت روی سیخ چوبی قرار بگیرن.

بیشتر بخوانید: حتی کسانی که از پای مرغ متنفرند با این رسپی آن را می‌خورند

بیشتر بخوانید: رسپی خورشت نارنگی

مرحله دوم: آماده‌سازی سیر و زنجبیل

سیر و زنجبیل دو طعم‌دهنده اصلی این مرینیت هستند.

سیر را بشورید و پوست بکنید. سپس سیر را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید.

زنجبیل تازه را هم پوست بکنید و به قطعات کوچک تقسیم کنید تا با سایر مواد سس خوب ترکیب بشه.

“““html

مرحله سوم: اضافه کردن سبزیجات تازه

نعنا، جعفری و گشنیز تازه را که خوب شسته‌اید به مخلوط کن اضافه کنید.

این سبزیجات طعم خوبی به مرینیت می‌دهند. برای اینکه طعم آن‌ها به خوبی با هم ترکیب شود، همه را خوب مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی جوجه کباب کردی

رسپی جوجه کباب بدون دود و منقل؛ برای آپارتمان نشین‌ها

مرحله چهارم: افزودن ماست و ادویه‌ها

ماست را به مخلوط کن اضافه کنید، چرا که ماست باعث نرم‌تر شدن بافت مرغ می‌شود.

کمی نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را نیز اضافه کنید تا مرینیت طعم قوی‌تری بگیرد. هل هم عطری خاص به ترکیب می‌دهد و جوجه کباب شما را منحصر به فرد می‌کند.

همه مواد را خوب مخلوط کنید تا سس یکدستی به دست آید.

بیشتر بخوانید: علت ترک خوردن کباب کوبیده و راه‌های جلوگیری از آن

مرحله پنجم: مرینیت کردن مرغ

قطعات مرغ را در یک کاسه بزرگ بریزید و سس مرینیت را به خوبی روی آن‌ها بریزید.

سپس با دست یا قاشق مرغ‌ها را خوب با سس مخلوط کنید تا همه قسمت‌های مرغ پوشیده شوند.

این کار باعث می‌شود طعم مرینیت به مرغ نفوذ کند و بعد از پخت، طعمی خوشمزه به شما بدهد. مرغ‌ها را حداقل ۱-۲ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌ها خوب به آن‌ها برسند.

بیشتر بخوانید: رسپی جوجه کباب سبز به روش خانگی

نکات طلایی در تهیه جوجه کباب با مرینیت جدید و طعم دودی

بیشتر بخوانید: رسپی ساندویچ مرغ و اسفناج

مرحله ششم: طعم دودی

بعد از اینکه زمان مشخص گذشت، مرغ‌ها را در یک ظرف درب‌دار مناسب قرار دهید.

یک کاسه فلزی کوچک در وسط ظرف بگذارید و چند تکه ذغال داغ داخل آن بریزید.

سریعا درب ظرف را ببندید تا دود ذغال در ظرف بماند و عطر دودی به مرغ‌ها برسد. این کار به جوجه کباب شما طعمی خاص می‌دهد که در جوجه‌های معمولی پیدا نمی‌شود.

مرحله هفتم: افزودن لیمو ترش

بعد از اینکه مرغ‌ها عطر دودی گرفتند، لیمو ترش تازه را به آن‌ها اضافه کنید.

توجه داشته باشید که لیمو ترش را بعد از عطر دودی اضافه کنید تا طعم دودی حفظ شود.

بیشتر بخوانید: رسپی جوجه کباب آلبالویی

مرحله هشتم: به سیخ کشیدن مرغ‌ها

سیخ‌های چوبی را قبل از استفاده در آب بگذارید تا هنگام پخت نسوزند.

قطعات مرغ طعم‌دار شده را یکی یکی به سیخ بزنید.

اطمینان حاصل کنید که قطعات به طور مرتب و محکم بر روی سیخ قرار گیرند تا در حین پخت جدا نشوند.

مرحله نهم: پختن جوجه‌ها

تابه‌ای را با کمی روغن گرم کنید و سیخ‌های چوبی جوجه را در آن بگذارید. جوجه‌ها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا به رنگ طلایی و کامل پخته شوند.

مراقب باشید تا طعم دودی حفظ شود و از سوختن جلوگیری کنید و جوجه‌ها را مرتب بچرخانید تا یکنواخت سرخ شوند.

بیشتر بخوانید: ماهی را با این روش مزه‌دار کنید (بدون آبلیمو و زعفران)

رسپی یک غذای خوشمزه و پرطرفدار

مرحله دهم: سرو جوجه کباب

بعد از اینکه جوجه‌ها طلایی و خوش‌عطر شدند، آن‌ها را از تابه خارج کرده و در ظرف سرو بچینید.

این جوجه‌های خوش‌مزه را می‌توانید با نان، برنج یا سبزیجات تازه سرو کنید.

امیدواریم این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش‌های خلاقانه این جوجه‌های خوشمزه را تهیه و با عزیزان خود میل کنید. جوجه کباب با طعم دودی و مرینیت تازه، تجربه‌ای لذیذ را برای شما به ارمغان خواهد آورد.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا