رسپی

رسپی حلوای اسفناج، طعمی جدید و رنگی زیبا

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

حلوا یکی از دسرهای خوشمزه‌ای است که می‌توان به روش‌های مختلفی درست کرد. یکی از انواع جذاب آن، حلوای اسفناج است که علاوه بر طعم عالی، ظاهر زیبا و رنگ سبز جذابی دارد که همه را به خود جذب می‌کند. در این مقاله از مجله رضیم با ما باشید تا طرز تهیه این حلوای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای تهیه حلوای اسفناج، ابتدا برگ‌های اسفناج را به همراه شکر، گلاب و شیر در مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید. سپس آرد را یک بار الک کرده و نیم ساعت در تابه با حرارت کم تفت دهید. دوباره آرد را الک کنید و روغن و کره را به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه تفت دادن، شربت اسفناج و پودر هل را اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد. در ادامه، طرز تهیه حلوای اسفناج را به طور کامل توضیح خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه حلوای اسفناج

برای درست کردن این حلوای خوش‌رنگ به مواد زیر نیاز دارید:

برگ اسفناج ۱۳۰ گرم
گلاب نصف پیمانه
شیر ¾ پیمانه
شکر ۱۳۰ گرم
آرد سه صفر ۱ پیمانه
کره و روغن مایع نصف پیمانه
پودر هل نصف قاشق چای‌خوری

 طرز تهیه حلوای اسفناج

برای تهیه این حلوای خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده کردن اسفناج

ابتدا ساقه‌های اسفناج را جدا کرده و برگ‌ها را به خوبی بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود. بهتر است از اسفناج‌های تازه و کوچک با رنگ روشن استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر کرم خرمالو مجلسی

مرحله دوم: تهیه شربت اسفناج

برگ‌های اسفناج را به همراه گلاب، شکر و شیر در مخلوط کن بریزید و میکس کنید تا به یک شربت یکدست تبدیل شود.

بعد از اینکه مواد کاملاً ترکیب شدند، آن‌ها را به یک ظرف دربسته منتقل کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه باسلوق زرشک

مرحله سوم: تفت دادن آرد

یک تابه نچسب روی حرارت بگذارید و آرد را روی آن الک کنید. سپس برای نیم ساعت آرد را با حرارت ملایم به‌طور مداوم تفت دهید تا رطوبت آن خارج شود بدون اینکه رنگش تغییر کند.

مرحله چهارم: اضافه کردن کره و روغن

بعد از نیم ساعت دوباره آرد را الک کنید و مخلوط کره و روغن را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
بعد از آب شدن کره، شربت اسفناج را در سه مرحله به آرد اضافه کرده و هم بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ماقوت با طعم پرتقال

مرحله پنجم: اضافه کردن پودر هل

در آخرین مرحله، پودر هل را به مواد اضافه کنید و به‌طور مداوم هم بزنید تا حلوا به غلظت دلخواه برسد.

در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه حلوای اسفناج را به شما آموزش دادیم. پیشنهاد می‌کنیم یک بار این حلوای خوش‌رنگ و جذاب را در خانه درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

رسپی حلوای اسفناج، طعمی جدید و رنگی زیبا

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا