رسپی

رسپی حلوا کدو حلوایی با شیره انگور؛ دسر پاییزی خوشمزه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

حلوا یکی از دسرهای سنتی و محبوب ایرانی است که راه‌های زیادی برای درست کردن آن وجود دارد. حلوا کدو حلوایی نه تنها طعم خوبی دارد بلکه خیلی هم مقوی است. در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه حلوای کدو حلوایی با شیره انگور را به شما یاد می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه حلوا کدو حلوایی

برای تهیه حلوا کدو حلوایی با شیره انگور به مواد زیر نیاز دارید:

کدو حلوایی ۵۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
شیره انگور ۱ لیوان
آرد سفید ۱ لیوان
گلاب ۱/۲ لیوان
روغن ۱/۲ لیوان
پودر هل ۱ قاشق چای‌خوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادام برای تزیین به مقدار دلخواه

مراحل تهیه حلوا کدو حلوایی با شیره انگور

  • زمان لازم برای آماده کردن و پختن این حلوا حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه است.
  • این مقدار مواد برای ۴ تا ۵ نفر کافی است و می‌توانید با حساب کردن ساده، مقدار مواد را بیشتر کنید.
  • تهیه این حلوا در سطح متوسط سختی قرار دارد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پاستیل خانگی با آب‌میوه‌های پاییزی

مرحله اول: آماده‌سازی کدو حلوایی

کدو حلوایی را بشویید و پوست بگیرید.

کدو را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید و در یک قابلمه مناسب بریزید. کمی آب به قابلمه اضافه کنید و آن را روی حرارت کم بگذارید.

به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه کدوها را بپزید تا کاملاً نرم شوند. اجازه دهید آب کدو تبخیر شود تا پوره خیلی رقیق نشود.

پس از پخت، بگذارید کدوها کمی خنک شوند و سپس با یک قاشق یا چنگال آن‌ها را خوب له کنید.

بهتر است از کدو حلوایی شیرین و نرم استفاده کنید. هرچه کدو شیرین‌تر باشد، حلوا خوشمزه‌تر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: نحوه پخت کدو حلوایی تنوری در هواپز

بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوای خرمالو

مرحله دوم: آماده‌سازی آرد

آرد سفید را در یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.

آرد را به آرامی هم بزنید تا نسوزد و رنگش تغییر کند. این کار باعث می‌شود بوی خامی آرد از بین برود و حلوا طعم و عطر بهتری بگیرد.

این کار حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول می‌کشد تا آرد به رنگ طلایی درآید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر مگنولیای خرمالو

رسپی حلوا کدو حلوایی با شیره انگور؛ دسر پاییزی خوشمزه

مرحله سوم: افزودن روغن و کره

بعد از اینکه آرد طلایی شد، روغن و کره را به تابه اضافه کنید. کره به حلوا عطر خوبی می‌دهد و روغن باعث نرمی بافت حلوا می‌شود.

“““html

می‌شود.

روغن و کره را به آرامی با آرد مخلوط کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا آرد کاملاً با روغن و کره ترکیب شود و بوی خوش آن آزاد شود.

بیشتر بخوانید:رسپی ساندویچ مرغ ویژه با عطر پیاز و جعفری تازه

مرحله چهارم: افزودن پوره کدو حلوایی

پوره کدو حلوایی را به مخلوط درون تابه اضافه کنید.

به خوبی مواد را با هم مخلوط کنید و تفت دهید تا کدو حلوایی با آرد و روغن یکدست شود.

مطمئن شوید که تمام مواد به خوبی ترکیب شوند و پوره کدو هیچ گلوله‌ای نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک نارنگی بدون فر

نکات و فوت و فن‌های تهیه حلوا کدو حلوایی با شیره انگور

بیشتر بخوانید: رسپی شکلات صبحانه خانگی‌ با نخود پخته

مرحله پنجم: اضافه کردن شیره انگور

شیره انگور را به مخلوط درون تابه اضافه کنید.

شیره انگور در حین پختن، شیرینی طبیعی و خوشمزه‌ای به حلوا می‌دهد.

به آرامی و به تدریج شیره را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا شیره به خورد مواد برود.

مطمئن شوید که شیره انگور غلیظ باشد تا حلوا به بافت نرمی برسد.

بیشتر بخوانید: رسپی دسر فروماژ نارنگی

مرحله ششم: افزودن زعفران، گلاب و هل

محلول زعفران دم کرده، گلاب و پودر هل را به حلوا اضافه کنید.

این مواد به حلوا عطر و طعم عالی می‌دهند. همه مواد را به خوبی مخلوط کنید تا حلوا یکدست و خوش‌عطر شود.

بیشتر بخوانید: رسپی کاکا کدو حلوایی گیلانی

مرحله هفتم: پخت نهایی حلوا

حلوا را مرتباً هم بزنید تا از تابه جدا شود. حرارت کم در تمام مراحل تهیه حلوا بهترین گزینه است. این کار باعث می‌شود حلوا نسوزد و طعم بهتری داشته باشد.

این مرحله بسیار مهم است؛ زیرا وقتی حلوا به تابه نمی‌چسبد و یکدست می‌شود، به این معناست که پخت آن تمام شده است.

این مرحله حدود ۱۵-۲۰ دقیقه طول می‌کشد. اگر حس کردید که حلوا خیلی سفت شده، می‌توانید کمی شیره انگور یا گلاب به آن اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی روکر انار با دانه‌های انار؛ دسر همه پسند پاییزی

کدو حلوایی و شیره انگور؛ ترکیبی بی‌نظیر برای یک دسر سالم

بیشتر بخوانید: رسپی حلوای پرتقالی

مرحله هشتم: تزیین و سرو حلوا

حلوا را در ظرف سرو بریزید و با خلال پسته و بادام تزیین کنید.

برای زیبا شدن تزئین، می‌توانید از قالب‌های مختلف استفاده کنید یا آن را به شکل گل‌های کوچک درآورید.

بیشتر بخوانید: رسپی سوجوق انار

امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جالب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز با این روش ساده و کامل، این حلوا را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما هم نکات یا ترفندهای دیگری برای بهتر شدن طعم حلوا دارید، خوشحال می‌شویم که آن‌ها را در بخش نظرات با ما و دیگر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا