رسپی

رسپی حلوا گل سرخ؛ ساده‌ و خوش‌بافت‌

بهترین آپلیکیشن آشپزی

حلوا یکی از محبوب‌ترین و معروف‌ترین شیرینی‌های ایرانی است که به روش‌های مختلف و طعم‌های گوناگون تهیه می‌شود. حلوا گل‌سرخ یکی از انواع خوشمزه و معطر این حلوا است که با گلبرگ‌های گل محمدی درست می‌شود. برای تهیه این حلوا، حتماً از گل محمدی یا پودر تازه آن استفاده کنید تا عطر و طعم عالی به آن بدهد.

امروز در مجله اینترنتی رضیم بلاگ، یکی از راحت‌ترین و بافت‌دارترین روش‌های تهیه حلوا گل‌سرخ را به‌صورت مرحله‌به‌مرحله با تمام نکات لازم برای تهیه آن ارائه می‌دهیم. پس با ما همراه باشید.

رسپی حلوا گل‌سرخ

  • مدت زمان لازم برای آماده‌سازی مواد و تهیه این حلوا ۲۵ تا ۳۵ دقیقه است.
  • مقدار مواد گفته‌شده در این رسپی برای ۳ تا ۴ نفر مناسب است و می‌توانید با تغییر مقدار مواد، آن را برای تعداد بیشتر یا کمتر تنظیم کنید.
  • این دستور تهیه حلوا در سطح متوسط از نظر سختی قرار دارد.

مواد لازم برای تهیه حلوا گل‌سرخ

آرد سفید ۷۵ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
کره ۵۰ گرم
گلاب ۱/۴ پیمانه
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
پودر گل سرخ ۳ قاشق غذاخوری
گردو پودر شده ۳ قاشق غذاخوری
هل ۱ قاشق چای‌خوری (اختیاری)

مرحله اول: آماده‌سازی آرد سفید

آرد سفید را ۲ تا ۳ بار از الک رد کنید.

الک کردن به شما کمک می‌کند تا ناخالصی‌های آرد گرفته شود و هوا به ذرات آن وارد شود.

آرد الک‌شده را در یک تابه مناسب بریزید و تابه را روی حرارت کم قرار دهید.

به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه، آرد را مدام به هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود.

پس از این زمان، تابه را از روی حرارت بردارید و آرد را در یک ظرف مناسب بریزید.

مرحله دوم: آماده‌سازی کره و روغن مایع

کره و روغن مایع را در همان تابه بریزید.

تابه را روی حرارت کم بگذارید و چند دقیقه صبر کنید تا کره ذوب شود.

مرحله سوم: افزودن آرد

پس از ذوب شدن کره، آرد تفت داده شده را یک بار دیگر از الک رد کنید و به مواد درون تابه اضافه کنید.

به مدت ۲ تا ۳ دقیقه، همه مواد را به هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی ترحلواهای هویج 

مرحله چهارم: افزودن پودر گردو

گردوی پودر شده را به مخلوط داخل تابه اضافه کنید.

به مدت ۲ تا ۳ دقیقه مواد را هم بزنید تا همه چیز ترکیب شود.

“`html

رسپی حلوا گل سرخ؛ ساده‌ و خوش‌بافت‌

به هم بزنید تا گردو تفت داده شود و بوی خامی‌اش گرفته شود.

مرحله پنجم: افزودن گلاب

حرارت را خاموش کنید و تابه را کنار بگذارید.

گلاب را کم‌کم به ترکیب درون تابه اضافه کنید و مدام به هم بزنید تا گلاب به خوبی با محتویات تابه ترکیب شود.

مرحله ششم: افزودن پودر قند و پودر گل محمدی

پودر قند را یک بار الک کنید تا بافت یکدستی به خود بگیرد.

پودر قند الک شده را یکباره به محتویات تابه اضافه کنید.

مدام هم بزنید تا پودر قند به خوبی در مواد حل شود.

اکنون پودر گل محمدی را هم به مخلوط اضافه کنید و فقط تا حد مخلوط شدن هم بزنید.

توجه داشته باشید که اگر پودر گل محمدی بیش از حد اضافه شود، حلوا تلخ خواهد شد.

نکته: اگر از پودر هل در تهیه این حلوا استفاده کردید، در همین مرحله پودر هل را اضافه کنید.

رسپی حلوا گل سرخ؛ ساده‌ و خوش‌بافت‌

حلوا گل محمدی شما در این مرحله آماده است. اگر احساس کردید که بافت حلوا خشک است، کمی گلاب به آن اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی حلوای گردویی گرگان

آن را در ظرف سرو بریزید و با پشت قاشق سطح روی حلوا را صاف کنید و با خلال بادام یا پسته تزیین کنید.

امیدواریم که این رسپی مورد توجه شما عزیزان علاقه‌مند به شیرینی‌پزی قرار گیرد و شما نیز مشابه روش ساده و کامل بالا، این حلوا را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

اگر شما هم فوت‌وفن‌هایی برای خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن بافت حلوا دارید، خوشحال می‌شویم که آن‌ها را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا