رسپی خشک کردن به با روش بازاری + نکات و فوت و فنها

“`html
به خشک یکی از پرخاصیتترین میوهها است که میتوان آن را هم به عنوان میانوعده و هم برای درست کردن دمنوش استفاده کرد. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله رضیم میتوانید با روش آسان خشک کردن به به شیوه خانگی آشنا شوید.
نگاهی سریع به روش تهیه
برای خشک کردن به در خانه روشهای مختلفی وجود دارد. سادهترین راه این است که به را بشویید و به صورت ورقهای یا خلالی برش بدهید. مقدار کمی آب لیمو ترش روی تکههای به بریزید، سپس آنها را در سینی بچینید و برای چند روز زیر نور آفتاب یا روی بخاری قرار دهید.
در طی این مدت، چندین بار باید تکههای به را زیر و رو کنید تا کپک نزنند و به خوبی خشک شوند. برای اطلاعات بیشتر درباره روشهای مختلف خشک کردن به، میتوانید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.
مواد لازم برای خشک کردن به به روش خانگی
به تازه | ۱ کیلوگرم |
آب لیمو ترش تازه | به مقدار لازم |
مراحل خشک کردن به با روش خانگی
- مدت زمان آمادهسازی: ۵ دقیقه
- درجه سختی: آسان
- تعداد نفرات: ۲ نفر
در ادامه مراحل خشک کردن به با روش خانگی توضیح داده شده است.
مرحله اول: شستشوی بهها
ابتدا باید بهها را خوب بشویید و پرزهای آنها را تمیز کنید. بعد از شستشو، آنها را آبکش کنید تا آب اضافی آنها خارج شود.
مرحله دوم: خرد کردن بهها
برای خشک کردن به، میتوانید آن را به هر اندازهای که میخواهید خرد کنید. برای درست کردن دمنوش، بهتر است آنها را به صورت مکعبی یا خلالی خرد کنید و برای تهیه میوه خشک، باید آنها را به صورت ورقهای یا خلال درشت خرد کنید.
- توجه داشته باشید که همه تکهها را به یک اندازه خرد کنید تا همزمان خشک شوند.
بیشتر بخوانید: روشهای خشک کردن پرتقال در خانه
مرحله سوم: آغشته کردن بهها به آبلیمو
در این مرحله، مقداری آب لیمو ترش تازه روی تکههای به بریزید و آنها را هم بزنید تا همه تکهها به آبلیمو آغشته شوند. سپس بهها را در آبکش قرار دهید تا آبلیمو اضافه خارج شود. این کار از سیاه شدن بهها در زمان خشک شدن جلوگیری میکند.
بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش به و سیب + بهترین زمان مصرف
مرحله چهارم: خشک کردن بهها
در این مرحله، تکههای خرد شده به را در سینی بچینید. هرگز آنها را روی هم نگذارید. اگر به آفتاب دسترسی دارید، میتوانید سینی را برای چند روز زیر نور آفتاب قرار دهید. در غیر این صورت، سینی را روی بخاری یا شوفاژ بگذارید. هر روز چند بار بهها را زیر و رو کنید تا همه قسمتهای میوه به صورت یکنواخت خشک شود.
مرحله پنجم: بستهبندی بهها
پس از حدود ۲ تا ۴ روز، بهها خشک میشوند. به یاد داشته باشید که به خشک نباید خیلی خشک و ترد باشد و باید کمی انعطافپذیر باشد و با دست هم شود. بعد از خشک شدن، تکههای به را از روی سینی جمع کنید و در یک شیشه یا ظرف تمیز نگهداری کنید و از آن به عنوان میانوعده یا برای تهیه دمنوش استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی مربای به خانگی + ویدئو
“““html
و نکات خوش رنگ شدن آن
نکات و فوت و فنهای خشک کردن به با روش بازاری
در این بخش به نکات طلایی برای خشک کردن به با روش بازاری اشاره شده است، با ما همراه باشید.
- برای خشک کردن به، از میوههای تازه و رسیده بدون لک استفاده کنید.
- اگر بخشی از به خراب یا سیاه شده، آن قسمتها را قبل از خشک کردن جدا کنید.
- برای تهیه به خشک خانگی و خوشمزه، به را ریز خرد یا رنده کنید و سپس در مقابل آفتاب یا روی شوفاژ خشک کنید.
- برای خشک کردن به در خانه، تکههای به را در سینی فر بچینید. سپس فر را با دمای حدود ۶۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و سینی را برای ۶ تا ۸ ساعت داخل فر قرار دهید.
- در شرایط آفتابی، هر چه دمای منطقه بالاتر و هوا خشکتر باشد، بهها سریعتر خشک میشوند.
- بهتر است به را به صورت ورقههایی با ضخامت حدود ۳ میلیمتر خرد کنید.
- برای خشک کردن به در آفتاب، باید در معرض نور مستقیم آفتاب قرار داشته باشید تا از کپک زدن جلوگیری شود.
- برای استفاده از دستگاه میوه خشک کن، تکههای خرد شده را در سینی بچینید و دستگاه را با دمای حدود ۵۷ درجه سانتیگراد روشن کنید. خشک شدن به در این دستگاه حدود ۳۰ دقیقه تا نیم ساعت طول میکشد.
- میتوانید برای خشک کردن به از میوه با پوست یا بدون پوست استفاده کنید.
- اگر میخواهید به خشک شده سیاه نشود، قبل از خشک کردن آن را برای چند دقیقه در آبلیمو یا محلول آب نمک رقیق قرار دهید.
- برای شیرینتر شدن به خشک، میتوانید به آن شکر اضافه کنید. یک لیوان شکر را با ۲ لیوان آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. سپس بعد از ۵ دقیقه مقداری آب لیمو ترش تازه اضافه کنید و شعله را خاموش کنید. بههای خرد شده را در شربت زده و سپس در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آنها خارج شود. سپس آنها را در سینی چیده و در آفتاب، روی بخاری یا در فر خشک کنید.
- بعد از خشک کردن به، آن را در ظرف دربدار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
- برای افزایش ماندگاری به خشک، آنها را در یک کیسه زیپدار قرار دهید و در فریزر بگذارید.
- در روش خشک کردن به روی بخاری، بهها را روی فویل آلومینیومی یا سینی فلزی قرار دهید.
در این مقاله به بهترین روشهای خشک کردن به اشاره شد. اگر تجربهای در این زمینه دارید، خوشحال میشویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.