رسپی

رسپی خوراک میگو به روش مجلسی؛ با طعمی بی‌نظیر

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

میگو یکی از غذاهای دریایی خوشمزه و محبوب است که تهیه آن در زمان کمی انجام می‌شود. گوشت میگو نرم و لطیف است و برای پختن نیاز به زمان زیادی ندارد.

شاید فکر کنید برای از بین بردن بوی نامطبوع میگو به مواد خاص یا مهارت ویژه‌ای نیاز دارید، اما این‌طور نیست و اگر میگو شما تازه و با کیفیت باشد، هیچ بویی نخواهد داشت. شما می‌توانید با کمترین مواد موجود، طعم فوق‌العاده‌ای به میگوهایتان ببخشید.

امروز در رضیم بلاگ یکی از ساده‌ترین و کامل‌ترین روش‌های تهیه خوراک میگو را قدم به قدم برای شما توضیح می‌دهیم. پس با ما همراه باشید.

رسپی خوراک میگو

زمان لازم برای آماده‌سازی و تهیه این خوراک حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه است.

مقدار مواد ذکر شده در این دستور برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و شما می‌توانید به راحتی با یک جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و برای تعداد بیشتری خوراک تهیه کنید.

سطح سختی تهیه این خوراک متوسط است.

مواد لازم برای تهیه خوراک میگو:
میگو ۲۰۰-۳۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
نمک و زردچوبه به مقدار دلخواه
فلفل سیاه و فلفل قرمز ۱ قاشق چای‌خوری
پودر لیمو عمانی ۱/۲ قاشق چای‌خوری
شنبلیله ۱ قاشق چای‌خوری
روغن به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

مرحله اول: آماده‌سازی پیاز

پیازها را بشویید و پوست بکنید. سپس آن‌ها را به صورت نگینی خرد کنید.

در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید. منتظر بمانید تا روغن کمی گرم شود.

سپس پیازهای خرد شده را به روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیازها نرم و طلایی شوند.

برای تهیه این خوراک بهتر است از پیازهای طلایی یا سفید استفاده کنید.

مرحله دوم: افزودن ادویه‌ها

نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر لیمو عمانی و شنبلیله خشک را به پیازها اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه‌ها بیرون بیاید.

توجه داشته باشید که پودر لیمو عمانی و شنبلیله را به اندازه کافی و با احتیاط اضافه کنید چون زیاد افزودن آن‌ها ممکن است طعم غذا را تلخ کند.

بیشتر بخوانید: چگونه بوی بد میگو را از بین ببریم؟

رسپی خوراک میگو به روش مجلسی؛ با طعمی بی‌نظیر

مرحله سوم: افزودن میگو

“““html

میگوهای تمیز و شسته‌شده را به محتویات تابه اضافه کنید. در این مرحله باید حرارت را بالا ببرید. میگوها را مرتب هم بزنید تا آب نیندازند.

برای پخت میگوها، ۱۰ دقیقه زمان بگیرید و آن‌ها را با حرارت متوسط تا زیاد در تابه سرخ کنید تا کاملاً پخته شوند.

بعد از پخت، میگوها تغییر رنگ و شکل می‌دهند. اگر با حرارت کم آن‌ها را سرخ کنید، بافت میگوها سفت و لاستیکی می‌شود و آب می‌اندازند.

نکات و فوت و فن‌های تهیه خوراک میگو

مرحله چهارم: افزودن رب گوجه‌فرنگی

در ۵ دقیقه پایانی پخت، رب گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کنید و با حرارت کم هم بزنید تا رب رنگش عوض شود و بوی خامی‌اش گرفته شود. رب به غذا رنگ و لعاب خوبی می‌دهد.

به همین سادگی و با انجام ۴ مرحله آسان، خوراک میگو شما آماده سرو کردن است.

شما می‌توانید این خوراک را با انواع نان، برنج ایرانی یا کته سرو کنید.

برخی از هم‌وطنان ما در بوشهر به این خوراک خوشمزه، “دو پیازه میگو” می‌گویند که یکی از غذاهای محبوب این استان است.

بیشتر بخوانید: رسپی میگو سوخاری

امیدواریم که این دستور پخت مورد توجه شما علاقه‌مندان به غذاهای دریایی قرار گیرد و شما نیز همانطور که در این مطلب از مجله آشپزی رضیم شرح دادیم، این خوراک خوشمزه را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا