رسپی

رسپی خورشت مرغ و آلوچه زنجانی؛ خوشمزه و مخصوص

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

خورشت مرغ و آلوچه یکی از غذاهای قدیمی و محبوب ایرانی است که ریشه آن به زنجان برمی‌گردد. این خورشت طعم ملس و ظاهری دلپذیر دارد و طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است.

ما امروز در این بخش از رضیم بلاگ طرز تهیه خورشت مرغ و آلوچه را به صورت مرحله به مرحله ارائه خواهیم داد و تمام نکات ضروری برای خوشمزه‌تر شدن آن را به شما خواهیم گفت. پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورشت مرغ و آلو زنجانی

مواد لازم برای تهیه این خورشت به شرح زیر است:

مرغ ۳-۴ تکه
پیاز ۱ عدد
آلو خورشتی (آلو برقانی) ۸-۱۰ عدد
محلول زعفران به مقدار دلخواه
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آب جوش ۱ پیمانه

مراحل تهیه خورشت مرغ و آلوچه زنجانی

مراحل تهیه خورشت مرغ و آلوچه زنجانی به صورت زیر است:

مرحله اول: آماده‌سازی آلوها

در مرحله اول، آلوها را بشویید و تمیز کنید. سپس آن‌ها را در مقداری آب بخیسانید و کنار بگذارید.

مرحله دوم: آماده‌سازی پیاز

در این مرحله، پیاز را بشویید و پوست بکنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید.

در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و پیازها را به آن اضافه کنید.

پیازها را کمی تفت دهید تا سبک و طلایی شوند و سپس به مرحله بعد بروید.

بیشتر بخوانید: رسپی خوراک مرغ و نخود فرنگی

بیشتر بخوانید: رسپی خورشت زردآلو با مرغ

مرحله سوم: افزودن مرغ

در این مرحله، تکه‌های مرغ را به قابلمه اضافه کنید و با پیازها تفت دهید تا بوی خامی مرغ از بین برود.

مرحله چهارم: افزودن محلول زعفران و ادویه‌ها

حال مقداری فلفل و محلول زعفران به مرغ‌ها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا مرغ‌ها کمی طلایی رنگ شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی خورشت ترش سماق مازندرانی با مرغ

مرحله پنجم: پختن مرغ

۱ پیمانه آب جوش را به محتویات قابلمه اضافه کنید.

رسپی خورشت مرغ و آلوچه زنجانی؛ خوشمزه و مخصوص

حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش بیاید، سپس درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا مرغ‌ها به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه بپزند.

مرحله ششم: آماده‌سازی رب گوجه فرنگی

در این مرحله، در یک تابه کوچک مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

سپس، رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگش باز شود.

حال رب گوجه فرنگی خوش رنگ و خوش عطر آماده است.

“““html

تان را به محتوای قابلمه خورشت بیفزاید و در حد مخلوط شدن خورشت را بهم زنید.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش نخود فرنگی با مرغ

نکات و فوت و فن‌های تهیه خورشت مرغ و آلوچه

مرحله هفتم: افزودن آلوها

در این مرحله آب آلوها را بگیرید و آلوهای خیسانده شده را به خورشت اضافه کنید.

حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید.

۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان دهید تا آلوها با خورشت بپزند و مزه‌ها خوب به هم بچسبند.

بیشتر بخوانید: رسپی خورشت گلابی زعفرانی با فیله مرغ

مرحله هشتم: تنظیم چاشنی و سرو غذا

در آخرین مرحله مقداری نمک به خورشت اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود. اگر خورشت به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کنید و آن را در ظرف مناسب بکشید.

این خورشت به سادگی و در مدت زمان کمی که در این مطلب از مجله آشپزی رضیم خواندید، آماده می‌شود. می‌توانید آن را با کته یا پلو سرو کنید و از طعم خوبش لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا