رسپی

رسپی خورشت هویج به روش تبریزی+ نکات و فوت‌وفن ها

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

خورشت هویج یکی از غذاهای معروف و سنتی تبریز است که می‌توان آن را با گوشت و یا مرغ تهیه کرد. مزه این خورشت به خاطر وجود آلو، کمی ترش و شیرین است و معمولاً از هویج زرد در تهیه آن استفاده می‌شود. در این مقاله از مجله رضیم، می‌توانید طرز تهیه خورشت هویج به روش تبریزی با گوشت و مرغ و همچنین نکات مهم در تهیه این غذا را پیدا کنید.

نگاهی سریع به روش پخت

برای تهیه خورشت هویج تبریزی با گوشت، ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و سپس زردچوبه و گوشت را اضافه کنید. مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد. هویج را به صورت خلالی خرد کرده و در روغن تفت دهید.

پس از اینکه گوشت پخت، هویج و آلو که قبلاً خیس‌کرده‌اید را به خورشت اضافه کنید. اگر می‌خواهید این خورشت را با مرغ درست کنید، فقط گوشت را حذف کرده و مرغ را به خورشت اضافه کنید. برای مشاهده جزئیات بیشتر در مورد رسپی خورشت هویج به روش تبریزی، لطفاً این مقاله را تا انتها بخوانید.

مواد لازم برای خورشت هویج با گوشت

هویج یا زردک ۴۰۰ گرم
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
آلو خورشتی ۱۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت هویج با گوشت و آلو

  • مدت زمان آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه
  • مدت زمان پخت: ۹۰ دقیقه
  • درجه سختی: متوسط
  • مناسب برای: ۴ نفر

مرحله اول: پیاز را تفت دهید

پیاز را بشویید و پوست آن را جدا کنید. سپس به صورت نگینی یا خلالی ریز خرد کنید. مقداری روغن در قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیازها را اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید تا سبک شوند. وقتی پیازها نرم شدند، زردچوبه را به آن‌ها اضافه کنید و برای ۲ دقیقه دیگر تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود.

مرحله دوم: گوشت را بپزید

گوشت را به قطعات کوچک خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. آن را برای چند دقیقه با پیاز و زردچوبه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم بپزد.

مرحله سوم: هویج‌ها را سرخ کنید

هویج‌ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن‌ها را به صورت خلالی نازک خرد کنید. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. هویج‌ها را اضافه کنید و برای چند دقیقه سرخ کنید. این کار باعث می‌شود هویج‌ها در خورشت له نشوند. دقت کنید که هویج‌ها نباید بیش از حد سرخ شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت به اصفهان

“““html

مرحله چهارم: آلو و هویج را به خورشت اضافه کنید

آلوها را خوب بشویید و در یک کاسه آب قرار دهید. بگذارید گوشت خورشت خوب بپزد و سپس آن را به قابلمه اضافه کنید. در این مرحله می‌توانید هویج‌های سرخ شده را هم داخل قابلمه بریزید.

مرحله پنجم: خورشت را آماده کنید

در این مرحله، کمی نمک و فلفل به خورشت اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا خورشت به روغن بیفتد. در ۱۵ دقیقه آخر پخت می‌توانید کمی زعفران دم کرده به خورشت بیفزایید. وقتی خورشت آماده شد، آن را با برنج سرو کنید.

رسپی خورشت هویج با مرغ

برای پخت خورشت هویج با مرغ، به جای گوشت قرمز از تکه‌های مرغ استفاده کنید. می‌توانید از ران یا سینه مرغ بنا به سلیقه خودتان استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی خورشت کرفس با مرغ

نکات و فوت‌وفن های رسپی خورشت آلو هویج تبریزی

در این بخش به چند نکته برای پخت خورشت هویج به سبک تبریزی اشاره می‌کنیم. با ما باشید.

رسپی خورشت هویج به روش تبریزی+ نکات و فوت‌وفن ها
  • در بعضی دستورها از مقداری رب گوجه‌فرنگی هم استفاده می‌شود.
  • برای تهیه خورشت هویج بهتر است از فیله گوسفند یا گوساله استفاده کنید.
  • برای خوشمزه‌تر شدن، می‌توانید کمی استاک مرغ یا گوشت یا آب گوشت خانگی به آن اضافه کنید.
  • اضافه کردن کمی دارچین به خورشت عطر و طعم بهتری می‌بخشد.
  • برای تزئین خورشت می‌توانید از خلال پسته و زرشک یا کمی هویج سرخ‌شده استفاده کنید.
  • برای پخت این خورشت با گوشت، از تکه‌های کوچک گوشت استفاده کنید. گوشت استخوان‌دار مناسب نیست.
  • خورشت هویج باید غلیظ و کم‌آب باشد، پس از اضافه کردن آب زیاد خودداری کنید.
  • می‌توانید برای تهیه خورشت هویج آذری از آلو بخارا و آلو خورشتی استفاده کنید.
  • اگر مایلید خورشت را بدون آلو تهیه کنید، می‌توانید از لیمو عمانی برای طعم‌دار کردن استفاده کنید.
  • برای طعم‌دهی بهتر، می‌توانید کمی آب لیمو ترش تازه در آن بریزید.
  • برای تزئین خورشت می‌توانید یک عدد گوجه‌فرنگی سرخ شده استفاده کنید.
  • برای پخت این غذا بهتر است از زردک استفاده کنید، ولی اگر دسترسی ندارید، هویج هم مناسب است.
  • اگر دوست دارید خورشت کمی شیرین شود، می‌توانید در ۱۰ دقیقه آخر پخت کمی شکر به آن اضافه کنید.
  • برای تهیه خورشت می‌توانید از گوشت بوقلمون هم استفاده کنید.
  • برای خورشت هویج با رب انار، کمی رب انار ملس اضافه کنید.
  • در بعضی مناطق آذربایجان از لپه در این خورشت استفاده می‌شود. می‌توانید لپه را جداگانه بپزید و سپس به خورشت اضافه کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی رضیم به بهترین رسپی خورشت هویج به روش تبریزی اشاره کردیم. پیشنهاد می‌شود این خورشت را با برنج زعفرانی و سالاد شیرازی سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید. اگر تجربه تهیه این غذا را دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات‌تان را با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا