رسپی خورش آلو اسفناج گیاهی؛ لذیذ و راحت

“`html
آیا میدانستید که میتوانید یک خورش آلو اسفناج خوشمزه و گیاهی درست کنید که از نظر طعم و خواص غذایی چیزی کم از نسخه گوشتی آن نداشته باشد؟ خورش آلو اسفناج، یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که معمولاً با گوشت تهیه میشود. اما ما در این مطلب از مجله رضیم میخواهیم رسپی خورش آلو اسفناج گیاهی را به شما معرفی کنیم.
مواد لازم برای تهیه خورش آلو اسفناج گیاهی
مواد لازم برای تهیه خورش آلو اسفناج گیاهی به شکل زیر است:
اسفناج تازه | ۵۰۰ گرم |
آلو | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
سیر | ۲ حبه |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
روغن زیتون | به میزان لازم |
زعفران دم کرده | به مقدار دلخواه (اختیاری) |
مراحل تهیه خورش آلو اسفناج گیاهی
- مدت زمان تهیه این خورش حدود ۵۵-۴۵ دقیقه است.
- مقادیر ذکر شده در این رسپی برای ۲-۳ نفر مناسب است و شما میتوانید با ضرب و تقسیم ساده، مقدار مواد را برای تعداد بیشتر افزایش دهید.
- درجه سختی تهیه این خورش متوسط است.
مرحله اول: آمادهسازی پیاز و سیر
پیاز را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید.
در یک قابلمه مناسب مقداری روغن زیتون بریزید و ظرف را روی حرارت قرار دهید.
پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تا زمانی که طلایی شود، تفت دهید.
سیر را بشویید و پوست بگیرید. سپس با رنده آن را ریز کنید.
سیر رنده شده را به پیاز اضافه کرده و برای حدود ۳۰ ثانیه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
بیشتر بخوانید: رسپی «پیله دبیج»؛ خورش خوشمزه و اصیل گیلانی
بیشتر بخوانید: رسپی لازانیا اسفناج
مرحله دوم: آمادهسازی آلو و اسفناج
آلو خشک را از چند ساعت قبل در آب گرم بخیسانید. برای طعم بهتر، میتوانید از آلو بخارا استفاده کنید.
اسفناج را خوب بشویید و برگهای زرد و پلاسیده و ساقههای ضخیم آن را جدا کنید. سپس اسفناجها را خرد کنید.
اسفناج خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کرده و تفت دهید تا آب آن تبخیر شود.
آلوهای خیس خورده را همراه با آب آن به مواد اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا همه چیز مخلوط شود.
بیشتر بخوانید: رسپی خورش گردو و آلو
مرحله سوم: افزودن ادویهها
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به مخلوط اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
برای طعمدار کردن کامل خورش، میتوانید کمی دارچین هم اضافه کنید.
“““html
هل استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی پیتزا سالامی و اسفناج
مرحله چهارم: پخت خورش
یک مقدار آب داغ به خورش اضافه کنید تا روی مواد را بپوشاند. حرارت را زیاد کنید تا محتویات قابلمه به جوش بیاید.
بعد، درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید. بگذارید خورش به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد و خوب جا بیفتد.
در حین پخت، گاهی به خورش سر بزنید و اگر نیاز بود، کمی آب به آن اضافه کنید.
اگر میخواهید خورش غلیظتر باشد، میتوانید کمی آرد برنج یا آرد گندم به آن اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی خورشت گردو و زردآلو
مرحله پنجم: تنظیم چاشنی و سرو غذا
در ۱۰ دقیقه آخر پخت، آبلیمو و زعفران دمکرده را به خورش اضافه کنید و خورش را بچشید. اگر نیاز بود، با نمک چاشنی آن را درست کنید.
اگر دوست دارید خورشتان کمی ترش باشد، میتوانید مقدار آبلیمو را بیشتر کنید.
به همین سادگی خورش گیاهی خوشمزه شما آماده است. آن را در ظرف سرو بریزید و با نان یا برنج نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی دمی بلغور جو تهرانی
امیدواریم این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای آشپزی قرار بگیرد و شما هم این خورش خوشمزه را با عزیزانتان تهیه و میل کنید.