رسپی خورش بامیه با سبزی؛ نکات خوشمزه تر شدن

“`html
خورش بامیه یکی از خورشهای بسیار خوشمزه و محبوب است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. این خورش با قرمه سبزی ترکیب میشود و طعم و مزه بینظیری دارد. اگر به تجربه طعمهای جدید علاقه دارید، حتماً باید این خورش را امتحان کنید.
ما در این بخش از مجله اینترنتی مجله رضیم یکی از سادهترین و خوشمزهترین روشهای تهیه خورش بامیه با قرمه سبزی را به صورت مرحله به مرحله همراه با تمام نکات لازم برای تهیه این غذا توضیح میدهیم، پس با ما باشید.
طرز تهیه خورشت بامیه با قرمه سبزی
- مدت زمان آمادهسازی و تهیه این خورش ۱-۲ ساعت است.
- مقدار مواد ذکر شده برای ۲-۳ نفر کافی است و شما میتوانید با حساب و کتاب ساده، مقدار مواد را بیشتر کنید.
- این غذا در سطح متوسطی از سختی تهیه قرار دارد.
مواد لازم جهت تهیه خورشت بامیه با قرمه سبزی
گوشت گوسفندی | ۱۵۰ گرم |
بامیه | ۱۰۰ گرم |
سبزی قرمه | ۱۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
لیمو عمانی | ۱-۲ عدد |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار دلخواه |
روغن | به مقدار لازم |
مرحله اول: آمادهسازی پیاز
پیاز را بشویید و پوست کنید. آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید. در ته قابلمهای که میخواهید خورش را درست کنید، مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید.
کمی تفت دهید تا پیاز نرم و طلایی شود.
مرحله دوم: آمادهسازی سیر و افزودن ادویهها
سیر را بشویید و پوست کنید. سیر را با کمک لهکن سیر ریز کنید و آن را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. در این مرحله زردچوبه و فلفل را نیز به پیاز اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویهها بلند شود.
پیشتر بخوانید: رسپی قورمه سبزی
مرحله سوم: افزودن گوشت
گوشت گوسفند را بشویید و آن را به قطعات کوچکتر برش بزنید. گوشت را به قابلمه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
مرحله چهارم: افزودن سبزی قرمه و آب جوش
سبزی قرمه را به مخلوط موجود در قابلمه اضافه کنید و…
“““html
درون قابلمه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا سبزی کمی تغییر رنگ دهد.
حال آب جوش به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا محتوای درون آن به نقطه جوش برسد، سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید.
۳۵-۴۵ دقیقه به آن زمان دهید تا گوشت خوب بپزد.
بیشتر بخوانید: رسپی خورش بامیه و بادمجان
مرحله پنجم: آمادهسازی بامیه و افزودن لیمو عمانی
بامیهها را بشویید و روی آبکش بگذارید.
قسمت انتهای بامیهها را با چاقو جدا کنید و دقت کنید که کمی از ساقه بامیه باقی بماند تا در زمان پخت، محتویات بامیه بیرون نیاید.
در ته یک تابه مناسب کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید.
کمی بامیهها را تفت دهید تا تغییر رنگ دهند.
بامیههای تفت داده شده را به خورش اضافه کنید.
در همین لحظه لیمو عمانیها را بشویید و به محتویات قابلمه بیفزایید.
بیشتر بخوانید: رسپی شور بامیه خانگی
درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید.
۱۵-۲۰ دقیقه دیگر صبر کنید تا خورش بپزد.
بیشتر بخوانید: رسپی خوراک بامیه با کشک
مرحله ششم: تنظیم چاشنی و سرو غذا
بعد از زمان گفته شده، بامیهها را بررسی کنید تا مطمئن شوید خوب پختهاند.
با اضافه کردن مقداری نمک، مزه غذا را تنظیم کنید و سپس خورش را در ظرف سرو بریزید.
خورش خوشمزه شما آماده است تا سرو شود. این خورش را میتوانید با کته یا برنج نوش جان کنید.
امیدواریم که این دستور پخت مورد توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب آشپزی قرار گرفته باشد و شما هم مثل روش ساده و دقیقی که گفتیم، این خورش را تهیه کنید و در کنار عزیزان خود میل کنید.