رسپی خورش به با رب انار؛ یک خورش ایرانی خاص

“`html
تنوع خورش در غذاهای ایرانی بسیار زیاد است و هر کدام طعم خاص و منحصر به فرد خود را دارد. یکی از این خورشهای خوشمزه که خیلیها شاید کمتر با آن آشنا باشند، خورش به با رب انار است. ترکیب این دو ماده غذایی با هم، در کنار گوشت، طعمی متفاوت و لذیذ را ایجاد میکند. در این مقاله از مجله رضیم با ما همراه باشید تا طرز تهیه این خورش خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
نگاهی سریع به روش پخت
برای درست کردن خورش به با رب انار، ابتدا پیازها را نگینی خرد کنید و تفت دهید. وقتی پیازها نرم شدند، زردچوبه و گوشت را اضافه کنید و کمی تفت بدهید. لپه را جداگانه بپزید. به را با پوست به قطعات کوچک برش بزنید. بعد از پختن گوشت، به، لپه، نمک، فلفل سیاه و دارچین را همراه با رب انار به گوشت اضافه کنید و بگذارید خورش پخته و جا بیفتد. در ادامه مقاله تمام مراحل به شکلی دقیقتر توضیح داده خواهد شد.
مواد لازم خورش به با رب انار
برای تهیه این خورش خوشمزه برای ۴ نفر به مواد زیر نیاز دارید:
گوشت گوسفندی | ۴۰۰ گرم |
به | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
لپه | نصف پیمانه |
رب انار | ۵ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
زردچوبه و دارچین | به میزان لازم |
طرز تهیه خورش به با رب انار
- مدت زمان آمادهسازی: ۲-۳ ساعت
- مناسب برای: ۴ تا ۵ نفر
- درجه سختی: متوسط
مرحله اول: پیاز را تفت دهید
ابتدا پیاز را شسته و پوست آن را جدا کنید. سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید.
در یک قابلمه کمی روغن بریزید و پیازها را تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
بیشتر بخوانید: چگونه به را خشک کنیم که سیاه نشود؟ بهترین روش خشک کردن
مرحله دوم: گوشت را تفت دهید
بعد از طلایی شدن پیازها، زردچوبه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
گوشت را به تکههای کوچک برش بدهید و به پیازها اضافه کنید و تا وقتی که تغییر رنگ بدهند تفت دهید. سپس مقداری آب به آن اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برای ۲ ساعت با حرارت ملایم بپزد.
بیشتر بخوانید: رسپی خوراک جگر با رب انار+ نکات
مرحله سوم: لپه را بپزید
در یک قابلمه جداگانه، لپه را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد. وقتی لپهها پخته شدند، آنها را آبکش کنید.
بیشتر بخوانید:
“““html
رسپی خورش کرفس گیاهی
مرحله چهارم: به را آماده کنید
با استفاده از یک برس آشپزی، پرزهای روی به را جدا کنید. سپس آنها را بشویید و بدون پوست به قطعات کوچک برش بزنید. هسته و قسمتهای اضافی را از آن جدا کنید.
بیشتر بخوانید: راهنمای تشخیص میوه به خوب و مرغوب
مرحله پنجم: مواد را ترکیب کنید
وقتی گوشت پخته شد، لپههای پخته شده را به همراه رب انار، به، فلفل سیاه، دارچین و نمک به گوشت اضافه کنید و بگذارید برای نیم ساعت بپزد.
حرارت گاز را کم کنید تا خورش به آرامی آماده شود و روغن بیفتد.
بیشتر بخوانید: رسپی «تاس کباب به»
نکات تکمیلی برای تهیه خورش به با رب انار:
- پوست به را جدا نکنید، زیرا این کار باعث میشود به در خورش له نشود.
- اگر رب انار ترش است، میتوانید با کمی شکر، طعم آن را ملایم کنید.
- میتوانید آلو بخارا به این خورش اضافه کنید. برای این کار، آلو را در ۱۵ دقیقه آخر اضافه کنید.
- میتوانید در پایان پخت، کمی آبلیمو یا آب لیموترش تازه به خورش بزنید.
- اضافه کردن کمی زعفران بوی خوش و طعم بهتری به خورش میدهد.
- برای تنوع، میتوانید به جای گوشت قرمز از سینه مرغ استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی لبو پخته به روش بازاری
در این مقاله از مجله رضیم، رسپی خورش به با رب انار را به شما معرفی کردیم. پیشنهاد میکنیم حتما این خورش خوشمزه را با این دستور تهیه کنید و در کنار خانواده میل کنید.