رسپی

رسپی خورش توت فرنگی با مرغ؛ ملس و خوشمزه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آیا تا به حال خورش توت فرنگی با مرغ را تجربه کرده‌اید؟ شاید این ترکیب در ابتدا کمی عجیب به نظر برسد، اما طعمی بسیار خوشمزه و خاص دارد. اگر به دنبال چشیدن طعم‌های جدید هستید، حتماً این خورش را امتحان کنید. در این قسمت از رضیم بلاگ، طرز تهیه خورش توت فرنگی با مرغ را برایتان توضیح می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه خورش توت فرنگی با مرغ

فیله مرغ ۳ عدد
توت فرنگی  ۱ پیمانه
پیاز ۲ عدد
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
سس باربیکیو ۷ قاشق غذاخوری
شکر قهوه‌ای ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
عسل ۲ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
پودر پاپریکا به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
آب جوش ½ پیمانه

مراحل تهیه خورش توت فرنگی با مرغ

برای آشنایی با مراحل تهیه خورشت توت فرنگی با مرغ، با ما همراه باشید.

مرحله اول: آماده‌سازی مرغ

برای تهیه خورش توت فرنگی با مرغ، ابتدا باید فیله‌های مرغ را خرد کنید. اگر دوست دارید می‌توانید فیله‌ها را به صورت کامل هم استفاده کنید. بعد از آن، فیله‌های مرغ را با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زردچوبه مخلوط کرده و به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم ادویه‌ها به آن‌ها برود.

مرحله دوم: سرخ کردن مرغ

در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید تا داغ شود. سپس، فیله‌های مرغ را که قبلاً مزه‌دار کرده‌اید به همراه زعفران دم کرده به تابه اضافه کنید. مرغ‌ها را به آرامی در تابه بچرخانید تا همه جا به خوبی سرخ شوند و طعم خوبی بگیرند.

“““html

به طور مساوی سرخ شوند. زمانی که هر دو طرف مرغ‌ها به رنگ طلایی درآمد، آن‌ها را از تابه خارج کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش نخودفرنگی با مرغ

مرحله سوم: تفت دادن پیاز

پیازها را پوست گرفته و به صورت ریز خرد کنید. سپس، پیازهای خرد شده را به همان تابه که مرغ‌ها را در آن سرخ کرده بودید اضافه کنید. پیازها را با حرارت ملایم تفت دهید تا زمانی که کاملاً طلایی شوند.

مرحله چهارم: آماده کردن سس

برای تهیه سس، ابتدا سس باربیکیو، شکر قهوه‌ای، آبلیمو و عسل را با هم مخلوط کنید. سپس کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به طور کامل با هم ترکیب شوند و سسی یکدست به دست آید.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش مرغ و انجیر

خورشت توت فرنگی با مرغ و با سس مخصوص

مرحله پنجم: اضافه کردن سس به پیاز

پس از اینکه پیازها سرخ شدند، سس آماده شده را به آن‌ها اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا سس به طور یکنواخت تمام قسمت‌های پیاز را پوشانده و با آن‌ها مخلوط شود. این هم زدن را تا زمانی ادامه دهید که عطر و بوی ادویه‌های موجود در سس به طور کامل آزاد شوند.

مرحله ششم: اضافه کردن مرغ

فیله‌های مرغ را به همراه ½ پیمانه آب جوش به مخلوط سس و پیاز اضافه کنید. سپس، حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا مرغ‌ها به مدت ۳۰ دقیقه بپزند.

رسپی خورش توت فرنگی با مرغ؛ ملس و خوشمزه

مرحله هفتم: اضافه کردن توت فرنگی

توت فرنگی‌های خرد شده را به خورشت اضافه کنید. سپس، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید خورشت به آرامی به پخت خود ادامه دهد. حدود ۲۰ دقیقه زمان لازم است تا توت فرنگی‌ها نرم شده و طعمشان به طور کامل با دیگر مواد خورشت ترکیب شود.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش کنگر با مرغ

مرحله هشتم: سرو کردن خورش توت فرنگی با مرغ

بعد از اینکه خورش جا افتاد و به غلظت دلخواه رسید، مزه آن را امتحان کنید. اگر لازم بود، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. حالا خورشت توت فرنگی با مرغ شما آماده میل کردن است. نوش جانتان!

خورش توت فرنگی با مرغ خوشمزه مرحله به مرحله

در این بخش از مجله آشپزی رضیم بلاگ، شما را با رسپی خورش توت فرنگی با مرغ آشنا کردیم. توصیه می‌کنیم در فصل توت فرنگی حتما این خورشت خوشمزه را درست کنید. ترکیب طعم توت فرنگی با مرغ تجربه‌ای جدید و به یاد ماندنی را برای شما رقم خواهد زد.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا