رسپی

رسپی خورش زردآلو با مرغ؛ ملس و مجلسی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

اگر به دنبال طعم‌های جدید و جالب هستید، حتماً خورش زردآلو با مرغ را امتحان کنید. این خورش خوشمزه با روشی ساده، به راحتی در خانه درست می‌شود. در ادامه با رضیم بلاگ همراه باشید تا با طرز تهیه خورش زردآلو با مرغ آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه خورش زردآلو با مرغ

برای درست کردن خورش زردآلو با مرغ به مواد زیر نیاز دارید:

سینه مرغ متوسط ۱ عدد
برگه زردآلو ۱ و نیم پیمانه
پیاز ۱ عدد
زعفران دم کرده ۴ قاشق سوپ‌خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
خلال پسته و بادام به مقدار لازم
زرشک (سرخ شده) به مقدار لازم
آب به مقدار لازم

مراحل تهیه خورش زردآلو با مرغ

برای تهیه خورش زردآلو مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده کردن برگه‌های زردآلو

حدود یک ساعت قبل از پخت، برگه‌های زردآلو را در آب خیس کنید. بعد از اینکه آب آن‌ها را گرفتید، در یک تابه مقداری کره ذوب کنید و برگه‌های زردآلو را در آن برای چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم و طلایی شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش مرغ و انجیر

مرحله دوم: پختن مرغ

سینه مرغ را به تکه‌های کوچک خرد کنید. پیاز را خلالی خرد کرده و در مقداری کره تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس تکه‌های مرغ را به پیاز اضافه کرده و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. مرغ را تفت دهید تا کمی سرخ شود.

مرحله سوم: اضافه کردن برگه‌های زردآلو به مرغ

دو لیوان آب جوش و برگه‌های زردآلو که تفت داده‌اید را به مرغ اضافه کنید. شعله را کم کنید و بگذارید خورش به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش توت‌فرنگی با مرغ

مرحله چهارم: اضافه کردن بقیه مواد به خورش

حدود ۱۰ دقیقه قبل از اینکه خورش کاملاً جا بیفتد، زعفران دم کرده و خلال پسته و بادام را به خورش اضافه کنید و آرام هم بزنید. بگذارید خورش چند دقیقه دیگر بجوشد تا طعم مواد یکدست شود.

نکات و فوت و فن‌های تهیه خورش زردآلو با مرغ

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بلدرچین با سس انار و زردآلو

مرحله پنجم: سرو کردن خورش زردآلو با مرغ

خورش را در ظرف دلخواه بریزید و با زرشک سرخ شده، خلال بادام و پسته تزیین کنید. خورش برگه زردآلو را می‌توانید با برنج یا نان سرو کنید و از طعم خوب و لذیذ آن لذت ببرید. نوش جان!

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، ما شما را با طرز تهیه این خورش خوشمزه آشنا کردیم. این خورش طعمی خاص و دلچسب دارد که می‌تواند تجربه آشپزی شما را تغییر دهد.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

رسپی خورش زردآلو با مرغ؛ ملس و مجلسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا