رسپی

رسپی خورش سیب گلاب؛ طعمی اصیل و دلنشین برای ناهار

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

خورش سیب گلاب به خاطر ظاهر زیبا و طعم لذیذش، گزینه‌ای عالی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی است. در این مقاله از رضیم بلاگ طرز تهیه خورش سیب گلاب را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورش سیب گلاب

مواد لازم برای تهیه این خورش به شرح زیر است:

گوشت ران گوسفندی ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
سرکه ۲ قاشق غذاخوری
سیب گلاب ۳ عدد
آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری
شیره خرما یا انگور ۱/۲ پیمانه
پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

مراحل تهیه خورش سیب گلاب

  • مدت زمان آماده سازی و تهیه نهایی این خورش ۴۰-۵۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد گفته شده در این دستور برای ۲-۳ نفر مناسب است و می‌توانید به راحتی با جمع و ضرب، مواد را بیشتر کنید و در مقادیر بزرگتر این خورش خوشمزه را درست کنید.
  • تهیه این خورش در سطح متوسطی از سختی قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی سیب گلاب

سیب گلاب‌ها را بشویید و هسته‌های آن‌ها را جدا کنید.

برای بهتر شدن طعم، می‌توانید از سیب گلاب‌های بزرگتر استفاده کنید و آن‌ها را به چهار قسمت تقسیم کنید.

مرحله دوم: تفت دادن گوشت و پیاز

پیاز را پس از شستن و پوست کندن، به صورت نگینی خرد کنید. در یک قابلمه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید.

پیازهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.

گوشت را به قطعات کوچک برش بزنید.

گوشت خرد شده را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و بوی خامی بگیرد.

در این مرحله ادویه‌ها را نیز به گوشت اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر آن‌ها آزاد شود.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش آلو اسفناج با گوشت قلقلی

مرحله سوم: پخت گوشت

به محتوای قابلمه مقداری آب اضافه کنید تا گوشت را بپوشاند.

در قابلمه را ببندید و حرارت را بالا ببرید تا به جوش آید.

سپس حرارت را کم کنید و ۳۰-۴۰ دقیقه زمان دهید تا گوشت خوب بپزد.

رسپی خورش سیب گلاب؛ طعمی اصیل و دلنشین برای ناهار

بیشتر بخوانید: رسپی خورش گردو

مرحله چهارم: اضافه کردن سیب گلاب، شیره خرما و سرکه

بعد از اینکه گوشت پخت، سیب گلاب‌ها را به قابلمه اضافه کنید.

سپس شیره خرما و سرکه را به خورش اضافه کنید و خوب هم بزنید.

به جای شیره خرما می‌توانید از شیره انگور یا شکر نیز استفاده کنید. اگر دوست دارید خورش شما ترش‌تر باشد، مقدار سرکه را بیشتر کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی خورشت گردو و زردآلو

“““html
رسپی یک غذای خوشمزه با سیب گلاب

مرحله پنجم: افزودن زعفران و لعاب انداختن خورش

برای اینکه رنگ خورش بهتر شود می‌توانید از زعفران دم‌کرده استفاده کنید.

اجازه دهید خورش به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت کم بپزد تا سیب‌ها نرم شوند.

آرد ذرت را در کمی آب سرد حل کرده و به خورش اضافه کنید تا خورش غلظت بیشتری بگیرد.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش چغرتمه گیلانی

مرحله ششم: سرو و تزیین خورش

خورش سیب گلاب را با برنج سفید سرو کنید. برای تزیین، می‌توانید از برگ نعناع استفاده کنید.

این خورش را می‌توانید در وعده نهار، شام یا حتی به عنوان سحری در ماه رمضان میل کنید.

خورش مخصوص و لذیذ با سیب گلاب برای ناهار
با رعایت نکات ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، می‌توانید یک خورش سیب گلاب خوشمزه و اصیل تهیه کرده و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. امیدواریم این رسپی مورد توجه شما علاقه‌مندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز بتوانید این خورش جذاب را به راحتی تهیه کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا