رسپی

رسپی خورش غوره و کشمش (ناهاری متفاوت و خوشمزه)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

خورشت کشمش و غوره یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که طعم ترش و شیرین خاص خودش را دارد و خیلی‌ها آن را دوست دارند. این خورشت به راحتی در خانه درست می‌شود و می‌تواند به همراه برنج به عنوان یک وعده غذایی کامل سرو شود. در این مقاله از رضیم بلاگ، طرز تهیه این خورشت لذیذ را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه خورشت کشمش و غوره

برای تهیه خورشت کشمش و غوره به مواد زیر نیاز دارید:

گوشت گوسفندی یا مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به مقدار دلخواه
زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک به مقدار دلخواه
غوره ۲۰۰ گرم
کشمش پلویی ۱۰۰ گرم
روغن به مقدار لازم
آب به مقدار لازم

مراحل تهیه خورشت کشمش و غوره

  • مدت زمان آماده‌سازی این خورشت حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه است.
  • این مقدار مواد برای ۳ تا ۴ نفر مناسب است و می‌توانید با استفاده از جمع و ضرب ساده مقدار مواد را تغییر دهید.
  • درست کردن این خورشت در سطح متوسط دشواری قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی مواد

گوشت را به قطعات کوچک برش بزنید. پیازها را پوست کنید و به شکل نگینی خرد نمایید.

کشمش‌ها را بشویید و در آب ولرم بخیسانید. غوره‌ها را از شاخه جدا کنید و خوب بشویید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دلمه تره‌ فرنگی

مرحله دوم: پخت گوشت

در یک قابلمه، مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید.

پیازها را به روغن اضافه کنید و بگذارید تا نرم و شفاف شوند.

سپس گوشت را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

رب گوجه فرنگی، زعفران، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

به قابلمه آب بریزید تا روی گوشت را بپوشاند.

درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا گوشت به آرامی پخته شود و طعم خود را به خورشت بدهد.

بهتر است در حین پخت، درب قابلمه را باز نگذارید تا خورشت خوب بپزد.

“`html

گوشت را نیمه‌باز بگذارید تا بخار اضافی از آن خارج شود.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش کدو و آلو

رسپی خورش غوره و کشمش (ناهاری متفاوت و خوشمزه)

مرحله سوم: اضافه کردن غوره و کشمش

حدود ۳۰ دقیقه قبل از اینکه گوشت کاملاً پخته شود، غوره‌ها و کشمش‌های خیسانده را به خورش اضافه کنید.

خورش را به آرامی هم بزنید تا غوره‌ها و کشمش‌ها له نشوند.

اگر لازم باشد، می‌توانید کمی آب به خورش اضافه کنید تا غلیظ‌تر شود.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش چغرتمه گیلانی

نکات و فوت و فن‌های تهیه خورش غوره کشمش

مرحله چهارم: سرو خورش

زمانی که گوشت پخته و خورش به خوبی جا افتاد، آن را از روی حرارت بردارید.

خورش کشمش و غوره را به همراه برنج سرو کنید. همچنین می‌توانید خورش را با نان یا لواش نیز میل کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش آلو بخارا با مرغ

نکات و فوت و فن‌های تهیه خورش غوره کشمش

برای بهتر شدن خورش غوره کشمش به ۵ نکته مهم زیر توجه کنید:

  1. مقدار غوره و کشمش را می‌توانید به دلخواه خود تنظیم کنید.
  2. اگر می‌خواهید خورش طعم ترش‌تری داشته باشد، می‌توانید از کمی آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید.
  3. استفاده از خلال بادام یا گردو نیز به این خورش طعم خوبی می‌دهد.
  4. برای خوش‌طعم‌تر شدن خورش، می‌توانید کمی پودر دارچین یا زنجبیل هم اضافه کنید.
  5. این خورش را می‌توانید با گوشت مرغ هم تهیه کنید. زمان پخت گوشت مرغ کمتر از گوشت گوسفندی است.

با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، می‌توانید این خورش را به بهترین شکل ممکن تهیه کنید و از طعم ویژه آن لذت ببرید. امیدواریم که این رسپی برای شما جذاب بوده باشد.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا