رسپی

رسپی خورش قیمه اسفناج؛ طعمی اصیل و ایرانی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

خورش قیمه و اسفناج یکی از غذاهای قدیمی و محبوب ایرانی است. این خورش ترکیب خاصی از خورش آلو و قیمه دارد که ظاهر متفاوت و جذابی دارد. اگر به دنبال چشیدن طعم‌های جدید هستید، پیشنهاد می‌کنیم این خورش را حتما امتحان کنید. در این مقاله از مجله اینترنتی رضیم، مراحل پخت خورش قیمه و اسفناج را به طور کامل و با نکات مهم برای تهیه آن بررسی خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه خورش قیمه و اسفناج

اسفناج تازه ۵۰۰ گرم
گوشت خورشتی (بهتر است گوشت گوسفند باشد) ۳۰۰ گرم
لپه ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
زعفران دم‌کرده ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی ۱ – ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
روغن مایع به میزان لازم
آب‌لیمو یا آب‌غوره به میزان دلخواه

رسپی خورش قیمه اسفناج

برای آماده‌سازی این خورش، حدود ۴۰-۵۰ دقیقه زمان نیاز دارید.

مواد ارائه شده در این رسپی برای ۲ تا ۳ نفر کافی است و شما می‌توانید به راحتی مقدار مواد را بر حسب نیاز خود افزایش دهید تا برای تعداد بیشتری آماده کنید.

سطح دشواری تهیه این خورش متوسط است.

بیشتر بخوانید: رسپی آش چغندر و شلغم؛ جاافتاده و لذیذ

مرحله اول: آماده‌سازی لپه‌ها

لپه‌ها را تمیز کنید و در یک کاسه بریزید. کمی آب ولرم به آن‌ها اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت بگذارید خیس بخورند. این کار باعث می‌شود لپه‌ها در زمان پخت نرم شده و خوش‌طعم‌تر شوند و نفخ آن‌ها کم‌تر شود.

بعد از خیس خوردن، لپه‌ها را آبکش کنید و در یک قابلمه دیگر با کمی آب بپزید. لپه‌ها باید نیم‌پز شوند تا در هنگام پخت خورش تغییر شکل ندهند.

بیشتر بخوانید: رسپی لبو پلو

مرحله دوم: آماده‌سازی پیاز

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید. در قابلمه‌ ای که می‌خواهید خورش را طبخ کنید، مقداری روغن بریزید و پیازها را تفت دهید تا کمی طلایی و نرم شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی آش اسفناج با ماست موسیر

“““html
رسپی خورش قیمه اسفناج

بیشتر بخوانید: رسپی خورشت کرفس مجلسی

مرحله سوم: افزودن گوشت و ادویه‌ها

گوشت خورشتی که شسته و خرد شده است را به پیازهای موجود در قابلمه اضافه کنید و آن‌ها را کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. بعد از اینکه گوشت کمی سرخ شد، زردچوبه، فلفل سیاه و کمی دارچین را به قابلمه اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا ادویه‌ها به خوبی با گوشت ترکیب شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی خورشت گل کلم

رسپی خورش قیمه اسفناج؛ طعمی اصیل و ایرانی

مرحله چهارم: اضافه‌کردن لپه و رب گوجه‌فرنگی

لپه‌های نیم‌پز را به گوشت اضافه کنید و کمی هم بزنید. این کار باعث می‌شود لپه‌ها طعم گوشت و ادویه‌ها را به خود بگیرند. سپس رب گوجه‌فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و همه مواد را با هم تفت دهید.

تفت دادن رب گوجه‌فرنگی باعث می‌شود طعم خامی آن رفع شود و رنگ خورش زیباتر گردد.

بیشتر بخوانید: رسپی عدس پلو مجلسی

مرحله پنجم: اضافه کردن آب و پخت اولیه خورش

به اندازه کافی آب جوش به قابلمه اضافه کنید و بگذارید مواد به آرامی بجوشند. در این مرحله، خورش باید به مدت ۳۵-۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد تا گوشت و لپه‌ها کاملاً نرم شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش عناب و بادام؛ غذای دوران صفوی

رسپی خورش قیمه اسفناج

بیشتر بخوانید: رسپی آبگوشت سنتی؛ نکات خوشمزه‌تر شدن آن

مرحله ششم: آماده‌سازی و اضافه کردن اسفناج

اسفناج‌ها را خوب بشویید و سپس به قطعات بزرگ بریده و در یک تابه با کمی روغن تفت دهید.

بعد از اینکه گوشت و لپه‌ها کاملاً پختند، اسفناج‌های تفت داده شده را به خورش اضافه کنید و حدود ۱۰-۱۵ دقیقه دیگر بگذارید با مواد بجوشد تا طعم‌ها خوب ترکیب شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی خورشت قیمه مجلسی

مرحله هفتم: اضافه کردن زعفران و چاشنی

با کمی آبلیمو یا آبغوره طعم خورش را به سلیقه خود تنظیم کنید. در همین مرحله مقداری زعفران حل شده برای رنگ و عطر بهتر به خورش اضافه کنید. سپس مقداری نمک به خورش بزنید.

خورش قیمه اسفناج خوشمزه و زیبا آماده سرو است. آن را در ظرف سرو بریزید و در کنار برنج یا کته میل کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی خورشت زرشک آلو؛ طعمی ملس از مازندران

امیدواریم که این رسپی مورد توجه شما علاقه‌مندان به آشپزی قرار گرفته باشد و بتوانید این خورش خوشمزه را با روش ساده تهیه کرده و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید. اگر شما هم ترفندهای دیگری برای خوشمزه‌تر کردن این خورش دارید، خوشحال می‌شویم آن‌ها را در قسمت نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا