رسپی خورش مرغ و انبه؛ طعمی متفاوت و دلچسب!

“`html
خورش مرغ و انبه، یکی از غذاهای خوشمزه و جالب است که با ترکیب طعم لذیذ مرغ و انبه، تجربهای تازه و خوشمزه به شما میدهد. در این مقاله از رضیم بلاگ، به شما آموزش میدهیم که چگونه خورش مرغ و انبه را به راحتی و مرحله به مرحله درست کنید.
دستور پخت خورش مرغ و انبه:
- مدت زمان آمادهسازی و پخت خورش ۴۰-۵۰ دقیقه است.
- مقدار مواد ذکر شده در این دستور برای ۴-۳ نفر کافی است.
- این خورش در دسته متوسط از نظر سختی پخت قرار دارد.
مواد لازم برای تهیه خورش مرغ و انبه:
مرغ (سینه یا ران به دلخواه) | ۵۰۰ گرم | |
انبه | ۲ عدد | |
پیاز | ۱ عدد | |
سیر | ۲ حبه | |
فلفل دلمهای (اختیاری) | ۱ عدد | |
رب گوجهفرنگی | ۲ قاشق غذاخوری | |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری | |
زیره | ۱ قاشق چایخوری | |
هل | ۲ عدد | |
دارچین | ۱ قطعه کوچک | |
زعفران | به مقدار لازم | |
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز | به مقدار لازم | |
روغن | به مقدار لازم | |
آب | به مقدار لازم | |
گشنیز تازه (برای تزئین) | به مقدار دلخواه |
مرحله اول: طعم دادن به مرغ
مرغ را بشویید و به اندازههای دلخواه برش بزنید.
تکههای مرغ را با نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز طعمدار کنید.
آن را در یک ظرف بپوشانید و ۲۰-۳۰ دقیقه استراحت دهید.
مرحله دوم: آمادهسازی پیاز، سیر و فلفل دلمهای
پیاز را به شکل کوچک خرد کنید و در یک قابلمه با کمی روغن تفت بدهید تا نرم و شفاف شود.
سیر را رنده کنید و به پیاز اضافه کنید…
“““html
اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.
فلفل دلمهای را نگینی خرد کنید و به پیاز و سیر اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه دیگر تفت دهید (این مرحله اختیاری است).
مرحله سوم: افزودن رب گوجهفرنگی و ادویهها
رب گوجهفرنگی را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ رب باز شود.
زردچوبه، زیره، هل، دارچین و زعفران را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر ادویهها نیز آزاد شود.
بیشتر بخوانید: رسپی انبه پلو؛ طعمی بهشتی از هندوستان
مرحله چهارم: افزودن مرغ و پخت اولیه خورش
تکههای مرغ را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و به همراه ادویهها تفت دهید تا مرغ کمی سرخ شود.
به اندازه کافی آب به قابلمه اضافه کنید تا روی مرغها را بپوشاند.
درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا مرغها به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزند.
مرحله پنجم: آمادهسازی انبه
انبهها را پوست بگیرید و هسته آنها را خارج کنید.
انبهها را به مکعبهای کوچک خرد کنید و به خورش در حال پخت اضافه کنید.
به خورش ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر زمان دهید تا انبهها نیز بپزند و طعم خود را به خورش پس بدهند.
بیشتر بخوانید: راههای تشخیص انبه رسیده از کال!
مرحله ششم: سرو خورش
خورش بسیار جذاب و متفاوت شما آماده سرو است، آن را در ظرف سرو بریزید و با مقداری گشنیز تازه تزیین کنید.
خورش مرغ و انبه را با برنج یا نان سرو کنید.
۵ نکته مهمی که در تهیه خورش مرغ و انبه باید بدانید:
- برای طعم بهتر خورش، میتوانید از مرغ محلی یا بوقلمون استفاده کنید.
- اگر انبهها ترش هستند، میتوانید به خورش کمی شکر یا عسل اضافه کنید.
- میتوانید از کشمش پلویی نیز در این خورش استفاده کنید.
- برای اینکه خورش شما رنگ بهتری داشته باشد، میتوانید از ۱ قاشق غذاخوری رب انار نیز در آن استفاده کنید.
- اگر به طعم تند علاقه دارید، به خورش ۱ عدد فلفل سبز تند اضافه کنید.
این خورش به دلیل پخت آسان و مواد اولیه در دسترس، میتواند به عنوان یک گزینه عالی برای تنوع در آشپزی شما باشد.
امیدواریم که رسپی فوق مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد. اگر علاقهمند به چشیدن طعمهای جدید هستید، به شما توصیه میکنیم که از امتحان کردن این خورش غافل نشوید.