رسپی

رسپی خورش مرغ و انبه؛ طعمی متفاوت و دلچسب!

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

خورش مرغ و انبه، یکی از غذاهای خوشمزه و جالب است که با ترکیب طعم لذیذ مرغ و انبه، تجربه‌ای تازه و خوشمزه به شما می‌دهد. در این مقاله از رضیم بلاگ، به شما آموزش می‌دهیم که چگونه خورش مرغ و انبه را به راحتی و مرحله به مرحله درست کنید.
  

دستور پخت خورش مرغ و انبه:

  • مدت زمان آماده‌سازی و پخت خورش ۴۰-۵۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد ذکر شده در این دستور برای ۴-۳ نفر کافی است.
  • این خورش در دسته متوسط از نظر سختی پخت قرار دارد.

مواد لازم برای تهیه خورش مرغ و انبه:

مرغ (سینه یا ران به دلخواه) ۵۰۰ گرم  
انبه ۲ عدد  
پیاز ۱ عدد  
سیر ۲ حبه  
فلفل دلمه‌ای (اختیاری) ۱ عدد  
رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق غذاخوری  
زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری  
زیره ۱ قاشق چای‌خوری  
هل ۲ عدد  
دارچین ۱ قطعه کوچک   
زعفران به مقدار لازم   
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم   
روغن به مقدار لازم   
آب به مقدار لازم    
گشنیز تازه (برای تزئین) به مقدار دلخواه   

مرحله اول: طعم دادن به مرغ

مرغ را بشویید و به اندازه‌های دلخواه برش بزنید.

تکه‌های مرغ را با نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز طعم‌دار کنید.

آن را در یک ظرف بپوشانید و ۲۰-۳۰ دقیقه استراحت دهید.

مرحله دوم: آماده‌سازی پیاز، سیر و فلفل دلمه‌ای

پیاز را به شکل کوچک خرد کنید و در یک قابلمه با کمی روغن تفت بدهید تا نرم و شفاف شود.

سیر را رنده کنید و به پیاز اضافه کنید…

“““html

اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.

فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید و به پیاز و سیر اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه دیگر تفت دهید (این مرحله اختیاری است).

مرحله دوم: آماده‌سازی پیاز، سیر و فلفل‌دلمه‌ای

مرحله سوم: افزودن رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌ها

رب گوجه‌فرنگی را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ رب باز شود.

زردچوبه، زیره، هل، دارچین و زعفران را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر ادویه‌ها نیز آزاد شود.

بیشتر بخوانید: رسپی انبه پلو؛ طعمی بهشتی از هندوستان

مرحله چهارم: افزودن مرغ و پخت اولیه خورش

تکه‌های مرغ را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و به همراه ادویه‌ها تفت دهید تا مرغ کمی سرخ شود.

رسپی خورش مرغ و انبه؛ طعمی متفاوت و دلچسب!

به اندازه کافی آب به قابلمه اضافه کنید تا روی مرغ‌ها را بپوشاند.

درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا مرغ‌ها به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزند.

مرحله پنجم: آماده‌سازی انبه

انبه‌ها را پوست بگیرید و هسته آنها را خارج کنید.

انبه‌ها را به مکعب‌های کوچک خرد کنید و به خورش در حال پخت اضافه کنید.

به خورش ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر زمان دهید تا انبه‌ها نیز بپزند و طعم خود را به خورش پس بدهند.

بیشتر بخوانید: راه‌های تشخیص انبه رسیده از کال!

مرحله ششم: سرو خورش

خورش بسیار جذاب و متفاوت شما آماده سرو است، آن را در ظرف سرو بریزید و با مقداری گشنیز تازه تزیین کنید.

خورش مرغ و انبه را با برنج یا نان سرو کنید.

۵ نکته مهمی که در تهیه خورش مرغ و انبه باید بدانید:

  1. برای طعم بهتر خورش، می‌توانید از مرغ محلی یا بوقلمون استفاده کنید.
  2. اگر انبه‌ها ترش هستند، می‌توانید به خورش کمی شکر یا عسل اضافه کنید.
  3. می‌توانید از کشمش پلویی نیز در این خورش استفاده کنید.
  4. برای اینکه خورش شما رنگ بهتری داشته باشد، می‌توانید از ۱ قاشق غذاخوری رب انار نیز در آن استفاده کنید.
  5. اگر به طعم تند علاقه دارید، به خورش ۱ عدد فلفل سبز تند اضافه کنید.

این خورش به دلیل پخت آسان و مواد اولیه در دسترس، می‌تواند به عنوان یک گزینه عالی برای تنوع در آشپزی شما باشد.

۵ نکته مهمی که در تهیه خورش مرغ و انبه باید بدانید:

امیدواریم که رسپی فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد. اگر علاقه‌مند به چشیدن طعم‌های جدید هستید، به شما توصیه می‌کنیم که از امتحان کردن این خورش غافل نشوید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا