رسپی

رسپی خورش هلو (طعمی خوشمزه برای ناهار تابستانی)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

خورش هلو یک خورشت تابستانی خوشمزه و رنگی است که با طعم ترش و شیرین خود می‌تواند گزینه‌ای عالی برای تغییر در آشپزی شما باشد. در این مقاله از رضیم بلاگ، دستور تهیه خورش هلو را به صورت قدم به قدم برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه خورش هلو

مواد لازم برای تهیه خورش هلو به شرح زیر است:

هلو متوسط ۴ عدد
مرغ (ران یا سینه) ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
شکر  ۱ قاشق مرباخوری
نمک ۱/۲ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای‌خوری
زردچوبه ۱/۴ قاشق چای‌خوری
آب ۴ پیمانه
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
آلو بخارا (اختیاری) ۲ عدد

مراحل تهیه خورش هلو

  • مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه و پخت این خورش ۴۰ تا ۵۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد گفته شده در این دستور برای ۳ تا ۴ نفر کافی است.
  • سطح دشواری تهیه این خورش متوسط است.

مرحله اول: طعم دار کردن مرغ

مرغ را بشویید و بگذارید در آبکش تا آبش برود.

مرغ را به تکه‌های دلخواه برش بزنید و با نمک، فلفل و زردچوبه خوب مزه‌دار کنید.

ظرف را بپوشانید و چند دقیقه صبر کنید تا طعم‌ها به مرغ نفوذ کند.

بیشتر بخوانید: دستور خورش فسنجان با بادام زمینی

مرحله دوم: آماده‌سازی پیاز

پیازها را بشویید و پوست بکنید، سپس به صورت نگینی خرد کنید.

در قابلمه‌ای که می‌خواهید خورش را درست کنید، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید.

پیازها را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.

بیشتر بخوانید: دستور خورش سیب و آلبالو

مرحله سوم: افزودن مرغ و پخت خورش

تکه‌های مرغ را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ عوض شود.

رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید.

“““html

تفت دهید تا رنگ آن باز شود.

رسپی خورش هلو (طعمی خوشمزه برای ناهار تابستانی)

زعفران دم کرده، گلاب، شکر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.

حال آب را به مواد درون قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا محتوای درون قابلمه به نقطه جوش برسد.

سپس شعله را کم کنید، درب قابلمه را بگذارید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا مرغ کاملاً بپزد.

رسپی خورش هلو به روش خانگی

مرحله چهارم: آماده سازی و افزودن هلو

هلوها را بشویید و هسته آن‌ها را جدا کنید. هلوها را به قطعات متوسط برش بزنید.

هلوهای برش زده را به خورش اضافه کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزید تا هلوها نرم شوند.

در صورت تمایل، آلو بخارا را در ۱۰ دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش مرغ و انبه

مرحله پنجم: سرو خورش

بعد از پخت کامل خورش و رسیدن به غلظت مناسب، آن را بچشید و با مقدار کمی نمک چاشنی آن را به سلیقه خود تنظیم کنید.

خورش را در ظرف سرو بکشید و با برنج یا نان میل کنید.

می‌توانید خورش را با جعفری تازه یا نعناع تزیین کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه خورش هلو

بیشتر بخوانید: رسپی خورش شاهی قورمه

نکات و فوت و فن‌های تهیه خورش هلو

در تهیه خورش هلو به ۴ نکته مهم زیر توجه کنید:

  1. برای طعم بهتر خورش، بهتر است از مرغ محلی یا ارگانیک استفاده کنید. اگر به هر دلیلی تمایل به استفاده از مرغ ندارید می‌توانید این خورش را با گوشت گوسفندی، گاو یا بوقلمون هم تهیه کنید.
  2. به جای رب گوجه فرنگی، می‌توانید از ۲ عدد گوجه فرنگی تازه رنده شده استفاده کنید.
  3. اگر دوست دارید، می‌توانید ۱ عدد فلفل دلمه‌ای هم به مواد خورش اضافه کنید.
  4. اگر هلوها خیلی ترش هستند، می‌توانید شکر بیشتری به خورش اضافه کنید.

با رعایت این نکات ساده، می‌توانید خورش هلو خوشمزه و مجلسی تهیه کنید و از آن لذت ببرید. امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گیرد.

اگر شما هم در تهیه این خورش ترفندهایی دارید که باعث خوشمزه‌تر شدن آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند سهم بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا