رسپی

رسپی خیارشور فوری ۱ ساعته؛ در یک چشم به هم زدن

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

اگر شما هم برای درست کردن خیارشور وقت کم دارید، می‌توانید از روش ساده زیر استفاده کنید. تهیه خیارشور فوری آسان است و نیازی به ابزار خاصی ندارد. در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه خیارشور فوری را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه خیارشور فوری

برای تهیه خیارشور فوری به این مواد نیاز دارید:

خیار تازه ۱ کیلوگرم
فلفل تند ۲ عدد
سیر ۳ حبه
آب ۳ پیمانه
نمک ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
شوید خشک ۲ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه خیارشور فوری

  • مدت زمان لازم برای آماده‌سازی و تهیه این خیارشور بین ۱ تا ۱.۵ ساعت است.
  • این مقدار مواد تقریباً ۱ کیلوگرم خیارشور تولید می‌کند. همچنین می‌توانید با هر مقدار مواد موجود، خیارشور درست کنید.
  • این دستور تهیه درجه سختی آسانی دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی خیار

خیارها را خوب بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی‌شان برود. سپس با یک دستمال تمیز، خیارها را کامل خشک کنید.

بهتر است برای تهیه خیارشور فوری از خیارهای تازه و سفت استفاده کنید.

اگر خیارها بزرگ هستند، می‌توانید آن‌ها را به اندازه‌های دلخواه برش بزنید.

برای تردتر شدن خیارها، می‌توانید آن‌ها را چند ساعت در آب نمک غلیظ بگذارید.

مرحله دوم: آماده‌سازی سیر و فلفل

سیرها را بشویید و پوست آن‌ها را بکنید. سپس سیرها را به قطعات کوچک‌تر برش دهید.

فلفل‌های تند را نیز بشویید و خشک کنید و آن‌ها را چند برش بزنید.

مرحله سوم: ترکیب سایر مواد خیارشور

آب، سرکه، نمک، شکر، سیر خرد شده، شوید خشک و فلفل تند را در یک قابلمه مناسب بریزید و با هم مخلوط کنید.

برای طعم بهتر، می‌توانید از ادویه‌های دیگر مانند زیره یا دانه خردل استفاده کنید.

اگر می‌خواهید خیارشور شیرین‌تر باشد، می‌توانید مقدار شکر را بیشتر کنید.

بیشتر بخوانید: خیارشور ترد خانگی را با آب نجوشیده درست کنید

مرحله چهارم: حرارت دادن محلول خیارشور

قابلمه را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا مواد به جوش بیاید.

رسپی خیارشور فوری ۱ ساعته؛ در یک چشم به هم زدن

سپس حرارت را کم کنید و بگذارید مواد به مدت ۵-۷ دقیقه بجوشد تا عطر و طعم‌ها خوب ترکیب شوند.

بعد از این مدت، حرارت را خاموش کنید و به مرحله بعدی بروید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه خیارشور فوری

مرحله پنجم: انتقال به شیشه
“““html

شیشه‌ها را کاملاً تمیز و خشک کنید.

خیارهای خرد شده را داخل شیشه بریزید و سپس محلول داغی که در قابلمه آماده کرده‌اید را روی خیارها بریزید تا شیشه پر شود.

بعد از این کار درب شیشه را محکم ببندید تا هوا داخل شیشه نرود.

به خیارشورها یک ساعت زمان دهید تا در دمای اتاق با محلول ترکیب شوند و برای خوردن آماده شوند.

شما می‌توانید خیارشور فوری را به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کنید.

امیدواریم این دستور از مجله آشپزی رضیم مورد پسند شما علاقه‌مندان به آشپزی قرار گرفته باشد. با این روش می‌توانید به راحتی و در زمان کوتاهی خیارشور خانگی درست کنید و از طعم فوق‌العاده آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا