رسپی

رسپی دسر حسو شاهرودی (حصو)؛ خوشمزه و سنتی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دسر حسو یکی از خوشمزه‌ترین و ساده‌ترین دسرهایی است که ریشه آن به شاهرود برمی‌گردد و خیلی شبیه به فرنی است. تهیه دسر حسو با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترس به سرعت انجام می‌شود و انتخاب مناسبی برای سفره‌های شما خواهد بود.

امروز در این بخش از رضیم بلاگ بهترین و خوشمزه‌ترین رسپی دسر حسو را به صورت مرحله به مرحله به شما معرفی خواهیم کرد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه دسر حسو شاهرودی

برای درست کردن دسر حسو شاهرودی به مواد زیر نیاز دارید:

شیر ۲ پیمانه
شکر ۱/۳ پیمانه
آرد گندم ۳ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
گلاب ۴ قاشق غذاخوری
توت فرنگی ۵-۶ عدد

مراحل تهیه دسر حسو شاهرودی

  • مدت زمان تهیه این دسر بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد ذکر شده در این دستور برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و شما به راحتی می‌توانید با کمی محاسبه، مواد را بیشتر کنید و حجم بیشتری از این دسر خوشمزه تهیه کنید.
  • تهیه این دسر آسان و راحت است.

مرحله اول: ترکیب شیر و آرد گندم

شیر را در یک قابلمه بریزید. آرد گندم را با الک روی آن بریزید. مواد را به خوبی هم بزنید تا آرد در شیر حل شود.

حالا قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و حدود ۳ تا ۴ دقیقه منتظر بمانید تا مواد کمی غلیظ شوند.

در این مدت، مدام مواد را هم بزنید تا به غلظت مناسبی برسد.

برای طعم بهتر، بهتر است از شیر محلی استفاده کنید.

مرحله دوم: افزودن شکر

شکر را به مواد در قابلمه اضافه کنید و مدام هم بزنید تا شکر در شیر حل شود.

مرحله سوم: افزودن گلاب و وانیل

گلاب و وانیل را به مواد اضافه کنید و چند دقیقه روی حرارت هم بزنید تا طعم‌ها خوب مخلوط شوند.

توجه کنید که در این مرحله نباید حسو زیاد روی حرارت بماند؛ زیرا عطر گلاب حرارت را از بین می‌برد.

پس از این مرحله، حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار بگذارید تا حسو کمی خنک شود.

بیشتر بخوانید: رسپی فرنی زعفرانی

مرحله چهارم: افزودن توت‌ فرنگی

توت‌ فرنگی‌ها را بشویید و خشک کنید. قسمت سبز آن‌ها را جدا کنید.

رسپی دسر حسو شاهرودی (حصو)؛ خوشمزه و سنتی

توت‌ فرنگی‌ها را به تکه‌های کوچک خرد کرده و به حسو اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند.

حسو بعد از خنک شدن کمی غلیظ‌تر می‌شود. معمولاً این دسر سرد سرو می‌شود و طعمش بهتر است.

وقتی دسر هنوز کمی گرم است، آن را در ظرف‌های سرو بریزید و منتظر باشید تا خنک شود.

برای تزیین، از چند تکه توت‌ فرنگی استفاده کنید. حالا دسر خوشمزه شما آماده سرو است.

“““html
نکات و فوت و فن‌های تهیه دسر حسو شاهرودی

امیدواریم این دستور تهیه از مجله آشپزی رضیم برای شما که به غذاهای ساده و سنتی علاقه دارید، جالب باشد. شما می‌توانید به راحتی این حسوی خوشمزه را درست کنید و از آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

اگر شما هم مواد خاصی برای خوشمزه‌تر کردن این دسر استفاده می‌کنید، خوشحال می‌شویم آن‌ها را در قسمت نظرات با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا