رسپی دسر خرمالو؛ طعمی بهشتی از پاییز

آیا به دنبال یک دسر ساده و سریع برای پذیرایی از مهمانان هستید؟ دسر خرمالو، با طعمی خوشمزه و مواد اولیه آسان، گزینهای مناسب است. با این دستورالعمل ساده از مجله رضیم، شما نیز میتوانید به راحتی یک دسر خانگی لذیذ تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه دسر خرمالو
برای تهیه دسر خرمالو به مواد زیر نیاز دارید:
خرمالو | ۲ تا ۳ عدد |
شیر | ۱.۵ پیمانه |
شکر | نصف پیمانه |
خامه صبحانه | ۱۰۰ گرم |
دارچین | ۱/۴ قاشق چایخوری |
پودر ژلاتین | ۱ قاشق غذاخوری سرپر |
آب | ۱/۳ پیمانه |
مراحل تهیه دسر خرمالو
برای تهیه دسر خرمالو کافی است مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: حل کردن ژلاتین
برای شروع، آب را در یک کاسه بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید. بگذارید چند دقیقه بماند تا نرم شود.
مرحله دوم: ترکیب شکر، شیر و خامه
در یک قابلمه کوچک، شکر را بریزید و شیر را به آن اضافه کنید. سپس خامه را هم اضافه کنید.
این ترکیب را خوب هم بزنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. به آرامی هم بزنید.
اجازه دهید شکر در شیر حل شود، اما مراقب باشید که این مخلوط نباید بجوشد. به دلیل وجود خامه، نمیخواهیم که این مخلوط به جوش بیاید.
زمانی که کنارهای ظرف شروع به حباب زدن کرد، حرارت را خاموش کنید و قابلمه را از روی اجاق بردارید.
مرحله سوم: بنماری کردن ژلاتین
در همین حال، برای آب و ژلاتین نرم شده، باید آن را بن ماری کنید. به این معنی که آن را روی بخار آب قرار دهید تا ذرات ژلاتین به طور کامل در آب حل شوند و مخلوطی یکدست به دست آید.
بیشتر بخوانید: رسپی کیک خرمالو
مرحله چهارم: اضافه کردن خرمالو
پوست خرمالوها را بکنید و آنها را به مخلوط کن بگذارید. دستگاه را روشن کنید و چند بار مخلوط کنید تا خرمالوها به پوره تبدیل شوند.
سپس پوره خرمالو را به آرامی به مخلوط شیر، شکر و خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه چیز به خوبی مخلوط شود.
میتوانید این کار را در مخلوط کن انجام دهید؛ به این صورت که مخلوط شیر و خامه را به آرامی به پوره خرمالو اضافه کنید.
سپس دستگاه را روشن کنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.
در مرحله آخر، ژلاتین حل شده را به این مخلوط اضافه کنید.
“`html
مرحله پنجم: اضافه کردن دارچین و وانیل
در این مرحله پودر دارچین را به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را با هم خوب هم بزنید.
همچنین میتوانید از یک چهارم قاشق چایخوری وانیل استفاده کنید که عطر و طعم خوبی به دسر میدهد.
حالا مواد آماده شده را باید داخل قالب بریزید. قالبی که میخواهید استفاده کنید را انتخاب کرده و مواد را داخل آن بریزید.
بیشتر بخوانید: رسپی پودینگ خرمالو
مرحله ششم: سرو کردن
قالب را برای حداقل ۵ ساعت و بهتراست یک شب در یخچال بگذارید تا دسر کاملاً ببندد.
پس از اینکه دسر خوب بست، با یک چاقوی تمیز و مرطوب لبههای دسر را از قالب جدا کنید.
در زیر شیر آب چند ثانیه قالب را قرار دهید و سپس دسر را در ظرف سرو برگردانید.
شما میتوانید روی دسر را با خامه فرم گرفته تزیین کنید و یا از برشهای خرمالو برای زیبایی بیشتر استفاده نمایید.
نکات و فوت و فنهای تهیه دسر خرمالو
در اینجا چند نکته مهم برای تهیه دسر خرمالو برای شما آوردهایم. با ما باشید.
- از هر نوع قالبی برای تهیه این دسر میتوانید استفاده کنید.
- برای اطمینان از اینکه دسر به قالب نچسبد، میتوانید کف قالب را کمی چرب کنید.
- حتماً پوست خرمالوها را کاملاً بگیرید و سپس آنها را در دسر استفاده کنید.
- میتوانید کمی زعفران دمکشی هم به دسر اضافه کنید تا رنگ و عطر بهتری بگیرد.
- با این مقدار مواد میتوانید چهار قالب کوچک یا فنجان را پر کنید، که برای چهار نفر کافی خواهد بود.
- اگر میخواهید مقدار بیشتری درست کنید، میتوانید مواد را دو یا چند برابر کنید.
- از خرمالوهای رسیده و شیرین استفاده کنید، زیرا خرمالوهای گس تأثیر منفی بر روی طعم دسر دارند.