رسپی

رسپی دسر مرنگ گیلاس؛ خوشمزه و مجلسی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مرنگ گیلاس، یک دسر خوشمزه و زیباست که می‌تواند گزینه‌ای عالی برای مهمانی‌ها یا دورهمی‌ها باشد. در این مقاله از رضیم بلاگ، طرز تهیه دسر مرنگ گیلاس را به صورت مرحله به مرحله و با نکات مهم برای شما توضیح می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه دسر مرنگ گیلاس

مواد لازم برای تهیه این دسر شامل موارد زیر است:

سفیده تخم مرغ ۳ عدد
نمک ۱/۴ قاشق چای‌خوری
کرم تارتار ۱/۲ قاشق چای‌خوری
شکر ۳/۴ پیمانه
عصاره وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
گیلاس تازه یا منجمد ۲ پیمانه
خامه فرم گرفته ۲ پیمانه

مراحل تهیه دسر مرنگ گیلاس

  • آماده‌سازی این دسر حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان می‌برد.
  • این مقدار مواد برای ۶ تا ۸ نفر مناسب است.
  • تهیه این دسر در سطح متوسط است.

مرحله اول: آماده‌سازی مرنگ

فر را روی دمای ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد (۳۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

سفیده‌های تخم‌مرغ را در یک کاسه تمیز و خشک بریزید.

نمک و کرم تارتار را به سفیده‌ها اضافه کرده و با همزن برقی روی سرعت کم هم بزنید تا کمی سفت شوند.

سرعت همزن را بالا ببرید و به تدریج شکر را قاشق قاشق به سفیده‌ها اضافه کنید تا وقتی که مرنگ کاملاً سفت و براق شود.

وانیل را به مرنگ اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی دسر موز شکلات

مرحله دوم: پخت مرنگ

با استفاده از یک قاشق یا قیف ماسوره، مرنگ را به شکل دلخواه (مثل دایره یا قله) روی سینی فر بریزید.

مرنگ‌ها را به مدت ۳۵ تا ۴۵ ساعت در فر قرار دهید تا کاملاً سفت و خشک شوند. دمای پخت در فر برقی باید ۹۰ تا ۱۰۰ درجه باشد.

مرنگ‌ها را از فر بیرون آورده و بگذارید کاملاً خنک شوند.

بیشتر بخوانید: دم گیلاس رو دور نریز! معرفی ۱۰ خواص شگفت انگیز ساقه گیلاس

مرحله سوم: آماده‌سازی گیلاس

اگر از گیلاس‌های منجمد استفاده می‌کنید، آن‌ها را کمی یخ زدایی کنید.

گیلاس‌ها را هسته‌گیری کرده و به دو نیم تقسیم کنید.

رسپی دسر مرنگ گیلاس؛ خوشمزه و مجلسی

بیشتر بخوانید: رسپی دسر کلافوتی گیلاس

مرحله چهارم: مونتاژ دسر

در ظرف سرو، یک لایه مرنگ خنک شده قرار دهید.

روی مرنگ‌ها، یک لایه گیلاس بریزید و خامه فرم گرفته را روی گیلاس‌ها بمالید.

این لایه‌ها یعنی مرنگ، گیلاس و خامه را به همین شکل ادامه دهید تا به ارتفاع دلخواه برسید.

دسر را با گیلاس‌های تازه یا برگ‌های نعنا تزئین کنید.

دسر مرنگ گیلاس را بلافاصله سرو کنید یا در یخچال نگهداری کنید.

“`نکات و فوت و فن‌های تهیه دسر مرنگ گیلاس

بیشتر بخوانید: رسپی کیک گیلاس

نکات و فوت و فن‌های تهیه دسر مرنگ گیلاس

در تهیه دسر مرنگ، پنج نکته کلیدی وجود دارد که باید به آنها توجه کنید:

  1. برای اینکه مرنگ خوب و سفت شود، از سفیده‌های تخم‌مرغ تازه در دمای اتاق استفاده کنید.
  2. همیشه مطمئن شوید که ظروف و همزن‌هایی که استفاده می‌کنید، کاملاً تمیز و خشک باشند تا مرنگ به درستی سفت شود.
  3. هرگز زرده‌های تخم‌مرغ را به سفیده‌ها اضافه نکنید، چون این کار باعث می‌شود که مرنگ خوب سفت نشود.
  4. مرنگ را بیش از حد نپزید، چون ممکن است رنگش قهوه‌ای شود و طعم تلخی بگیرد.
  5. شما می‌توانید دسر مرنگ گیلاس را تا ۲۴ ساعت در یخچال نگه‌داری کنید.

امیدواریم که این دستورالعمل از مجله آشپزی رضیم برای شما که به آشپزی علاقه دارید، مفید باشد و بتوانید یک دسر مرنگ گیلاس خوشمزه و زیبا درست کنید و از طعم عالی آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا