رسپی

رسپی دسر موز شکلات؛ خوشمزه و ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

دسر موز شکلات یکی از دسرهای ساده و خوشمزه است که می‌توانید آن را به‌صورت تک نفره در جمع‌های دوستانه و میهمانی‌ها تهیه و سرو کنید. در ادامه با رضیم بلاگ همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه و مغذی را برایتان توضیح دهیم.

مواد لازم برای تهیه دسر موز شکلات

برای تهیه دسر موز شکلات به مواد زیر نیاز دارید:

شیر ۳ پیمانه
شکر نصف پیمانه یا ۳/۴ پیمانه
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
خامه صبحانه ۱۰۰ میلی گرم
کره ۵۰ گرم
پودر گردو ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
موز ۲ عدد
وانیل ۱ قاشق چایخوری
شکلات شیری یا تلخ ۱/۳ پیمانه
پودر بیسکوییت یا کیک به میزان لازم

مراحل تهیه دسر موز شکلات

برای درست‌ کردن دسر موز شکلات مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: ترکیب شکر، نشاسته و آرد

ابتدا شکر را در یک تابه یا قابلمه مناسب بریزید. سپس نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید.

سپس آرد سفید را هم به این مخلوط اضافه کنید و با یک همزن دستی همه مواد را با هم به خوبی ترکیب کنید.

مرحله دوم: افزودن شیر

حالا کمی از شیر را به مخلوط شکر، نشاسته و آرد اضافه کنید و با همزن یا قاشق به خوبی هم بزنید تا همه‌چیز یکدست شود.

چون وقتی مقدار کمی شیر به مخلوط اضافه کنید، آرد و نشاسته به هم چسبیده نمی‌شوند و گلوله نمی‌شوند.

سپس باقی‌مانده شیر را اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید. قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و از این مرحله به بعد، مرتب هم بزنید تا مواد ته نگیرد و درست بپزد.

مرحله سوم: ترکیب زرده تخم‌مرغ با سایر مواد

در همین حین که مواد را هم می‌زنید، یک عدد زرده تخم مرغ را در یک کاسه مناسب بریزید و…

“`html

و هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود.

حالا یک ملاقه یا نصف پیمانه از مخلوط شیر، شکر و نشاسته که کاملا داغ شده ولی هنوز نسبتا رقیق است را به زرده تخم مرغ اضافه کنید و به سرعت این مخلوط را کاملا هم بزنید تا زرده با سایر مواد یکدست شود.

سپس این مخلوط را به قابلمه حاوی شیر، شکر و نشاسته اضافه کنید و هم بزنید تا تمام مواد یکدست شوند. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به همزدن مداوم ادامه دهید تا مواد به غلظت مناسب برسند.

بیشتر بخوانید: رسپی کرم انگلیسی با توت فرنگی

رسپی دسر موز شکلات؛ خوشمزه و ساده

مرحله چهارم: اضافه کردن خامه صبحانه

در این مرحله ۱۰۰ گرم خامه صبحانه که هم دمای محیط شده را به قابلمه اضافه کنید. سپس وانیل را نیز بیفزایید و کاملا هم بزنید تا خامه مخلوط شود. بعد از اینکه مواد به غلظت مطلوب رسید، از روی حرارت بردارید.

مرحله پنجم: افزودن موز و پودر گردو

موز را در ظرفی با چنگال پوره کنید. بعد از آن که موز پوره شد، به مواد پودینگ اضافه کنید. پودر گردو را نیز به این مرحله اضافه کنید. کاملا با همزن دستی هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

رسپی یک دسر خوشمزه با موز و شکلات

مرحله ششم: تقسیم کردن مواد دسر

بعد از آماده شدن مواد دسر، آن را به دو قسمت کنید. چون می‌خواهیم نیمی از دسر شکلاتی باشد! پس مواد را نصف کرده و نصف آن را به ظرف دیگری منتقل کنید.

شکلات خرد شده شیری یا تلخ را بسته به سلیقه‌تان به یکی از ظروف که مواد کرم یا پودینگ در آن است، اضافه کنید. این کار را زمانی که هنوز کرم داغ است انجام دهید تا شکلات به خوبی حل شود.

مرحله هفتم: اضافه کردن کره

در مرحله پایانی کره را به قطعات کوچک برش داده و به هر ظرف حاوی کرم یا پودینگ اضافه کنید. در این مرحله می‌توانید کره را با همزن دستی یا برقی با سایر مواد مخلوط کنید. بعد از این مرحله بهتر است کرم را برای حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سرد شود.

بیشتر بخوانید: رسپی دسر موس لیمو

مرحله هشتم: انتقال مواد به ظرف سرو

در این مرحله باید مواد را به ظرف‌های سرو منتقل کنید. یک یا دو عدد موز را برای دیواره ظروف برش دهید. بیسکوییت را پودر کنید یا می‌توانید از کیک استفاده کنید. کیک را هم به صورت پودر شده به کار ببرید یا از کیک آماده و بازاری استفاده کنید.

حال ظروف سرو را آماده کنید. دو تا سه قاشق غذاخوری پودر بیسکوییت یا کیک برای لایه اول دسر داخل ظرف سرو بریزید.

روی بیسکوییت یا کیک یک لایه کرم سفید بریزید و روی آن یک لایه کرم شکلاتی قرار دهید. برای لایه وسط، حلقه‌ها یا اسلایس‌های موز را به دیواره ظرف بچسبانید و در میان آن کمی موز هم اضافه کنید.

بعد پودر بیسکوییت بزنید و دوباره لایه‌ها را تکرار کنید.

مرحله نهم: تزیین و سرو دسر

در پایان با موز، شکلات، گردو و بیسکوییت دسر را تزیین کنید. دسر زیبا و خوشمزه شما آماده است!

بدون معطلی این دسر خوشمزه را نوش جان کرده و از طعم بی‌نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

نکات تهیه دسر موز شکلات

نکات تهیه دسر موز شکلات

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه دسر موز شکلات اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • این دسر را می‌توانید یک رنگ و ساده تهیه کنید.
  • لایه‌بندی دسر سلیقه‌ای است.
  • به جای گردو می‌توانید از مغزیجاتی مثل پسته یا بادام استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید برش‌های موز بعد از استفاده سیاه نشوند، بهتر است بعد از اینکه موز را برش زدید کمی آبلیمو روی آن‌ها بریزید تا از سیاه شدن موز جلوگیری شود.
  • این میزان مواد با توجه به سایز ظرف انتخابی برای سرو بین حدود چهار تا شش نفر مناسب است.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، رسپی دسر پرطرفدار موز شکلات را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این دسر خوشمزه را تهیه و از طعم لذیذ آن در کنار عزیزانتان نهایت لذت را ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا