رسپی دسر مگنولیا قالبی؛ با بیسکویت لیدی فینگر

“`html
مگنولیا یک دسر خوشمزه و ساده است که برای مهمانیها بسیار مناسب میباشد. این دسر از ترکیب پودینگ، بیسکویت دلخواه و میوه درست میشود. میتوان آن را در لیوان یا قالب آماده کرد. در ادامه با رضیم بلاگ همراه باشید تا طرز تهیه دسر مگنولیا قالبی با بیسکویت لیدی فینگر را برایتان توضیح دهیم.
مواد لازم جهت تهیه پودینگ
برای تهیه پودینگ به مواد زیر نیاز دارید:
شیر | ۵ پیمانه |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۵ قاشق غذا خوری |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ و یک چهارم پیمانه |
وانیل | ۱ چهارم قاشق چایخوری |
آب سرد | ۱ چهارم پیمانه |
پودر ژلاتین | ۲ قاشق غذاخوری |
مواد لازم بیسکویتی
برای تهیه قسمت بیسکویتی به مواد زیر نیاز دارید:
بیسکویت لیدی فینگر | ۱ و نیم بسته |
بیسکویت پتی بور | ۱ بسته |
شیر | ۱ فنجان |
شکر | یک قاشق غذاخوری |
میوه (دلخواه) | به مقدار لازم |
مراحل تهیه دسر مگنولیا قالبی با لیدی فینگر
برای تهیه دسر مگنولیا قالبی مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: آمادهسازی بیسکویت
در ابتدا، بیسکویتهای لیدی فینگر را با یک چاقوی تیز از وسط برش دهید.
بیسکویتهای پتیبور را کمی خرد کرده و سپس به صورت کامل پودر کنید.
اگر آسیاب ندارید، میتوانید بیسکویتها را در یک کیسه زیپکیپ قرار داده و با وردنه به آرامی بکوبید تا پودر شوند. مراقب باشید که کیسه پاره نشود.
حالا پودر بیسکویتها…
“““html
را یک دور الک کنید.
مرحله دوم: مخلوط کردن شیر و شکر
یک قاشق شکر را به یک فنجان شیر اضافه کرده و خوب هم بزنید.
مرحله سوم: آمادهسازی قالب
قالب را کمی با روغن چرب کنید. برای این کار، یک دستمال کاغذی را به روغن آغشته کرده و روی کف و دیوارههای قالب بزنید.
مقدار روغن نباید زیاد باشد تا طعم دسر خراب نشود. (اگر میخواهید، میتوانید از قالب گرد کمربندی استفاده کنید؛ اما در این حالت بیسکویتها را برعکس نچینید و سر و ته نکنید چون نیازی به برگرداندن دسر نیست.)
بیسکویتهای لیدی فینگر را نصف کرده و به نوبت داخل مخلوط شیر و شکر بزنید و کمی نگه دارید تا شیر اضافی برود.
سپس بیسکویتها را در دیوارههای قالب بچینید و هر بیسکویت را در گوشههای قالب قرار دهید.
این کار را ادامه دهید تا دیواره قالب کاملاً پر شود و سپس قالب را کنار بگذارید.
بیشتر بخوانید: رسپی دسر بیسکویتی دو رنگ
مرحله چهارم: تهیه پودینگ
برای تهیه پودینگ، ابتدا شکر، نشاسته ذرت و آرد سفید را در یک قابلمه بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید.
سپس کمی شیر سرد به این مواد اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
حالا بقیه شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. این کار را در دو مرحله انجام میدهیم تا مواد به صورت گلوله در نیایند و کامل یکدست شوند.
قابلمه را روی حرارت کم قرار داده و مدام با همزن دستی یا قاشق چوبی هم بزنید تا پودینگ غلیظ شود و به غلظت فرنی برسد.
حرارت باید ملایم باشد تا پودینگ به خوبی غلیظ شود و طعم خامی آرد و نشاسته هم از بین برود. اگر حرارت بالا باشد، مواد خیلی زود غلیظ میشود و طعم بدی به پودینگ میدهد.
همچنین باید مدام هم بزنید تا پودینگ یکدست غلیظ شود و گلوله نشود و ته نگیرد.
مرحله پنجم: بن ماری کردن پودر ژلاتین
در حین هم زدن پودینگ، پودر ژلاتین را به آب سرد اضافه کرده و مخلوط کنید و سپس روی حرارت غیر مستقیم بخار آب به روش بنماری کاملاً حل کنید.
مرحله ششم: اضافه کردن خامه به پودینگ
وقتی پودینگ به غلظت فرنی رسید، خامه صبحانه را اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
سپس حرارت را خاموش کرده و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید.
در این مرحله میتوانید ۱ تا ۲ قاشق گلاب هم اضافه کنید که طعم خوبی به پودینگ میدهد.
بیشتر بخوانید: رسپی دسر کیک شیر برای عصرانه
مرحله هفتم: افزودن ژلاتین بنماری به پودینگ
در آخر، ژلاتین بنماری و حل شده را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله هشتم: ریختن پودینگ در قالب
نیمی از پودینگ را به آرامی داخل قالب بریزید. سپس روی پودینگ، کمی بیسکویت پتی بور پودر شده بریزید تا سطح آن را بپوشاند.
در این مرحله میتوانید از میوههای خرد شده هم استفاده کنید و آنها را روی بیسکویتها قرار دهید.
معمولاً از توت فرنگی یا موز در این دسر استفاده میشود، اما میتوانید میوههای دیگری مثل شلیل، آناناس، پرتقال و انجیر هم استفاده کنید یا حتی میوه را حذف کنید که این کاملاً اختیاری است.
سپس بقیه پودینگ را به آرامی و با ملاقه روی مواد بریزید تا قالب پر شود. دوباره روی پودینگ بیسکویتهای لیدی فینگر نصف شده را قرار دهید تا کاملاً روی پودینگ را بپوشاند.
بیسکویتها را خیلی کم فشار دهید تا کمی در پودینگ فرو بروند.
بیشتر بخوانید: رسپی مینی چیز کیک انبه
مرحله نهم: انتقال قالب به یخچال
در نهایت، قالب را به مدت یک شب در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
بعد از این مدت…
“““html
بیسکویتهای لیدی فینگر را کمی به سمت داخل قالب بکشید تا مطمئن شوید که به قالب چسبیده نشده است.
حالا قالب را داخل ظرف سرو برگردانید و روی قسمت میانی دسر کمی پودر بیسکویت الک کنید.
میتوانید کنارههای دسر را با میوههای زیبا مثل توتفرنگی یا تمشک تزئین کنید.
همچنین میتوانید از ترافل یا پاستیل برای تزئین استفاده کنید. بعد از این که همه چیز آماده شد، برش بزنید و سرو کنید.
نکات طلایی در تهیه دسر مگنولیا
در ادامه چند نکته مهم برای تهیه دسر مگنولیا را با شما در میان میگذاریم. با ما همراه باشید.
- اگر به نشاسته ذرت دسترسی ندارید، میتوانید به جای آن از نشاسته گندم استفاده کنید.
- قبل از استفاده، حتماً آرد و نشاسته ذرت را الک کنید.
- اگر دوست دارید دسر شما دو رنگ باشد، میتوانید پودینگ را به دو قسمت تقسیم کنید. در حالی که هنوز گرم است، ۵۰ گرم شکلات خرد شده اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود و به عنوان لایه دوم استفاده کنید.
- این دسر را میتوانید در ظرفهای کوچک و تک نفره نیز درست کنید.
- به جای بیسکویت، میتوانید از کیک یا کیک پودر شده نیز در دسر استفاده کنید.
- همچنین میتوانید به جای خامه صبحانه، به همان میزان کره به کار ببرید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه دسر مگنولیا با بیسکویت لیدی فینگر را برایتان توضیح دادیم. پیشنهاد میکنیم حتماً این دسر خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم خاص آن لذت ببرید.