رسپی دسر گلابی پخته با دارچین و هل؛ مجلسی و خوشمزه

“`html
دسر گلابی یکی از دسرهای خاص و مناسب برای مهمانیها است که عموماً در رستورانهای لوکس بعد از غذا سرو میشود. اما شما میتوانید این دسر خوشمزه را به راحتی در خانه تهیه کنید. این دسر همچنین میتواند یک میان وعده سالم و مقوی برای کودکان باشد.
در این مقاله از مجله رضیم، به شما طرز تهیه دسر گلابی پخته با دارچین و هل را آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه دسر گلابی پخته با دارچین و هل
برای درست کردن دسر گلابی پخته با دارچین و هل به مواد زیر نیاز دارید:
گلابی | ۴ تا ۶ عدد |
آب | یک لیتر |
شکر قهوهای | یک پیمانه |
چوب دارچین | یک الی دو تکه |
هل | ۴ عدد |
زعفران | به میزان لازم |
پودر زنجبیل یا زنجبیل تازه | یک چهارم قاشق مرباخوری |
آبلیمو | به میزان لازم |
مراحل تهیه دسر گلابی پخته با دارچین و هل
برای تهیه این دسر مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: آمادهسازی گلابیها
ابتدا گلابیها را با آب سرد بشویید و با یک دستمال تمیز خشک کنید. سپس با یک چاقوی تیز، پوست گلابی را به آرامی جدا کنید. دقت کنید که قسمت ساقه گلابی آسیب نبیند.
سپس یک قلم را با آبلیمو آغشته کنید و آن را به آرامی روی گلابیها بکشید تا همه گلابیها به آبلیمو آغشته شوند. این کار باعث میشود که رنگ گلابیها در حین پخت تغییر نکند. از زیادهروی در استفاده از آبلیمو پرهیز کنید تا طعم گلابی تغییر نکند.
- نکته: برای این دسر، از گلابیهای خیلی سفت یا خیلی نرم استفاده نکنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کرامبل آلو
مرحله دوم: آمادهسازی شربت
در این مرحله، در یک قابلمه نسوز، آب را با شکر مخلوط کنید. بعد از حل شدن شکر، آن را روی شعله گاز قرار دهید و چوب دارچین، هل و زعفران را اضافه کنید.
وقتی شربت به جوش آمد و شروع به قل زدن کرد، پودر زنجبیل یا زنجبیل تازه رندهشده را به آن اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: با این روشهای خانگی، گلابی کال را رسیده کنید
مرحله سوم: پختن گلابیها
گلابیهای پوستکنده و آغشته به لیمو را به آرامی به شربت در حال جوش اضافه کنید و به صورت ایستاده بگذارید.
برای…
“““html
برای اینکه گلابی در قابلمه به صورت ایستاده بماند، میتوانید انتهای گلابی را به صورت افقی برش بزنید تا سطح آن صاف شود.
شما همچنین میتوانید گلابیها را از وسط نصف کنید. برای این کار، حتماً هسته گلابی را جدا کنید.
پس از اینکه گلابیها را در شربت در حال جوش قرار دادید، اجازه دهید تا پخته شوند.
مدت زمان پخت گلابیها با توجه به نوع آنها، از نیم ساعت تا یک ساعت متفاوت است.
در حین پخت، میتوانید با استفاده از یک خلال چوبی، میزان نرمی گلابیها را امتحان کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی مافین گلابی؛ ساده و خوشمزه در فر
مرحله چهارم: سرو دسر گلابی
بیشتر بخوانید: خوراکیهای خوشمزه با دارچین که برای لاغری مفید است
زمانی که گلابیها به دلخواهتان پخته شدند، آنها را با احتیاط از قابلمه خارج کنید و در ظرفی بگذارید تا خنک شوند. شربت باقی مانده را هم تا غلیظ شدن بپزید.
وقتی گلابیها به دمای محیط رسیدند، میتوانید آنها را با بستنی وانیلی یا شکلات ذوب شده با عسل سرو کنید. از شربت غلیظ شده هم در کنار گلابی میتوانید استفاده کنید. همچنین میتوانید کمی پوست پرتقال را روی گلابی رنده کنید.