رسپی

رسپی دلمه برگ مو با رب انار؛ خوشمزه و مجلسی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

فصل بهار، زمانی است که برگ‌های تازه و نرم درخت مو رشد می‌کنند و ما ایرانی‌ها معمولاً با آن دلمه‌ درست می‌کنیم. دلمه یک غذای سنتی و خوشمزه است که می‌توانیم به عنوان پیش‌غذا یا وعده اصلی آن را سرو کنیم.

در این بخش از رضیم بلاگ ما شما را با طرز تهیه دلمه برگ مو با رب انار آشنا خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو با رب انار

 
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
برگ مو ۳۰ عدد
برنج ۱ پیمانه
سبزی معطر شامل گشنیز، جعفری، نعنا و ترخون ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
لپه نصف پیمانه
زرشک ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس انار:
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
سرکه ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
آب ۱ پیمانه
نمک نصف قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه دلمه برگ مو با رب انار

مراحل تهیه دلمه برگ مو با رب انار به صورت زیر است:

مرحله اول: نیم پز کردن برنج و لپه

قبل از شروع به پخت، باید برنج و لپه را به مدت یک ساعت در آب خیس کنیم و سپس جداگانه بپزیم. (برنج و لپه باید نیم‌پز شوند)

بیشتر بخوانید: نکات خوشمزه تر شدن دلمه برگ مو خانگی

مرحله دوم: سرخ کردن پیاز و گوشت چرخ کرده و سبزی

در این مرحله، پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در تابه سرخ می‌کنیم. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه ادویه‌ها به پیاز اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم خوب تفت بخورد.

بعد از آن، سبزی را به مواد اضافه کرده و دوباره تفت می‌دهیم تا آب سبزی‌ها کشیده شود و رنگ آن‌ها تغییر کند.

بیشتر بخوانید: روش‌های نگهداری برگ مو برای مدت طولانی!

مرحله سوم: اضافه کردن برنج و لپه و زرشک

در این مرحله، برنج و لپه‌ای که از قبل نیم‌پز کرده‌ایم را به مخلوط گوشت اضافه می‌کنیم و در آخر زرشک را هم می‌افزاییم و بعد از یک دقیقه، مواد را از روی حرارت برمی‌داریم.

بیشتر بخوانید: رسپی دلمه پر دزفولی

مرحله

“““html

چهارم: آماده کردن برگ مو

در این مرحله برگ‌های مو را داخل آب جوش می‌ریزیم و به مدت یک دقیقه می‌گذاریم بپزد. بعد از یک دقیقه، آنها را از آب داغ بیرون می‌آوریم و رویشان آب سرد می‌ریزیم.

رسپی دلمه برگ مو با رب انار؛ خوشمزه و مجلسی

مرحله پنجم: پیچیدن دلمه

در این مرحله مقداری از مواد را وسط برگ مو قرار داده و لبه‌های برگ را به سمت داخل می‌آوریم. این کار را ادامه می‌دهیم تا همه برگ‌ها تمام شوند.

سپس در کف قابلمه چند برگ مو می‌گذاریم و دلمه‌ها را روی هم می‌چینیم. در پایان، یک بشقاب روی دلمه‌ها می‌گذاریم و با یک لیوان آب اجازه می‌دهیم برای یک ساعت بپزند.

نکات و فوت و فن‌های تهیه دلمه برگ مو با رب انار

مرحله ششم: آماده کردن سس انار

رب انار، سرکه، شکر، نمک و یک پیمانه آب را با هم مخلوط کرده و نیم ساعت آخر روی دلمه‌ها می‌ریزیم.

دلمه خوشمزه شما با طعم رب انار آماده است. نوش جان!

بیشتر بخوانید: رسپی دلمه برگ کلم (دلمه کاهو پیچ)

در این قسمت از مجله آشپزی رضیم، روش تهیه دلمه برگ مو با رب انار را با شما در میان گذاشتیم. اگر شما هم این غذای خوشمزه را درست کرده‌اید، تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا