رسپی دلمه برگ چغندر، طعمی تازه و متفاوت

“`html
دلمه یکی از غذاهای مشهور ایرانی است که عموماً با برگ مو درست میشود. اما شما میتوانید این غذا را با برگ چغندر هم تهیه کنید. در این مقاله از مجله رضیم به شما آموزش میدهیم که چگونه دلمه برگ چغندر درست کنید.
نگاهی سریع به روش پخت
برای تهیه دلمه برگ چغندر، ابتدا باید برگها را بپزید و سپس آبکش کنید. بعد، گوشت چرخ کرده، پیاز، رب گوجه فرنگی، ادویه، بلغور و برنج را به آن اضافه کنید و در برگها بپیچید. در پایان، دلمهها را در قابلمه بچینید و روی حرارت قرار دهید تا یک ساعت بپزند. در ادامه به طور کامل طرز تهیه دلمه برگ چغندر را توضیح میدهیم.
مواد لازم برای تهیه دلمه برگ چغندر
برای تهیه این دلمه خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:
برگ چغندر | ۱ کیلوگرم |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
بلغور | ۱ پیمانه |
برنج | ۱ پیمانه |
سبزی معطر (نعناع و ترخون) | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن | ۱ استکان |
رسپی دلمه برگ چغندر
برای تهیه دلمه برگ چغندر مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: برگ چغندر را بجوشانید
ابتدا برگهای چغندر را خوب بشویید. سپس در یک قابلمه آب بریزید و بگذارید بجوشد. وقتی آب جوش آمد، برگ چغندر را داخل آن بگذارید و اجازه دهید ۵ دقیقه در آب بجوشد.
بیشتر بخوانید: رسپی خورشت قیمه
مرحله دوم: برنج و بلغور را بپزید
در دو قابلمه جداگانه برنج و بلغور را بدون روغن بپزید تا نرم شوند.
مرحله سوم: مواد دلمه را آماده کنید
پیاز را رنده کنید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. سپس بلغور و برنج پخته شده، نمک، فلفل، رب گوجه فرنگی و سبزی معطر را به مواد اضافه کرده و با دست خوب مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی دلمه کلمپیچ (کلمبرگ)
مرحله چهارم: برگ چغندر را برش بزنید
بعد از اینکه برگ چغندر جوشید، آن را آبکش کنید. سپس قسمت سفت برگ را جدا کنید و در هر نیمه برگ، مقداری از مخلوط دلمه بریزید و به صورت رول بپیچید.
بیشتر بخوانید: رسپی آش اسفناج با موسیر
مرحله پنجم: دلمه را بپزید
قسمتهای سفت برگ چغندر را که جدا کردید، در کف قابلمه بچینید و دلمهها را به صورت مرتب در قابلمه قرار دهید. بعد از اینکه دلمهها را چیدید، روی آن مقداری نمک بپاشید و کمی آب جوش و روغن اضافه کنید. سپس چند برگ کامل از برگ چغندر را روی دلمهها بگذارید، درب قابلمه را بگذارد و بگذارید تا…
“““html
یک ساعت بپزد.
نکات تکمیلی برای تهیه دلمه برگ چغندر:
- برای درست کردن این دلمه بهتر است از برگهای تازه و جوان چغندر استفاده کنید.
- مراقب باشید که برگها بیشتر از ۵ دقیقه در آب نجوشند، چون ممکن است خرد شوند.
- میتوانید از سبزیهای تازه مثل ترخون و نعناع هم استفاده کنید.
- اضافه کردن کمی آبلیمو یا گرد لیمو عمانی به مواد دلمه میتواند طعم بهتری بدهد.
- دلمهها را باید در قابلمه به صورت نزدیک به هم بچینید تا باز نشوند. میتوانید یک بشقاب سنگین روی دلمهها بگذارید.
- دلمهها را روی حرارت ملایم بپزید تا به آرامی پخته شوند.
- شما میتوانید دلمهها را با ماست چکیده و نعناع خشک سرو کنید.
در این مقاله از مجله رضیم، رسپی دلمه برگ چغندر را به شما معرفی کردیم. پیشنهاد میکنیم این بار به روش جدیدی دلمه را با این رسپی درست کرده و لذت ببرید.