رسپی

رسپی دلمه لواش؛ طعمی دلچسب و پخت آسان

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دلمه لواش، یکی از خوراکی‌های خوشمزه و محبوب ایرانی است که به خاطر راحتی در تهیه و طعم عالی‌اش، در سفره‌های ایرانی خیلی پرطرفدار است. در این مقاله از رضیم بلاگ به شما نشان می‌دهیم که چطور می‌توانید دلمه لواش درست کنید.

مواد لازم جهت تهیه دلمه لواش

برای تهیه دلمه لواش به مواد زیر نیاز دارید:

نان لواش ۴ تا ۵ عدد
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
فلفل دلمه‌ای (اختیاری) ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سبزی معطر (جعفری، گشنیز، ترخون) ۲ پیمانه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
آب به مقدار لازم

مراحل تهیه دلمه لواش

  • زمان لازم برای آماده‌سازی مواد و تهیه دلمه حدود ۵۰-۶۰ دقیقه است.
  • این دستور برای ۴ تا ۵ نفر مناسب است.
  • سختی تهیه این دلمه متوسط است.

مرحله اول: آماده سازی مواد

پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و در یک تابه با کمی روغن سرخ کنید تا نرم و شفاف شوند.

گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کنید و به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه سرخ کنید تا رنگ گوشت تغییر کند.

گوجه فرنگی‌ها را رنده کنید و به همراه رب گوجه فرنگی به مواد داخل تابه اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر سرخ کنید تا سس جا بیفتد.

سبزی‌های معطر را خرد کرده و به مواد داخل تابه اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر سرخ کنید.

فلفل دلمه‌ای را خرد کرده و به مواد داخل تابه اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه دیگر سرخ کنید (این مرحله اختیاری است).

بیشتر بخوانید: رسپی دلمه قارچ با مرغ

مرحله دوم: پیچیدن دلمه

نان‌های لواش را روی یک سطح صاف باز کنید.

حدود ۲ قاشق غذاخوری از مواد آماده شده را در وسط نان بریزید.

لبه‌های نان را به صورت مرتب روی مواد تا کنید و سپس نان را به صورت محکم بپیچید.

برای اینکه دلمه‌ها هنگام پخت باز نشوند، می‌توانید آن‌ها را با خلال دندان ثابت کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی دلمه گوجه فرنگی

مرحله سوم: پخت دلمه

در یک تابه مناسب، مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت بگذارید.

رسپی دلمه لواش؛ طعمی دلچسب و پخت آسان

هر طرف دلمه‌های پیچیده شده را به آرامی در تابه چند دقیقه تفت دهید تا رنگشان تغییر کند.

سپس دلمه‌ها را از تابه خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید.

برای پخت دلمه‌های لواش، می‌توانید آنها را در کنار هم در یک قابلمه بچینید.

کمی آب جوش به آنها اضافه کرده و با حرارت کم به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بخارپز کنید.

مرحله چهارم: سرو دلمه

دلمه لواش را می‌توانید با سس گوجه فرنگی یا هر سس دلخواه دیگر سرو کنید.

“““html

این دلمه‌ها را با ماست چکیده، سس یا هر چاشنی دلخواه دیگری سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دلمه کلم با مرغ

نکات تهیه دلمه لواش

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دلمه پیاز به روش سنتی

نکات تهیه دلمه لواش

در اینجا چند نکته مفید برای تهیه دلمه لواش داریم. با ما باشید.

  1. برای ایجاد طعم بهتر، می‌توانید از گوشت چرخ‌کرده مخلوط گوشت گاو و گوسفند استفاده کنید.
  2. می‌توانید ۱/۲ پیمانه برنج خیس‌خورده و آبکش شده را هم در مواد داخل دلمه اضافه کنید. اگر برنج می‌زنید، حتماً دلمه‌ها را بخارپز کنید.
  3. اگر به طعم تند علاقه دارید، فلفل سبز تند را به مواد داخل دلمه بیفزایید.
  4. می‌توانید دلمه‌های پیچیده شده را در فریزر نگه دارید و بعداً آن‌ها را یخ‌زدایی کرده و بپزید.

با این دستور ساده و نکات گفته شده، می‌توانید به راحتی دلمه لواش خوشمزه و خانگی درست کنید. این غذا گزینه عالی برای ناهار، شام یا دورهمی‌های دوستانه است و مطمئناً همه آن را پسند خواهند کرد.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا