رسپی دمنوش آویشن و عناب + زمان مصرف

“`html
دمنوش آویشن و عناب یک ترکیب عالی برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا است که به شما کمک میکند به سرعت از علائم این بیماریها راحت شوید. در این مقاله از مجله رضیم میتوانید با طرز تهیه دمنوش آویشن و عناب و نکات مهم تهیه این نوشیدنی مفید آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه دمنوش آویشن و عناب
برای تهیه دمنوش آویشن و عناب به مواد زیر نیاز دارید:
عناب | ۱۰ عدد |
آویشن خشک | ۲ قاشق چایخوری |
آب جوش | ۲ لیوان فرانسوی دستهدار |
عسل | به مقدار لازم |
مراحل تهیه دمنوش عناب و آویشن برای سرماخوردگی
تهیه این دمنوش حدود ۳۰ دقیقه زمان میبرد و مواد آن برای ۲ نفر کافی است.
مرحله اول: خرد کردن عنابها
ابتدا باید عنابهای خشک را بشویید و با چاقوی تیز خرد کرده و در قوری بریزید.
بیشتر بخوانید: رسپی اسموتی پرتقال و اسفناج
بیشتر بخوانید: بهترین روش دم کردن چای + ترفند و نکات جدید
مرحله دوم: آمادهسازی دمنوش
در این مرحله، ۲ لیوان آب جوش را به قوری اضافه کنید و آن را روی بخار کتری قرار دهید. بگذارید دمنوش شما دم بکشد تا عصاره عناب و آویشن به آب منتقل شود. این کار حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان میبرد.
بیشتر بخوانید: رسپی چای سبز و زیره
مرحله سوم: سرو دمنوش
هنگامی که دمنوش آماده شد، یک صافی روی لیوان قرار دهید و سپس دمنوش را در لیوان بریزید. چند دقیقه صبر کنید تا دمنوش کمی خنک شود و سپس حدود یک قاشق چایخوری عسل به آن اضافه کنید.
یادتان باشد که عسل را به دمنوش داغ اضافه نکنید چون این کار خواص عسل را از بین میبرد. حالا دمنوش شما آماده است و میتوانید از آن لذت ببرید.
بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش انرژیبخش نعنا و زنجبیل
بهترین زمان مصرف دمنوش عناب و آویشن
دمنوش آویشن برای درمان سرماخوردگی و کاهش علائم آن بسیار مفید است و میتوانید در زمان بیماری از آن استفاده کنید. روزانه تا سه فنجان از این دمنوش قابل مصرف است.
به طور کلی هیچ زمان خاصی برای مصرف این دمنوش وجود ندارد و میتوانید آن را به صورت ناشتا یا بین وعدههای غذایی بنوشید.
بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش گزنه + زمان مصرف
“““html
بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش ازگیل + زمان مصرف
نکات و فوت و فنهای تهیه دمنوش آویشن و عناب
در اینجا چند نکته کاربردی برای درست کردن دمنوش آویشن و عناب را به شما میگوییم. با ما همراه باشید.
- آویشن طبیعتی گرم و خشک دارد، در حالی که عناب سرد و تر است. بنابراین اگر طبیعت بدنیتان سرد است، بهتر است بیشتر از آویشن و کمتر از عناب استفاده کنید یا به دمنوش کمی نبات اضافه کنید.
- برای تهیه این دمنوش، حتماً از عناب با کیفیت و آویشن شیرازی استفاده کنید.
- به جای خرد کردن عناب، میتوانید روی آنها چند خراش ایجاد کنید تا عصارهشان بهتر بیرون بیاید.
- میتوانید بعد از نوشیدن دمنوش، عنابها را هم بخورید.
- اگر بیماریهای دیابت، چربی خون یا فشار خون دارید یا دارو مصرف میکنید، بهتر است قبل از استفاده از این دمنوش با پزشک مشورت کنید.
- اگر دوست دارید، بعد از آماده شدن دمنوش میتوانید چند قطره آب لیمو ترش تازه به آن اضافه کنید و میل کنید.
- برای تهیه جوشانده آویشن و عناب، میتوانید از عناب تازه هم استفاده کنید. طعم این دمنوش با عناب تازه خوشمزهتر میشود.
- برای درست کردن دمنوش در فرنچ پرس، باید عناب خرد شده و آویشن را در فرنچ پرس بریزید و سپس آب جوش را اضافه کنید. درپوش فرنچ پرس را بگذارید و ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید. بعد درپوش را پایین بکشید تا دمنوش شفاف شود. حالا میتوانید آن را در فنجان بریزید و نوش جان کنید.
- اگر به برگ آویشن دسترسی ندارید، میتوانید کمی پودر آویشن هم استفاده کنید.
- برای تهیه دمنوش آویشن و عناب و خاکشیر، عناب خرد شده، مقداری خاکشیر و آویشن را در قوری بریزید و درب قوری را بگذارید. روی قوری را با پارچه بپوشانید و ۱۵ دقیقه صبر کنید. سپس دمنوش را صاف کرده و در فنجان بریزید و با نبات میل کنید.
- دمنوش عناب و آویشن برای کودکان نیز مفید است و میتوانید به مقدار کم برای آنها استفاده کنید.
- برای تهیه دمنوش عناب و آویشن و پونه، از یک قاشق مرباخوری آویشن خشک، یک قاشق مرباخوری پونه خشک و سه عدد عناب همراه با ۲ لیوان آب جوش استفاده کنید.
در این مقاله از مجله آشپزی رضیم بهترین رسپی دمنوش آویشن و نکات مربوط به تهیه و مصرف آن را بررسی کردیم. به یاد داشته باشید که در مصرف این دمنوش افراط نکنید و اگر بیماری خاصی دارید، حتماً قبل از استفاده با پزشک مشورت کنید.