رسپی

رسپی دمنوش بابونه و به+ بهترین زمان مصرف

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

بابونه یک گیاه مفید و گرمی است که می‌تواند با میوه، ترکیبی فوق‌العاده برای آرامش و بهبود مشکلات گوارشی بسازد. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله رضیم می‌توانید طرز تهیه دمنوش بابونه و به، و بهترین زمان مصرف آن را یاد بگیرید.

یک نگاه سریع به طرز تهیه

برای درست کردن دمنوش بابونه و به، ابتدا به را بشویید و یک‌سوم آن را خرد کنید. سپس آن را در قوری قرار دهید. بعد از آن، کمی بابونه خشک و در صورت تمایل مقداری بهار نارنج خشک به قوری اضافه کنید. قوری را با آب جوش پر کنید و روی بخار کتری بگذارید. بعد از ۱۵ دقیقه دمنوش شما آماده است. برای اطلاعات بیشتر در مورد این دمنوش خوشمزه و مفید، تا انتهای مقاله را بخوانید.

مواد لازم برای دمنوش بابونه و به

به ۱/۳ میوه
بابونه ۱ قاشق غذاخوری
بهار نارنج (اختیاری) ۱ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه دمنوش بابونه و به

مدت زمان آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه
درجه سختی: آسان
تعداد نفرات: ۲ نفر

مرحله اول: مواد دمنوش را در قوری بریزید

برای شروع، به را بشویید و پرزهای آن را به طور کامل تمیز کنید. سپس یک‌سوم آن را خرد کرده و در قوری بریزید. کمی بابونه و بهار نارنج خشک به آن اضافه کنید. قوری را با آب جوش پر کنید. بهار نارنج باعث خوشبو شدن دمنوش خواهد شد و اضافه کردن آن اختیاری است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش عناب و به دانه

مرحله دوم: دمنوش را آماده کنید

حالا قوری را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی بخار کتری قرار دهید تا دمنوش آماده شود. سپس مقداری از دمنوش را در فنجان بریزید و نوش جان کنید.

بهترین زمان مصرف دمنوش بابونه و به

  • دمنوش بابونه و به برای آرامش و خواب راحت بسیار مؤثر است. اگر شب‌ها خواب خوبی ندارید، بهتر است حدود ۴۵ دقیقه قبل از خواب یک فنجان از این دمنوش بنوشید.
  • برای احساس آرامش بیشتر در طول روز و کاهش استرس، می‌توانید صبح‌ها از این دمنوش بهره ببرید.
  • این دمنوش به رفع اضطراب و استرس کمک می‌کند، بنابراین هر زمان که احساس نگرانی دارید، می‌توانید از آن استفاده کنید.
  • به عنوان یک دمنوش ضد التهاب، در دوران سرماخوردگی نیز می‌توانید روزانه ۱ تا ۲ فنجان از آن را بنوشید تا سیستم ایمنی بدن تقویت شود.
  • می‌توانید صبح‌ها، به صورت ناشتا، از دمنوش بابونه و به برای کاهش وزن و کنترل اشتها استفاده کنید. این دمنوش به افزایش چربی سوزی و تقویت معده کمک می‌کند و می‌تواند اشتها را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: روش دم کردن به دانه + بهترین زمان مصرف

“““html
نکات و فوت و فن‌های رسپی دمنوش بابونه و به

در این بخش به چند نکته مهم برای تهیه دمنوش بابونه و به اشاره شده است، با ما همراه باشید.

  • برای درست کردن این دمنوش، می‌توانید کمی به لیمو هم اضافه کنید.
  • برای تهیه این دمنوش نیازی به پوست کندن به نیست و بهتر است آن را با پوست استفاده کنید تا عطر دمنوش بهتر شود.
  • اگر به میوه به تازه ندارید، می‌توانید از به خشک شده هم استفاده کنید.
  • برای بهتر شدن عطر دمنوش، می‌توانید کمی هل و گل محمدی خشک هم اضافه کنید.
  • افزودن یک قاشق سرکه سیب به این دمنوش طعم تلخ بابونه را از بین می‌برد و به چربی سوزی کمک می‌کند. اگر از سرکه سیب استفاده می‌کنید، باید بگذارید دمنوش کمی خنک شود و سپس یک قاشق سرکه سیب طبیعی به آن اضافه کنید.
  • برای شیرین کردن دمنوش، می‌توانید کمی عسل یا نبات به آن اضافه کنید.
  • در مصرف دمنوش بابونه و به زیاده‌روی نکنید، اما به طور کلی می‌توانید تا ۴ فنجان در روز از این دمنوش استفاده کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی به رسپی دمنوش بابونه و به و روش مصرف این دمنوش اشاره شد. اگر تجربه‌ای در درست کردن یا استفاده از این دمنوش دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا