رسپی دمنوش تخم کرفس+ بهترین زمان مصرف

“`html
دمنوش تخم کرفس یکی از روشهای ساده و محبوب برای بهرهمندی از خواص عالی آن است. شما میتوانید تخم کرفس را به روشهای مختلفی مانند عصاره، ادویه و حتی کپسول استفاده کنید. در این مطلب از مجله رضیم به نحوه تهیه دمنوش تخم کرفس میپردازیم. با ما همراه باشید.
نگاهی سریع به دمنوش
اول آب را به جوش بیاورید و یک قاشق غذاخوری تخم کرفس به آن اضافه کنید. بعد از ۱۰ دقیقه دم کشیدن دمنوش را صاف کنید و بنوشید. این دمنوش به خاطر گرمایی که دارد، برای فصلهای سرد سال خیلی مناسب است و بهتر است بعد از غذا مصرف شود. برای جزئیات بیشتر، ادامه مطلب را مطالعه کنید.
مواد لازم برای دمنوش تخم کرفس
تخم کرفس | ۱ قاشق غذاخوری |
آب | ۱ فنجان |
مراحل تهیه دمنوش تخم کرفس
- زمان آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
- مناسب برای: ۱ نفر
مرحله اول: دم کردن دمنوش
آب را در قوری به جوش بیاورید. سپس یک قاشق غذاخوری تخم کرفس را به آب جوش اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. این مدت زمان به خوبی خواص تخم کرفس را استخراج میکند.
بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش کندر
مرحله دوم: صاف کردن و سرو دمنوش
بعد از ۱۰ دقیقه، محتویات قوری را از صافی بگذرانید تا تفالههای تخم کرفس جدا شود. دمنوش شما آماده است. میتوانید آن را گرم یا سرد بنوشید. برای طعم بهتر، میتوانید از عسل یا لیمو استفاده کنید. نوش جان!
بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش رزماری
بهترین زمان مصرف دمنوش تخم کرفس
به دلیل گرمایی که دمنوش تخم کرفس دارد، بیشتر برای فصلهای سرد مانند پاییز و زمستان مناسب است. اگر میخواهید در فصلهای گرم نیز آن را بنوشید، بهتر است مقدارش را کم کنید و زیادهروی نکنید. همچنین، بهترین زمان مصرف بعد از وعده غذایی است.
معمولاً یک فنجان از این دمنوش در ماه کافی است. خوردن بیش از حد آن ممکن است عوارضی داشته باشد، پس بهتر است از مصرف روزانهاش خودداری کنید.
در این بخش از مجله آشپزی رضیم، به رسپی دمنوش تخم کرفس و بهترین زمان مصرف آن پرداختیم. اگر میخواهید از خواص درمانی این دمنوش بهرهمند شوید، حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید. پزشک میتواند بر اساس شرایط شما، میزان مصرف و زمان مناسب را توصیه کند.