رسپی

رسپی دمنوش خار مریم + بهترین زمان مصرف

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

خار مریم یک گیاه خوب است که خاصیت‌های ضد التهابی و ضد ویروسی دارد و سرشار از آنتی‌اکسیدان است. به همین دلیل برای درمان کبد چرب، مشکلات کیسه صفرا و کمک به کاهش وزن مفید است. در این مقاله از مجله رضیم می‌توانید طرز تهیه دمنوش خار مریم و زمان مناسب برای مصرف آن را بیاموزید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن دمنوش خار مریم، ابتدا باید آن را پودر کنید. سپس پودر گیاه را با مقداری آب جوش در قوری بریزید. درب قوری را ببندید و آن را روی بخار کتری قرار دهید. حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا دمنوش‌تان دم بکشد و آماده شود. بعد از آماده شدن، می‌توانید کمی عسل به آن اضافه کنید. برای توضیحات بیشتر درباره تهیه دمنوش خار مریم، ادامه مقاله را بخوانید.

مواد لازم دمنوش خار مریم

گیاه خار مریم خشک شده ۱ قاشق غذاخوری
عسل ۱ قاشق چای‌خوری
آب جوش ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

مراحل آماده‌سازی دمنوش خار مریم

  • مدت زمان آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه
  • درجه سختی: آسان
  • تعداد نفرات: ۲ نفر

مرحله اول: پودر کردن خار مریم

برای شروع، گیاه خار مریم را در هاون بکوبید یا در آسیاب پودر کنید. سپس این پودر را در قوری بریزید و ۲ لیوان آب جوش به آن اضافه کنید.

مرحله دوم: دم کردن دمنوش

درب قوری را بگذارید و آن را روی بخار کتری قرار دهید. بگذارید دمنوش برای حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم بکشد تا آماده شود.

بیشتر بخوانید:رسپی قهوه با طعم پرتقال+ نکات و فوت‌وفن ها

مرحله سوم: سرو دمنوش

وقتی دمنوش آماده شد، آن را از صافی رد کرده و در لیوان بریزید. صبر کنید تا دمنوش کمی خنک شود و سپس مقدار کمی عسل به آن اضافه کنید. دمنوش را هم بزنید و نوش جان کنید.

بهترین زمان مصرف دمنوش خار مریم

خار مریم فواید زیادی برای سلامتی دارد و می‌توانید آن را در طول روز برای درمان بیماری‌های مختلف مصرف کنید. بهترین زمان برای نوشیدن دمنوش خار مریم، قبل از وعده‌های غذایی است.

نوشیدن این دمنوش نیم ساعت قبل از غذا می‌تواند اشتهای شما را کم کند و به شما در رسیدن به تناسب اندام کمک کند. همچنین برای جلوگیری از افزایش قند خون بعد از غذا نیز بهتر است از این دمنوش قبل از وعده‌های غذایی استفاده کنید.

توجه داشته باشید که اگر دمنوش خار مریم را با معده خالی مصرف کنید، می‌تواند به کاهش التهاب و تنظیم قند خون کمک کند و جذب و متابولیسم مواد مغذی را افزایش دهد. اما برای افرادی که معده حساسی دارند، بهتر است از این دمنوش با معده خالی استفاده نکنند.

بعضی افراد دمنوش خار مریم را بعد از غذا می‌نوشند. این کار به افزایش سوخت و ساز چربی‌ها، بهبود هضم و جذب چربی‌ها، و همچنین جلوگیری از مشکلات گوارشی ناشی از غذاهای چرب کمک می‌کند. همچنین برای جلوگیری از افزایش قند خون پس از غذا این دمنوش، پس از صرف غذا هم گزینه خوبی است.

بهترین

“““html

زمان مصرف دمنوش خار مریم برای کبد چرب حدود ۳۰ دقیقه قبل از هر وعده غذایی است. اگر بیماری خاصی دارید و این دمنوش را برای درمان استفاده می‌کنید، حتماً با یک پزشک طب سنتی درباره نحوه و زمان مناسب مصرف آن مشورت کنید.

رسپی دمنوش خار مریم + بهترین زمان مصرف

بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش زرشک و زعفران

نکات و فوت و فن‌های رسپی دمنوش خار مریم

نکات و فوت و فن‌های رسپی دمنوش خار مریم

در این بخش به چند نکته مهم برای تهیه و مصرف دمنوش خار مریم اشاره شده است، با ما همراه باشید.

  • زنان باردار و کسانی که دیابت دارند و دارو مصرف می‌کنند، نباید این دمنوش را استفاده کنند. زیرا مصرف این دمنوش به همراه داروهای قند خون، ممکن است قند خون را به شدت پایین بیاورد.
  • مصرف زیاد دمنوش خار مریم می‌تواند باعث نفخ، اسهال و حالت تهوع شود.
  • افرادی که به گیاهان خانواده کاسنی حساسیت دارند، نباید از این دمنوش استفاده کنند.
  • قبل از دم کردن خار مریم، حتماً آن را پودر کنید تا عصاره‌اش سریع‌تر آزاد شود.
  • برای افزایش خواص این دمنوش، می‌توانید آن را همراه با کمی برگ کاسنی و شاتره دم کنید.
  • برای طعم‌دار کردن دمنوش خار مریم، می‌توانید بعد از تهیه‌اش چند قطره آب لیمو تازه به آن اضافه کنید.
  • گفته می‌شود که مصرف مداوم این دمنوش تا ۳ سال برای بدن مشکلی ایجاد نمی‌کند.
  • بهتر است از دمنوش خار مریم هر روز بیشتر از ۴ فنجان کوچک یا ۲ لیوان استفاده نکنید.
  • برای شیرین کردن این دمنوش، می‌توانید از استویا یا شکر به جای عسل استفاده کنید.
  • برای تهیه این دمنوش، از گل‌ها یا دانه‌های گیاه خار مریم استفاده کنید. هم گل و هم دانه‌ها مناسب هستند.
  • کسانی که از مشکلات گوارشی و زخم معده رنج می‌برند، بهتر است قبل از مصرف این دمنوش با پزشک متخصص مشورت کنند.
  • طعم دمنوش خار مریم کمی تلخ است، بنابراین بهتر است آن را با عسل یا هر شیرینی دیگر که دوست دارید، شیرین کنید.
  • افرادی که به تومورهای فیبروم، اندومتریوز یا سرطان رحم، تخمدان و پستان مبتلا هستند، نباید از دمنوش خار مریم استفاده کنند.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، درباره رسپی دمنوش خار مریم و بهترین زمان مصرف آن صحبت شد. شما می‌توانید این دمنوش را در خانه تهیه کنید و با مصرف آن از فواید بی‌نظیر این گیاه بهره‌مند شوید. اگر تجربه‌ای در درست کردن یا مصرف دمنوش خار مریم دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا