رسپی

رسپی دمنوش رزماری با ۴ طعم جذاب + بهترین زمان مصرف

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

رزماری یک گیاه بسیار مفید است که از زمان‌های دور در اقصی نقاط دنیا مورد استفاده قرار گرفته است. دمنوش این گیاه طعم دلپذیری دارد و سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هاست. اگر به میزان مناسبی مصرف شود، فواید زیادی برای سلامتی دارد. در این مقاله از مجله رضیم، با طرز تهیه دمنوش رزماری و نکات و تکنیک‌های آن آشنا می‌شویم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این دمنوش، کافیست مقداری آب را بجوشانید و مقداری رزماری را به آن اضافه کرده و تا ۱۰ دقیقه منتظر بمانید تا دمنوش آماده شود. با ما همراه باشید تا به طور کامل با دستور چند نوع دمنوش رزماری آشنا شویم.

مواد لازم برای دمنوش رزماری

رزماری خشک ۲ قاشق چای‌خوری
آب جوش ۲ لیوان
افزودنی‌ها بسته به سلیقه

طرز تهیه دمنوش رزماری ساده

  • مدت زمان آماده‌سازی: ۱۰ الی ۲۰ دقیقه
  • مناسب برای: ۲ نفر
  • درجه سختی: آسان

مرحله اول: آب را بجوشانید

ابتدا مقداری آب جوش آماده کنید. می‌توانید از کتری برقی، سماور یا یک کتری روی گاز استفاده کنید. در این مرحله باید رزماری‌ها را آبکشی کنید.

مرحله دوم: رزماری را دم کنید

رزماری را بهتر است در قوری بریزید و روی آن آب جوش بریزید. حرارت زیر کتری را خاموش کنید و درب قوری را بگذارید و ۵ الی ۱۰ دقیقه صبر کنید تا رزماری دم بکشد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش رازیانه

مرحله سوم: دمنوش را سرو کنید

حالا که دمنوش آماده شده، آن را از صافی رد کنید و در فنجان بریزید. می‌توانید با شیرین‌کننده‌هایی مانند شکر یا عسل برای بهبود طعم، سرو کنید.

۳ دمنوش ترکیبی رایج با رزماری

می‌توان دمنوش‌های مختلفی را با رزماری ترکیب کرد و نوشیدنی‌های جذابی تهیه کرد. با افزودن گیاهان و سبزیجات دیگر به رزماری می‌توانید انواع مختلفی از دمنوش‌ها را داشته باشید. در ادامه چند دمنوش ترکیبی را معرفی می‌کنیم.

۱- دمنوش رزماری و گل محمدی

ترکیب گل محمدی و رزماری با طبع گرم و خشک برای بهبود عملکرد سیستم گوارش مناسب است. برای درست کردن این دمنوش، آب را بجوشانید و یک قاشق چای‌خوری از رزماری و گل محمدی اضافه کنید. عطر و طعم گل محمدی همراه با رزماری طراوت و شادابی را به ارمغان می‌آورد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش کندر + بهترین زمان مصرف

۲- دمنوش رزماری و چای سبز

برای تهیه این دمنوش به یک قاشق چای‌خوری چای سبز و یک قاشق چای‌خوری رزماری نیاز دارید. برای تجربه بهتر، دمنوش را از صافی رد کنید.

۳- دمنوش رزماری و نعناع

برای تهیه دمنوش رزماری و نعناع به یک قاشق چای‌خوری از هر کدام و ۱.۵ لیوان آب نیاز دارید. آب را جوش بزنید و روی رزماری و نعناع بریزید. بگذارید تا ۱۰ دقیقه دم بکشد و حتماً در قوری یا یک لیوان را بپوشانید. دمنوش شما آماده است.

“““html
بهترین زمان مصرف دمنوش رزماری

  • اگر می‌خواهید دمنوش رزماری را برای لاغری بنوشید، بهتر است این دمنوش را دو ساعت بعد از غذا بخورید.
  • نوشیدن رزماری پیش از ورزش می‌تواند به بهبود عملکرد شما کمک کند. بهتر است ۳۰ دقیقه قبل از تمرین آن را بنوشید.
  • در اواخر روز می‌توانید از دمنوش رزماری برای آرامش و تسکین استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: ۴ رسپی دمنوش گلبرگ زعفران

نکات و فوت‌و‌فن‌های درست کردن دمنوش رزماری

  • برای خوشمزه‌تر شدن دمنوش، می‌توانید چیزهایی مثل عسل، چای سبز، زنجبیل، گل محمدی، رازیانه، نعناع، دارچین، پونه و گلاب به آن اضافه کنید.
  • شما می‌توانید از شکر، عسل یا خرما برای شیرین کردن دمنوش استفاده کنید.
  • هر چه بیشتر دمنوش را دم کنید، عصاره بیشتری از رزماری خواهد داشت، اما دقت کنید تا دمنوش تلخ نشود.
  • می‌توانید از رزماری تازه برای درست کردن دمنوش استفاده کنید. برای این کار ۱ تا ۲ قاشق چای‌خوری رزماری تازه را با آب جوش ترکیب کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی مجله رضیم، رسپی دمنوش رزماری را به شما ارائه دادیم. شما می‌توانید با ترکیب رازیانه و دیگر گیاهان دارویی دمنوش‌های خوشمزه‌ای درست کنید.

رسپی دمنوش رزماری با ۴ طعم جذاب + بهترین زمان مصرف

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا