رسپی دمنوش عناب و زنجبیل + بهترین زمان مصرف

“`html
دمنوش عناب و زنجبیل یکی از دمنوشهای بسیار مفید به ویژه در فصول سرد سال است که به بهبود سرماخوردگی کمک میکند و گزینهای عالی برای گرم کردن بدن به شمار میرود. این دمنوش به راحتی با مواد ساده تهیه میشود. در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه این دمنوش را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه دمنوش عناب و زنجبیل
مواد لازم برای تهیه دمنوش عناب و زنجبیل به شرح زیر است:
ریشه زنجبیل تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
عناب | ۸ تا ۱۰ عدد |
آب | ۳ لیوان |
عسل | ۱ قاشق چایخوری |
چوب دارچین یا لیموترش | به مقدار لازم (اختیاری) |
مراحل تهیه دمنوش عناب و زنجبیل
- مدت زمان آمادهسازی این دمنوش بین ۱۵ تا ۲۵ دقیقه است.
- مقدار مواد ذکر شده مناسب برای ۱ تا ۲ نفر است، و میتوانید با جمع و ضرب ساده این مقدار را برای تعداد بیشتر افزایش دهید.
- تهیه این دمنوش از نظر سختی در سطح آسان قرار میگیرد.
مرحله اول: آمادهسازی زنجبیل و عناب
عنابها را در یک کاسه آب بشویید تا گرد و غبار و آلودگیها از روی آنها پاک شود.
زنجبیل را نیز بشویید و پوست آن را بگیرید. سپس با چاقو زنجبیل را به تکههای کوچک برش بزنید.
اگر میخواهید، میتوانید عنابها را نیز به تکههای کوچکتر خرد کنید تا مواد مغذی آنها بهتر در دمنوش آزاد شوند.
استفاده از زنجبیل تازه به طعم و خواص دمنوش کمک زیادی میکند و برای تقویت سیستم ایمنی و بهبود گوارش بسیار موثر است.
بیشتر بخوانید: رسپی لیموناد زرشک
بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش گزنه + زمان مصرف
مرحله دوم: آمادهسازی آب
آب را در یک کتری یا قابلمه بریزید و بر روی حرارت قرار دهید.
منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید.
توجه داشته باشید که دمای آب باید متعادل باشد تا خواص زنجبیل و عناب از بین نرود.
بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش چهار تخمه + زمان مصرف
مرحله سوم: افزودن زنجبیل و عناب
زنجبیل و عناب خرد شده را به آب در حال جوش اضافه کنید.
سپس شعله را کاهش دهید و بگذارید مخلوط به آرامی برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشد.
این کار باعث میشود که عصاره و خواص زنجبیل و عناب به خوبی در آب حل شود.
جوشاندن بیش از حد میتواند باعث تلخی دمنوش شود.
بیشتر بخوانید: رسپی چای ماچا خانگی
بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش آویشن و عناب + زمان مصرف
مرحله چهارم: اضافه کردن طعمدهندهها (اختیاری)
در این مرحله میتوانید چوب دارچین را به دمنوش اضافه کنید یا چند تکه لیموترش بگذارید تا طعم بهتری بگیرد.
“““html
قطرهای لیمو ترش به دمنوش اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد.
بیشتر بخوانید: دستور پخت چای عراقی
مرحله پنجم: صاف کردن دمنوش
بعد از مدت مشخص شده، مخلوط دمنوش را از صافی بگذرانید تا تکههای زنجبیل و عناب جدا شوند و فقط دمنوش شفاف باقی بماند.
بیشتر بخوانید: دستور پخت دمنوش زنجبیل خشک شده
مرحله ششم: افزودن عسل (اختیاری)
برای شیرینتر کردن دمنوش، میتوانید یک قاشق چایخوری عسل به آن بیفزایید و خوب هم بزنید.
بیشتر بخوانید: دستور پخت دمنوش به تازه + زمان مصرف
بیشتر بخوانید: بهترین روش دم کردن چای + ترفند و نکات جدید
بهترین زمان مصرف دمنوش زنجبیل و عناب
توجه داشته باشید که نوشیدن ۱ تا ۲ فنجان از این دمنوش در روز مناسب است. اگر بیش از این مقدار مصرف کنید، ممکن است معدهتان تحریک شود.
- نوشیدن این دمنوش در صبح ناشتا به شما انرژی میدهد و سیستم ایمنی را تقویت میکند.
- این دمنوش بعد از ناهار به هضم غذا و کاهش التهاب کمک میکند و نوشیدن آن قبل از خواب میتواند خواب شما را بهتر کند.
بیشتر بخوانید: دستور پخت دمنوش زرشک و عناب
امیدواریم که این دستور از مجله آشپزی رضیم برای شما علاقهمندان به دنیای جذاب آشپزی جالب بوده باشد و شما نیز با روش سادهی فوق، این دمنوش خوشمزه را تهیه کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان نمایید.
اگر شما از مواد دیگری در تهیه این دمنوش استفاده میکنید که طعم بهتری به آن میدهد، خوشحال میشویم آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان به اشتراک بگذارید.