رسپی دمنوش نعناع و زنجبیل + بهترین زمان مصرف

“`html
دمنوشها در روزهای سرد بسیار محبوب هستند. یکی از دمنوشهای خوشمزه و مفید، دمنوش زنجبیل و نعناع است. زنجبیل با طبع گرمی که دارد، و نعناع که تازگی خاصی به نوشیدنی میبخشد، ترکیبی عالی ایجاد میکند. در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه این دمنوش را به همراه بهترین زمان برای مصرفش به شما معرفی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای تهیه دمنوش نعناع و زنجبیل
برای تهیه این دمنوش برای ۲ نفر به مواد زیر نیاز دارید:
نعناع خشک | یک قاشق غذاخوری |
زنجبیل رنده شده | یک قاشق چایخوری |
چوب دارچین | یک تکه کوچک |
لیموترش تازه | یک حلقه |
زعفران دم کرده | یک قاشق چایخوری |
عسل | ۲ قاشق مربا خوری |
طرز تهیه دمنوش نعناع و زنجبیل
برای تهیه این دمنوش خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: مواد را ترکیب کنید
ابتدا یک فرنچ پرس یا یک قوری شیشهای انتخاب کنید. سپس نعناع خشک، زنجبیل، چوب دارچین، لیمو ترش و زعفران را در آن بریزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش گل گاوزبان و لیمو عمانی+ زمان مصرف
مرحله دوم: دمنوش را دم کنید
بعد از ترکیب مواد، روی آنها آب جوش بریزید و درب فرنچ پرس یا قوری را بگذارید تا برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم بکشد.
مرحله سوم: دمنوش را سرو کنید
بعد از دم کشیدن، در کف فنجان عسل بریزید، سپس دمنوش را روی آن بریزید و با یک قاشق هم بزنید و نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای ماسالا با شیر و قهوه
بهترین زمان مصرف دمنوش نعناع و زنجبیل :
- زمان مصرف این دمنوش بسته به هدف شما از نوشیدن آن دارد که در ادامه به این موضوع میپردازیم:
- نوشیدن این دمنوش صبحها به افزایش متابولیسم بدن، افزایش انرژی، بهبود هضم صبحانه و حس تازگی کمک میکند.
- نوشیدن این دمنوش قبل از غذا به بهبود هضم، کاهش نفخ و مشکلات معده کمک میکند. بهتر است نیم ساعت قبل از ناهار یا شام از این دمنوش استفاده کنید.
- نوشیدن این دمنوش بعد از غذا حس سنگینی و نفخ را کاهش میدهد و به هضم بهتر غذا کمک میکند.
- برای آرامش و کاهش استرس، بهتر است این دمنوش را عصرها میل کنید.
در این مقاله از مجله رضیم، دمنوش نعناع و زنجبیل را با طرز تهیه و زمان مصرف آن معرفی کردیم. شما میتوانید با توجه به نیاز خود در یکی از این زمانها آن را میل کنید.