رسپی راویولی سوسیس و اسفناج؛ خوشمزه و فانتزی

“`html
راویولی سوسیس و اسفناج یکی از غذاهای بینالمللی است که به خصوص در ایتالیا بسیار محبوب است. در این مقاله از رضیم بلاگ با هم طرز تهیه راویولی سوسیس و اسفناج را خواهیم آموخت.
اسفناج خرد شده | ۸ پیمانه |
سوسیس | ۴ عدد بزرگ |
پیاز ریز خرد شده | ۱ عدد متوسط |
سیر ریز خرد شده | ۲ حبه |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
پنیر پارمزان رنده شده | ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر ریز خرد شده | ۲ حبه |
فلفل قرمز آسیاب شده | ۱/۲ قاشق چایخوری |
گوجه فرنگی رنده شده | ۸۰۰ گرم |
خامه زده شده | ۱/۲ قاشق چایخوری |
جعفری یا ریحان ساطوری شده | ۱/۴ پیمانه |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
مراحل تهیه راویولی سوسیس و اسفناج
در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه با سوسیس و اسفناج را بیان میکنیم:
مرحله اول: تهیه خمیر راویولی و مواد میانی
برای تهیه مواد میانی راویولی، ابتدا اسفناج را خوب بشویید و خرد کنید. سپس آن را با کمی روغن سرخ کنید تا آب آن تمام شود.
در تابهای دیگر ۴ عدد سوسیس را خرد کرده و با روغن تفت دهید تا سرخ شوند. بعد از آن سوسیسها را خارج کرده و پیاز خرد شده را در همان تابه سرخ کنید تا طلایی شود.
سپس نمک و فلفل را اضافه کرده و سوسیس و اسفناج سرخ شده را به تابه برگردانید و خوب هم بزنید. در آخر یک تخممرغ را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا یکدست شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر
مرحله دوم: آمادهسازی خمیر راویولی با مخلوط اسفناج
یک مقدار آرد روی سطح تمیزی بپاشید و خمیر راویولی را روی آن باز کنید. بر روی نیمه خمیر، به اندازههای مساوی چهار گوشهایی از خمیر درست کرده و از مخلوط اسفناج درون آنها بریزید.
نیمه خالی خمیر را روی نیمه پر بچرخانید و فشار دهید تا خوب به هم بچسبند.
“““html
به هم بچسبند. سپس فاصله بین راویولیها را برش زده و به شکل مربعهای یک اندازه برش بزنید. با کمک چنگال گوشههای خمیر را فشار دهید تا به هم بچسبند.
مرحله سوم: راویولیها را داخل آب جوش بپزید
راویولیها را داخل آب جوش بیندازید تا بپزند و روی آب شناور شوند. سپس آنها را خارج کنید و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.
بیشتر بخوانید: رسپی لازانیا اسفناج و قارچ
مرحله چهارم: سس راویولی را آماده کنید
برای تهیه سس راویولی ابتدا سیر را خرد کنید و با روغن زیتون تفت دهید. سپس گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید و بگذارید کمی تفت بخورد و بجوشد.
در ادامه نمک و فلفل بزنید و بعد از ده دقیقه خامه را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. در آخر، جعفری و ریحان خرد شده را به سس اضافه کرده و بگذارید روی حرارت ملایم غلیظ شود.
مرحله پنجم: راویولیها را با سس گوجه، پنیر و برگ ریحان تزئین کنید
راویولیهای آماده شده را داخل ظرف مناسبی کشیده و روی آن سس گوجه بریزید. هنگامی که راویولیها داغ هستند، روی آن پنیر پاشیده و با چند برگ ریحان تزئین کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی پودینگ سوسیس رستورانی
نکات تکمیلی در تهیه راویولی سوسیس و اسفناج
در ادامه به ۲ نکته طلایی برای تهیه راویولی سوسیس و اسفناج اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- بعد از آبکش کردن راویولیها، میتوانید آنها را با پنیر در فر قرار دهید تا برشته شوند.
- به جای آبکش کردن، میتوانید راویولیها را در روغن سرخ کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم رسپی راویولی سوسیس و اسفناج که یک غذای ایتالیایی است را ارائه دادیم. این غذا را میتوانید برای وعده ناهار، شام یا به عنوان پیشغذا سرو کنید.