رسپی

رسپی راویولی سوسیس و اسفناج؛ خوشمزه و فانتزی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

راویولی سوسیس و اسفناج یکی از غذاهای بین‌المللی است که به خصوص در ایتالیا بسیار محبوب است. در این مقاله از رضیم بلاگ با هم طرز تهیه راویولی سوسیس و اسفناج را خواهیم آموخت.

موارد لازم برای تهیه راویولی سوسیس و اسفناج:
اسفناج خرد شده ۸ پیمانه
سوسیس ۴ عدد بزرگ
پیاز ریز خرد شده ۱ عدد متوسط
سیر ریز خرد شده ۲ حبه
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان رنده شده ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

موارد لازم برای تهیه سس راویولی سوسیس و اسفناج:
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سیر ریز خرد شده ۲ حبه
فلفل قرمز آسیاب شده ۱/۲ قاشق چای‌خوری
گوجه فرنگی رنده شده ۸۰۰ گرم
خامه زده شده ۱/۲ قاشق چای‌خوری
جعفری یا ریحان ساطوری شده ۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

مراحل تهیه راویولی سوسیس و اسفناج

در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه با سوسیس و اسفناج را بیان می‌کنیم:

مرحله اول: تهیه خمیر راویولی و مواد میانی

برای تهیه مواد میانی راویولی، ابتدا اسفناج را خوب بشویید و خرد کنید. سپس آن را با کمی روغن سرخ کنید تا آب آن تمام شود.

در تابه‌ای دیگر ۴ عدد سوسیس را خرد کرده و با روغن تفت دهید تا سرخ شوند. بعد از آن سوسیس‌ها را خارج کرده و پیاز خرد شده را در همان تابه سرخ کنید تا طلایی شود.

سپس نمک و فلفل را اضافه کرده و سوسیس و اسفناج سرخ شده را به تابه برگردانید و خوب هم بزنید. در آخر یک تخم‌مرغ را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا یکدست شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر

مرحله دوم: آماده‌سازی خمیر راویولی با مخلوط اسفناج

یک مقدار آرد روی سطح تمیزی بپاشید و خمیر راویولی را روی آن باز کنید. بر روی نیمه خمیر، به اندازه‌های مساوی چهار گوشهایی از خمیر درست کرده و از مخلوط اسفناج درون آنها بریزید.

نیمه خالی خمیر را روی نیمه پر بچرخانید و فشار دهید تا خوب به هم بچسبند.

“““html

به هم بچسبند. سپس فاصله بین راویولی‌ها را برش زده و به شکل مربع‌های یک اندازه برش بزنید. با کمک چنگال گوشه‌های خمیر را فشار دهید تا به هم بچسبند.

مرحله سوم: راویولی‌ها را داخل آب جوش بپزید

راویولی‌ها را داخل آب جوش بیندازید تا بپزند و روی آب شناور شوند. سپس آن‌ها را خارج کنید و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.

بیشتر بخوانید: رسپی لازانیا اسفناج و قارچ

رسپی راویولی سوسیس و اسفناج؛ خوشمزه و فانتزی

مرحله چهارم: سس راویولی را آماده کنید

برای تهیه سس راویولی ابتدا سیر را خرد کنید و با روغن زیتون تفت دهید. سپس گوجه‌ فرنگی رنده شده را اضافه کنید و بگذارید کمی تفت بخورد و بجوشد.

در ادامه نمک و فلفل بزنید و بعد از ده دقیقه خامه را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. در آخر، جعفری و ریحان خرد شده را به سس اضافه کرده و بگذارید روی حرارت ملایم غلیظ شود.

نکات طلایی در تهیه راویولی سوسیس و اسفناج

مرحله پنجم: راویولی‌ها را با سس گوجه، پنیر و برگ ریحان تزئین کنید

راویولی‌های آماده شده را داخل ظرف مناسبی کشیده و روی آن سس گوجه بریزید. هنگامی که راویولی‌ها داغ هستند، روی آن پنیر پاشیده و با چند برگ ریحان تزئین کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی پودینگ سوسیس رستورانی

نکات تکمیلی در تهیه راویولی سوسیس و اسفناج

در ادامه به ۲ نکته طلایی برای تهیه راویولی سوسیس و اسفناج اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • بعد از آبکش کردن راویولی‌ها، می‌توانید آن‌ها را با پنیر در فر قرار دهید تا برشته شوند.
  • به جای آبکش کردن، می‌توانید راویولی‌ها را در روغن سرخ کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم رسپی راویولی سوسیس و اسفناج که یک غذای ایتالیایی است را ارائه دادیم. این غذا را می‌توانید برای وعده ناهار، شام یا به عنوان پیش‌غذا سرو کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا