رسپی

رسپی رولت خامه‌ای با توت فرنگی؛ خوشمزه و مجلسی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

رولت خامه‌ای با توت فرنگی، یکی از بهترین گزینه‌ها برای روزهای گرم تابستان است. این دسر نه تنها طعمی عالی دارد، بلکه به خاطر ظاهر جذابش می‌تواند میز شما را در مهمانی‌ها زیباتر کند. در این مقاله از رضیم بلاگ، شما را با طرز تهیه این دسر خوشمزه آشنا می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه رولت خامه‌ای با توت فرنگی

این دسر با مواد زیر تهیه می‌شود:

تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۵۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
شیر ۶۵ گرم
عسل ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
آرد سفید قنادی ۸۰ گرم
خامه قنادی ۲۰۰ گرم
توت فرنگی ۱۰۰ گرم

مراحل تهیه رولت خامه‌ای با توت فرنگی

  • برای آماده‌سازی این رولت، ۴۰ تا ۶۰ دقیقه زمان لازم دارید و بعد از آن باید ۱ تا ۲ ساعت منتظر بمانید تا آماده سرو شود.
  • این مقدار مواد برای ۳ تا ۴ نفر کافی است.
  • طرز تهیه این رولت در سطح متوسط قرار دارد.

مرحله اول: مخلوط کردن سفیده تخم‌مرغ و شکر

ابتدا، زرده و سفیده تخم‌مرغ را جدا کنید. سفیده‌ها را در یک کاسه بریزید و با همزن چند دقیقه هم بزنید تا پف کند.

سپس به تدریج شکر را به سفیده‌ها اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا سفیده‌ها کاملاً پف کنند؛ به‌طوری‌که اگر کاسه را برعکس کردید، از آن نریزد.

سفیده‌ها را به یخچال بگذارید و بروید به مرحله بعدی.

مرحله دوم: مخلوط کردن زرده‌ها، عسل و وانیل

زرده‌های تخم‌مرغ، عسل و وانیل را در یک کاسه بریزید و با همزن به مدت ۴ تا ۶ دقیقه هم بزنید تا مخلوط کرمی و کش‌دار شود.

مرحله سوم: اضافه کردن شیر، روغن و آرد

شیر و روغن را به مخلوط زرده‌ها اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید تا همه مواد خوب ترکیب شوند.

حالا آرد را الک کرده و کم‌کم به مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا فقط مخلوط شود.

بهتر است از آرد قنادی باکیفیت استفاده کنید، زیرا این نوع آرد باعث می‌شود کیک پف کند و نرم شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پای توت فرنگی خامه‌ای

مرحله چهارم: اضافه کردن سفیده‌های فرم گرفته

حالا سفیده‌ها را در ۲ تا ۳ مرحله به مخلوط کیک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

مخلوط را خوب هم بزنید، اما زیاد هم نزنید چون این کار باعث می‌شود کیک کم‌پف شود.

مرحله پنجم: آماده‌سازی فر و سینی فر

در انتها، کف قالب ۳۰ در ۴۰ را با کاغذ روغنی بپوشانید.

رسپی رولت خامه‌ای با توت فرنگی؛ خوشمزه و مجلسی

از قالب مناسب استفاده کنید. قالب باید به‌ اندازه‌ای باشد که…

“““html

بهتر است ضخامت کیک خیلی کم یا زیاد نشود.

فر را از قبل گرم کنید. گرم شدن فر قبل از قرار دادن کیک در آن باعث می‌شود کیک به طور یکنواخت بپزد.

بیشتر بخوانید: رسپی رولت زردآلو و پرتقال

رسپی مخصوص رولت خامه‌ای با توت فرنگی

مرحله ششم: پخت رولت و استراحت دادن به آن

مخلوط کیک را در قالب بریزید. قالب را ۲-۳ بار به میز بکوبید تا سطح آن صاف شود.

قالب را در فر گرم شده با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه به مدت ۱۲-۱۸ دقیقه قرار دهید.

بعد از پخت، سینی کیک را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود. یک دستمال نخی روی رولت بگذارید و آرام آرام کاغذ روغنی پشت آن را جدا کنید.

رولت را در حالی که هنوز کمی گرم است با کمک پارچه رول کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت بدهید. حواستان باشد که رولت را بیش از حد سفت نپیچید، چون ممکن است کیک خرد شود.

مرحله هفتم: آماده سازی خامه

بعد از استراحت اولیه، رولت کیک را از یخچال خارج کنید (کیک باید به خوبی خنک شده باشد قبل از اینکه آن را بپیچید).

خامه را قبل از استفاده خوب سرد کنید. خامه سرد، سفت‌تر است و بهتر فرم می‌گیرد (از خامه قنادی با کیفیت استفاده کنید).

خامه را در کاسه همزن بریزید و خوب برزید تا فرم بگیرد. مراقب باشید زیاد هم نزنید. هم زدن بیش از حد باعث می‌شود خامه بریده شود.

اگر دوست دارید، می‌توانید کمی وانیل یا اسانس توت فرنگی به خامه اضافه کنید. حالا خامه را با کمک لیسک به طور یکنواخت روی رولت پهن کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی رولت توت فرنگی و ماسکارپونه

مرحله هشتم: آماده سازی و افزودن توت فرنگی

توت فرنگی‌ها را قبل از استفاده خوب بشویید و خشک کنید. کلاهک سبز توت فرنگی‌ها را جدا کرده و آنها را به دلخواه برش بزنید.

توت فرنگی‌های خرد شده را روی خامه بچینید و با احتیاط رولت را رول کنید. دوباره رولت را به مدت ۱-۲ ساعت در یخچال استراحت دهید.

مرحله نهم: استراحت و تزیین رولت

بعد از استراحت رولت را از یخچال خارج کنید و با برش‌های توت فرنگی تازه و کمی خامه تزیین کنید.

می‌توانید از پودر قند، شکلات رنده شده یا خامه زده شده برای تزیین استفاده کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه رولت خامه‌ای با توت فرنگی

نکات و فوت و فن‌های تهیه رولت خامه‌ای با توت فرنگی

در تهیه رولت خامه‌ای با توت فرنگی به ۴ نکته زیر توجه کنید:

  1. می‌توانید از مارمالاد توت فرنگی به جای توت فرنگی تازه استفاده کنید.
  2. اگر دوست داشتید، می‌توانید از گردو یا بادام خرد شده نیز در داخل رولت استفاده کنید.
  3. رولت خامه‌ای با توت فرنگی را می‌توانید تا ۲ روز در یخچال نگهداری کنید.
  4. اگر می‌خواهید طعم قوی‌تری از توت فرنگی داشته باشید، کمی عصاره توت فرنگی به خامه اضافه کنید.

با رعایت نکات گفته شده در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، می‌توانید یک رولت خامه‌ای با توت فرنگی خوشمزه و مخصوص تهیه کنید. این دسر را به راحتی می‌توانید در خانه درست کنید و از طعم فوق‌العاده‌اش لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا