رسپی رولت کدو حلوایی؛ شیرینی مجلسی پاییزی

“`html
رولت کدو حلوایی یکی از دسرهای خوشمزه و مجلسی پاییز است که تهیه آن خیلی آسان است و میتوانید به راحتی در خانه درست کنید و سرو کنید. در ادامه با مجله رضیم همراه باشید تا طرز تهیه رولت کدو حلوایی را برایتان توضیح دهیم.
مواد لازم برای تهیه رولت کدو حلوایی
مواد لازم برای تهیه رولت کدو حلوایی به شرح زیر است:
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد سفید | ۱ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
پوره کدو حلوایی | ۳ چهارم پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
جوش شیرین | نصف قاشق چایخوری |
نمک | ۱ چهارم قاشق چایخوری |
دارچین | نصف قاشق چایخوری |
زنجبیل یا میخک | ۱ چهارم قاشق چایخوری |
پودر هل | ۱ چهارم قاشق چایخوری |
پودر قند یا شکر | ۱ چهارم پیمانه |
مواد لازم برای تهیه کرم چیز و کرم میانی رولت
برای تهیه کرم چیز و کرم میانی رولت به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
پنیر ماسکارپونه یا خامهای | ۲۰۰ گرم |
کره | ۷۰ گرم |
پودر قند | حدودا نصف پیمانه |
وانیل یا دارچین | نصف قاشق چایخوری |
مراحل تهیه رولت کدو حلوایی
برای درست کردن رولت کدو حلوایی، فقط کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: همزدن تخم مرغ
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
در یک ظرف مناسب، تخم مرغها را بشکنید و کمی وانیل به آنها اضافه کنید.
سپس شکر را اضافه کنید. با همزن برقی حدود یک دقیقه هم بزنید تا شکر و تخم مرغها کاملاً با هم مخلوط شوند.
تخم مرغها باید کمی حجیم و مخلوط باید رنگ کرم و کشدار بگیرد.
مرحله دوم: اضافه کردن پوره کدو حلوایی
در این مرحله، پوره کدو حلوایی را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
در ظرف دیگری آرد را بریزید و بکینگ پودر و کمی نمک و جوش شیرین را به آن اضافه کنید.
سپس ادویهها مانند هل، دارچین و زنجبیل یا میخک را به آرد اضافه کنید و مواد را با قاشق یا همزن دستی مخلوط کنید.
مرحله سوم: اضافه کردن مواد خشک به تخم مرغ
بعد از مخلوط کردن مواد خشک، آرد را به آرامی روی مخلوط تخم مرغ الک کنید.
با یک لیسک یا قاشق، آرد را با مخلوط تخم مرغ هم بزنید تا یکدست شود.
بیشتر بخوانید: رسپی نان خرمایی بدون کره برای بچه مدرسهایها
مرحله چهارم: انتقال مایه به قالب
حالا که مواد رولت آماده است، سینی فر را آماده کنید.
درون سینی فر با اندازهی 30 در 40 سانتیمتر، کاغذ روغنی بیندازید تا تمام کف سینی پوشیده شود.
سپس روی کاغذ را کمی با روغن چرب کنید تا کاغذ کاملاً آغشته به روغن شود.
حالا مواد کیک را درون سینی بریزید و با یک پالته یا لیسک، مواد را به طور یکنواخت در سطح سینی پخش کنید و آن را صاف کنید.
دو بار سینی را به آرامی روی سطح کار بزنید تا حبابهای هوا خارج شود.
مرحله پنجم: پخت کیک
حالا سینی را در فر که از قبل گرم شده، قرار دهید. دمای فر را روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و بین 10 تا 12 دقیقه صبر کنید تا رولت پخته شود.
بعد از 10 دقیقه، اگر کیک خوب پف کرده بود، درب فر را باز کنید و با یک چوبی از پخت کیک مطمئن شوید؛ اگر چیزی به چوب نچسبید، رولت آماده است.
مراقب باشید که کیک زیاد در فر نماند زیرا ممکن است خشک شود و دیگر نتوان آن را رول کرد.
سپس فر را خاموش کنید و سینی رولت را از فر خارج کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی دسر پودینگ کدو حلوایی
مرحله ششم: رول کردن کیک
یک پارچه یا کاغذ روغنی به اندازهی سینی رولت باز کنید و روی آن کمی پودر قند یا نشاسته ذرت بپاشید.
بعد از اینکه کیک کمی خنک شد، رولت را به آرامی روی کاغذ یا پارچه برگردانید.
حالا کاغذ روغنی که به رولت چسبیده را به آرامی جدا کنید. وقتی کاغذ روغنی کاملاً جدا شد، حالا نوبت به رول کردن کیک است.
از لبه کاغذ روغنی که زیر کیک قرار داشت، شروع به رول کردن کنید و با همان کاغذ خمیر را رول کنید تا کامل شکل بگیرد.
حالا کیک رول شده را کنار بگذارید تا به شکل خود باقی بماند.
مرحله هفتم: تهیه کرم بین
“““html
رولت
در این مرحله، کرم میانی رولت را آماده کنید. بهتر است از کرم چیز یا کرم پنیری استفاده کنید. اگر پنیر در دسترس ندارید، میتوانید از خامه شیرین شده استفاده کنید.
برای تهیه کرم چیز یا کرم پنیری، پنیر خامهای را داخل یک ظرف بریزید.
سپس کره را به پنیر خامهای اضافه کرده و پودر قند را نیز بریزید.
با همزن برقی هم بزنید تا مواد کاملاً مخلوط و یکدست شوند و یک کرم نرم و لطیف به دست آید.
اگر احساس کردید شیرینی کرم کافی نیست، میتوانید مقداری پودر قند بیشتر اضافه کنید.
در پایان، پودر دارچین یا وانیل را به مخلوط اضافه کرده و مجدداً هم بزنید تا همه مواد خوب ترکیب و به غلظت مناسب برسند.
مرحله هشتم: انتقال کرم به روی کیک
حالا که کرم چیز آماده شده، میتوانید رولت را درست کنید. کیک رول شده را به آرامی باز کنید و کرم را روی آن بگذارید.
با استفاده از لیسک یا پالت، کرم را به طور یکنواخت روی سطح کیک پخش کنید. بهتر است یک سانت از لبهها فاصله بگذارید تا کرم بیرون نریزد.
پس از صاف کردن کرم، دوباره شروع به رول کردن کیک کنید.
سپس کیک را با سلفون یا کاغذ روغنی بپوشانید و برای حداقل پنج ساعت در یخچال قرار دهید تا رولت و کرم میانی کاملاً جا بیفتند و برای برش زدن آماده شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی رولت کرپ خامهای بدون نیاز به فر
مرحله نهم: سرو رولت
بعد از حداقل پنج ساعت و به خصوص پس از یک شب استراحت در یخچال، رولت را از یخچال خارج کنید.
سلفون یا کاغذ روغنی را باز کنید و رولت را خارج کنید. سپس روی آن پودر قند بپاشید.
حالا این رولت خوشعطر و طعم آماده برش زدن است و میتوانید هرطور که دوست دارید آن را تزئین کنید.
برای زیباتر شدن، لبههای انتهایی رولت را برش بزنید. بنابراین وقتی از خود پرسیدید با کدو حلوایی چی درست کنم؟ این رولت خوشمزه را تهیه کنید.
نکات طلایی در تهیه رولت کدو حلوایی
در ادامه به چند نکته مهم برای تهیه رولت کدو حلوایی اشاره میکنیم. همراه ما باشید.
- برای تهیه پوره کدو حلوایی، کافی است کدو را خرد کنید و در قابلمهای بگذارید. نصف تا یک پیمانه آب به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید تا نرم شود. سپس آن را در مخلوطکن بریزید و پوره کنید.
- ادویه کدو حلوایی را میتوانید از عطاریها تهیه کنید؛ اما در رسپی این رولت هم توضیح داده شده است.
- در تهیه و پخت این رولت، از روغن یا کره استفاده نمیشود.
- برای جلوگیری از چسبیدن کیک به کاغذ روغنی، حتماً کاغذ را با کمی روغن چرب کنید و سپس مواد کیک را روی آن بریزید.
- برای رول کردن کیک، میتوانید با همان کاغذ روغنی کیک را رول کنید، فقط باید بگذارید کیک کمی خنک شود.
- به دمای فر و زمان پخت توجه داشته باشید. اگر دما زیاد باشد یا زمان پخت طولانی شود، کیک ممکن است بسوزد.
- این کیک به خاطر وجود کدو حلوایی ممکن است بافت مرطوبتری داشته باشد.
- استفاده از کرم چیز برای فیلینگ رولت بسیار مناسب است و طعم خوبی به آن میدهد، اما میتوانید از خامه شیرین شده قنادی هم استفاده کنید.
- برای برش زدن رولت، صبور باشید و بگذارید رولت بعد از فیلینگ در یخچال کمی استراحت کند.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، رسپی رولت کدو حلوایی را توضیح دادیم. پیشنهاد میکنیم حتماً این دسر خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.