رسپی زیتون شور در ۶ مرحله؛ گام به گام

“`html
آیا هوس زیتون شور خانگی کردهاید؟ برخلاف آنچه فکر میکنید، درست کردن زیتون شور در خانه اصلاً سخت نیست و با چند مرحله ساده میتوانید خودتان این کار را انجام دهید. میپرسید چطور؟ در این مقاله از مجله رضیم به شما مراحل تهیه زیتون شور خانگی را بطور گام به گام آموزش میدهیم تا آشپزیتان را به دیگران نشان دهید.
مواد لازم برای تهیه زیتون شور
برای تهیه زیتون شور به مواد زیر نیاز دارید:
زیتون | ۲ کیلوگرم |
نمک | به مقدار لازم |
سرکه سفید | ۱ پیمانه |
آب | به مقدار لازم |
مراحل تهیه زیتون شور
برای تهیه زیتون شور، مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: آمادهسازی زیتونها
ابتدا زیتونها را شسته و آبکشی کنید. بعد با چاقو روی هر زیتون چند برش کوچک از چهار سمت ایجاد کنید. این برشها کمک میکند تا آب و نمک بهتر به زیتون نفوذ کنند.
بیشتر بخوانید: روش تهیه زیتون کبابی
مرحله دوم: خیساندن زیتونها
یک ظرف را پر از آب کرده و زیتونها را به مدت ۷ تا ۱۰ روز در آن خیس کنید. برای اینکه تلخی زیتونها بهتر از بین برود، روزانه دو بار آب ظرف را عوض کنید. بعد از این مدت، زیتونها را آبکش کنید و در یک کاسه بریزید. این کار باعث کاهش تلخی زیتونها میشود.
توجه: ظرف آب و زیتون را در جای خنک و دور از نور مستقیم آفتاب بگذارید.
بیشتر بخوانید: نکات نگهداری زیتون پرورده
مرحله سوم: اضافه کردن محلول آب نمک به زیتون
حالا محلولی غلیظ از آب نمک تهیه کنید. پیشنهاد میشود از آب جوشیده و سرد شده استفاده کنید. این محلول را به کاسه زیتونها اضافه کنید. بعد از یک هفته، کمی نمک به ظرف زیتونها اضافه کنید. این کار را در هفته سوم هم تکرار کنید تا زیتونها به خوبی شور شوند.
بیشتر بخوانید: دلایل کپک زدن زیتون و راههای جلوگیری از آن
مرحله چهارم: شستن زیتونها
بعد از اینکه زیتونها به مدت سه هفته در محلول آب نمک ماندند، آنها را از محلول خارج کنید. سپس آنها را بشویید تا نمک اضافی کاملاً برود.
بیشتر بخوانید: روش تهیه ترشی گل کلم با سرکه سیب
بیشتر بخوانید: روش جدا کردن هسته زیتون
مرحله پنجم: اضافه کردن نمک و سرکه
یک ظرف مناسب با توجه به مقدار زیتونها انتخاب کنید و آن را با آب پر کنید. سپس، زیتونها را به مدت ۲ روز درون آن بگذارید و…
“““html
آن قرار دهید. پس از گذشت این مدت، ۴ قاشق غذاخوری نمک و ۱ پیمانه سرکه به زیتونها اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: زیتون شکسته بهتره یا سالم (درسته)؟
مرحله ششم: آماده شدن زیتون شور
پس از آنکه سرکه و نمک را به زیتونها اضافه کردید، زیتون شور شما آماده مصرف است. آنها را درون ظروف شیشهای تمیز و خشک بریزید و درب ظرف را محکم ببندید. سپس آنها را در یخچال قرار دهید تا تازگی و کیفیت خود را حفظ کنند.
در این بخش از مجله آشپزی رضیم، رسپی زیتون شور را رسپی دادیم. همانطور که دیدید، تهیه زیتون شور در خانه کار دشواری نیست، اما نیازمند کمی حوصله و زمان است. امیدواریم این رسپی به کارتان بیاید و بتوانید یک زیتون شور خانگی و خوشمزه درست کنید.