رسپی

رسپی زیتون پرورده با سس مایونز؛ طعمی فراتر از انتظار

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

زیتون پرورده، این چاشنی خوشمزه و محبوب شمالی معمولاً از زیتون، رب انار، سیر، گردو و سبزی‌ تهیه می‌شود. اما آیا تا به حال فکر کرده‌اید که زیتون پرورده را با سس مایونز ترکیب کنید؟ شاید کمی عجیب به نظر برسد، اما ترکیب این دو واقعاً خوشمزه است. در این مقاله از مجله رضیم می‌خواهیم طرز تهیه زیتون پرورده با سس مایونز را برایتان بگوییم.

مواد لازم برای تهیه زیتون پرورده با سس مایونز

برای تهیه زیتون پرورده با سس مایونز، این مواد را نیاز دارید:

زیتون بدون هسته ۵۰۰ گرم
گردو ۳۰۰ گرم
گشنیز ۲ دسته
نعنا ۱ دسته
اوجی ۱ دسته
زلنگ (چوچاق) ۲ دسته
پودر دانه انار ترش ۲ قاشق غذاخوری
دانه انار ترش ۱/۳ پیمانه
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
رب آلو به مقدار دلخواه
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
پودر گلپر به مقدار دلخواه
پودر سیر یا سیر رنده شده به مقدار دلخواه
نمک به مقدار دلخواه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه زیتون پرورده با سس مایونز

طرز تهیه زیتون پرورده با سس مایونز شامل مراحل زیر است:

مرحله اول: آماده‌سازی زیتون‌ها

برای تهیه زیتون پرورده با سس مایونز، ابتدا هسته زیتون‌ها را جدا کنید. اگر زیتون‌ها خیلی شور هستند، بهتر است قبل از جدا کردن هسته، آن‌ها را چند روز در آب بخیسانید. بعد از جدا کردن هسته، باید به حدود ۵۰۰ گرم زیتون بدون هسته برسید.

مرحله دوم: آماده‌سازی سبزیجات و گردو

در این مرحله، اوجی، نعناع، گشنیز و چوچاق را خوب بشویید و با استفاده از چرخ گوشت یا غذاساز خوب چرخ کنید. از طرفی، گردوها را پوست کنده و چرخ کنید.

مرحله سوم: مخلوط کردن مواد اولیه

زیتون‌های بدون هسته را همراه با سبزیجات چرخ شده، گردوی چرخ شده، رب انار، رب آلو، پودر دانه انار ترش، دانه‌های انار ترش، سس مایونز، پودر گلپر، پودر سیر و نمک در یک ظرف بزرگ قرار دهید. تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا زیتون‌ها کاملاً به سس و ادویه‌ها آغشته شوند.

“““html

شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی زیتون پرورده با پیاز

مرحله چهارم: آماده شدن زیتون پرورده با سس مایونز

در نهایت، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. سپس، زیتون‌ها را در یک ظرف درب‌دار بریزید و حداقل یک روز در یخچال بگذارید تا طعم‌ها به زیتون‌ها نفوذ کند. بعد از این مدت، زیتون پرورده با سس مایونز شما آماده است. نوش جان!

نکات مهم در خصوص تهیه زیتون پرورده با سس مایونز

بیشتر بخوانید: رسپی تاپناد زیتون

نکات مهم در خصوص تهیه زیتون پرورده با سس مایونز

زمانی که زیتون پرورده با سس مایونز درست می‌کنید، به نکات زیر دقت کنید:

رسپی زیتون پرورده با سس مایونز؛ طعمی فراتر از انتظار
  • استفاده از دانه انار ترش در این دستور اختیاری است. می‌توانید مقدار آن را کم کنید، بیشتر کنید یا حتی حذف کنید.
  • مقدار ادویه‌ها مانند پودر سیر، پودر گلپر و نمک بستگی به سلیقه شما دارد. بهتر است اول کمی از هر کدام اضافه کنید و طعم زیتون پرورده را بچشید. اگر خواستید، می‌توانید ادویه‌ها را بیشتر کنید تا به طعم دلخواه خود برسید.

در این قسمت از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه زیتون پرورده با سس مایونز را برای شما عزیزان آورده‌ایم. اگر قبلاً زیتون پرورده را به روش‌های سنتی می‌ساختید، این بار این دستور جدید را امتحان کنید. مطمئن باشید که طعم آن را دوست خواهید داشت.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا