رسپی زیتون پنیر شمالی؛ جذاب و مجلسی

“`html
زیتون یکی از چاشنیهای خوشمزه است که به روشهای مختلفی استفاده میشود. یکی از انواع معروف آن، زیتون پرورده است. اما روشهای دیگری هم برای لذت بردن از زیتون وجود دارد که به سادگی در خانه تهیه میشوند. زیتون پنیر شمالی یکی از این چاشنیهاست که شاید کمتر شناخته شده باشد، اما یک بار امتحان کنید تا از طعم فوقالعاده آن شگفتزده شوید. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه این چاشنی جذاب را به شما آموزش میدهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه زیتون پنیر شمالی
برای تهیه این زیتون به مواد زیر نیاز دارید:
زیتون سبز بدون هسته | ۲۰۰ گرم |
زیتون سیاه بدون هسته | ۲۰۰ گرم |
پنیر فتا | ۲۵۰ گرم |
گوجه خشک خرد شده | ۳ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | یک فنجان |
سیر | ۵ حبه |
آب لیموترش تازه | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل و پول بیبر | به میزان لازم |
طرز تهیه زیتون پنیر شمالی
برای ساخت این زیتون مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: آمادهسازی مواد
ابتدا پوست سیر را جدا کنید و آن را به صورت پوره درآورید. برای این کار میتوانید سیر را ساطوری کرده و سپس له کنید. پس از آن گوجه خشک را با میکسر به تکههای کوچک تبدیل کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی
مرحله دوم: ترکیب زیتون با مواد
در یک کاسه زیتونهای سبز و سیاه را بریزید. سپس گوجه خشک خرد شده و سیر له شده را به آنها اضافه کرده و هم بزنید.
سپس روغن زیتون، نمک، فلفل و پول بیبر را به مخلوط اضافه کنید و با دستکش، به خوبی هم بزنید.
مرحله سوم: اضافه کردن پنیر
پنیر فتا را به شکل مکعبهای کوچک برش زده و همراه با آب لیموترش تازه به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله چهارم: ریختن مواد در ظرف
پس از اینکه همه مواد را خوب مخلوط کردید، آنها را به یک ظرف دربدار منتقل کنید و در یخچال بگذارید تا طعم مواد با هم ترکیب شود. بهتر است زیتون را حداقل به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید و سپس آن را سرو کنید.
بیشتر بخوانید:
“““htmlرسپی ترشی گل کلم زردچوبهای
نکات تکمیلی برای تهیه زیتون پنیر شمالی:
- شما میتوانید به جای پنیر فتا از پنیرهای دیگری مثل پنیر رشتهای، پنیر کوزه یا پنیر گودا استفاده کنید.
- برای بهتر شدن طعم زیتونها، میتوانید از گیاهانی مانند رزماری و آویشن هم بهره ببرید.
- اگر گوجه خشک در دسترس ندارید، میتوانید از گوجه گیلاسی بهره بگیرید.
- اگر زیتونهای بدون هسته پیدا نکردید، میتوانید آنها را نصف کرده و هستهشان را خارج کنید.
- به جای ادویه پول بیبر نیز میتوانید از فلفل قرمز استفاده کنید.
- زیتون پنیر شمالی را در یک ظرف دربسته در یخچال نگه دارید.
در این مقاله از مجله رضیم، رسپی زیتون پنیر شمالی را به شما آموزش دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این زیتون خوشمزه را درست کنید و طعم جدیدی از زیتون را تجربه نمایید.