رسپی

رسپی زیتون کبابی (باربیکیو)؛ چاشنی بی‌نظیر در کنار غذاها

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آیا از چاشنی‌های تکراری کنار غذا خسته شده‌اید؟ زیتون کبابی را امتحان کنید. زیتون کبابی با طعمی خاص و بافت نرم، یکی از محبوب‌ترین چاشنی‌ها شده است. در این قسمت از مجله رضیم می‌خواهیم طرز تهیه این چاشنی خوشمزه را به شما آموزش دهیم تا بتوانید آن را تهیه کنید و از طعم فوق‌العاده‌اش لذت ببرید.

مواد لازم جهت تهیه زیتون کبابی

برای تهیه زیتون کبابی به مواد زیر نیاز دارید:

زیتون سبز بی‌هسته ۲ کیلوگرم
گوجه فرنگی خشک چند تکه
سیر ۵ حبه
فلفل تند ۴ عدد
آب جوشیده سرد شده به مقدار لازم
سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری
رزماری به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

مراحل تهیه زیتون کبابی

برای درست کردن این چاشنی خوشمزه با روش شمالی، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی زیتون‌ها

برای تهیه این چاشنی می‌توانید از هر نوع زیتون که دوست دارید استفاده کنید. زیتون‌ها را خوب بشویید و اگر هسته دارند، هسته‌هایشان را با یک هسته‌گیر جدا کنید.

نکته: زیتون‌های درشت، سفت و سبز بهترین گزینه برای تهیه زیتون کبابی هستند. همچنین، زیتون‌های بسته‌بندی شده در شیشه نسبت به کنسروی‌ها، برای گریل کیفیت بهتری دارند.

مرحله دوم: گریل کردن زیتون‌ها

برای گریل کردن زیتون‌ها می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:

  • تابه گریل: زیتون‌ها را روی برآمدگی‌های تابه بگذارید و با کمی فشار خطوط موازی گریل را روی آن‌ها ایجاد کنید.
  • فر: زیتون‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید تا طلایی شوند.
  • ساندویچ ساز: زیتون‌ها را روی صفحه ساندویچ ساز قرار دهید و چند دقیقه گریل کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی زیتون پرورده به روش رستورانی

مرحله سوم: آماده کردن زیتون کبابی

زیتون‌های کبابی شده را پس از خنک شدن در یک شیشه تمیز بریزید. سیر، رزماری، گوجه خشک، نمک، فلفل سیاه و فلفل تند را به صورت لایه‌لایه به آن‌ها اضافه کنید. سپس، آب جوشیده و سرکه را به شیشه اضافه کرده و در آن را محکم ببندید.

حالا شیشه را به مدت ۵ روز در یک جای خنک و تاریک قرار دهید. بعد از این مدت، زیتون‌های کبابی شما آماده است. نوش جان!

رسپی یک چاشنی خوشمزه با زیتون

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه زیتون کبابی را به شما آموزش دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این چاشنی خوشمزه را تهیه کنید و همراه غذاهای مختلف، به ویژه انواع کباب‌ها، نوش جان کنید. همچنین، زیتون کبابی می‌تواند یک گزینه عالی و خاص برای سرو کنار غذا در مهمانی‌ها باشد.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

رسپی زیتون کبابی (باربیکیو)؛ چاشنی بی‌نظیر در کنار غذاها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا