رسپی

رسپی سالاد استوایی با انبه برای شام (یک ترکیب سالم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ترکیب انبه و آووکادو در این سالاد طعمی خاص و جالب دارد. اگر به دنبال چشیدن طعم‌های جدید هستید، به شما پیشنهاد می‌کنیم این سالاد را امتحان کنید. در این مقاله از رضیم بلاگ دستور تهیه سالاد آووکادو، انبه و مرغ را به راحتی و به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم و نکات مهمی درباره آماده‌سازی سالاد را هم بیان خواهیم کرد.

دستور تهیه سالاد آووکادو، انبه و مرغ

  • مدت زمان آماده‌سازی این سالاد بین ۳۰ تا ۳۵ دقیقه است.
  • این مقدار مواد برای ۲ تا ۳ نفر کافی است و شما می‌توانید با جمع و ضرب، مقدار مواد را برای افرادی بیشتر افزایش دهید.
  • تهیه این سالاد کار آسانی است.

مواد لازم برای تهیه سالاد آووکادو، انبه و مرغ

انبه رسیده ۱ عدد
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده  ۲۰۰ گرم
آووکادو رسیده ۱ عدد
جعفری خرد شده  ۲ قاشق غذاخوری
پیاز قرمز ۱ عدد
گوجه فرنگی  ۲ عدد
کاهو به مقدار دلخواه
نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم

مواد لازم برای سس سالاد

عسل یا شکر  ۱ قاشق چای‌خوری
روغن زیتون  ۳ قاشق غذاخوری
خردل  ۱ قاشق چای‌خوری
پودر سیر  ½ قاشق چای‌خوری
آب لیموترش تازه  ۲ قاشق غذاخوری

مرحله اول: آماده‌سازی مواد اولیه

سینه مرغ را بپزید و بعد از اینکه سرد شد، آن را به تکه‌های کوچک برش بزنید.

آووکادو و انبه را بشویید، پوست و هسته آن‌ها را جدا کنید و به مکعب‌های کوچک ببرید.

گوجه‌فرنگی‌ها را به قطعات دلخواه ببرید و پیاز قرمز را نازک خرد کنید. کاهو را شسته و بعد از خشک کردن، به اندازه دلخواه برش دهید.

بیشتر
“““html

بخوانید: رسپی سالاد گیلاس، مرغ و گردو

مرحله دوم: تهیه سس سالاد

تمام مواد لازم برای سس را در یک کاسه کوچک بریزید و به خوبی هم بزنید تا همه چیز مخلوط شود و حالتی یکدست بگیرد.

اگر غذای تند دوست دارید، می‌توانید کمی فلفل قرمز هم به سس اضافه کنید.

مرحله سوم: مخلوط کردن مواد

تمام موادی که برای سالاد خرد کرده‌اید را در یک کاسه بزرگ بریزید.

برای تهیه یک سالاد کامل‌تر، می‌توانید چند عدد تخم‌مرغ آب‌پز خرد شده هم به سالاد اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد زردآلو، کشمش و هویج

رسپی سالاد استوایی با انبه برای شام (یک ترکیب سالم)

سس آماده شده را روی سالاد بریزید و به آرامی هم بزنید تا همه چیز به سس آغشته شود.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد طبقه‌ای گردو و جو پرک

رسپی سالاد استوایی با انبه برای شام (یک ترکیب سالم)

مرحله چهارم: تزیین و سرو سالاد

سالاد را داخل ظرف مورد نظر خود بریزید و در سریع‌ترین زمان ممکن میل کنید.

برای تزیین، در پایان کار کمی جعفری خرد شده را روی سالاد بپاشید.

این سالاد گزینه‌ای عالی برای افرادی که گیاه‌خوار و وگان هستند، به حساب می‌آید.

شما می‌توانید آن را به‌عنوان یک وعده سبک، پیش‌غذا یا همراه با غذاهای دیگر سرو کنید.

بیشتر بخوانید: ۲ رسپی سالاد سبز با انبه

به ۳ نکته مهم زیر در تهیه آووکادو، انبه و مرغ توجه کنید

  •  برای تنوع بیشتر، می‌توانید از انواع مختلف آجیل مثل بادام یا گردو هم استفاده کنید.
  • با توجه به سلیقه‌تان می‌توانید از سبزیجات دیگری مثل خیار، فلفل دلمه‌ای یا کلم نیز در این سالاد به کار ببرید.
  • برای حفظ رنگ آووکادو، می‌توانید بعد از برش آن را کمی با آب لیمو یا سرکه بپاشید.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد مرغ گرم با سس انجیر

رسپی سالاد استوایی با انبه برای شام (یک ترکیب سالم)

با تهیه این سالاد خوشمزه و سالم، می‌توانید از طعم عالی آووکادو، انبه و مرغ لذت ببرید. امیدواریم که این رسپی در رضیم بلاگ مورد توجه شما دوستداران سالاد و غذاهای سالم قرار بگیرد. اگر شما نکات خاصی برای خوشمزه‌تر شدن این سالاد دارید، خوشحال می‌شویم که آن‌ها را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا