رسپی

رسپی سالاد انار و اسفناج؛ با سس رژیمی مخصوص

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آیا به دنبال یک سالاد رژیمی خوشمزه برای روزهای پاییزی هستید؟ سالاد انار و اسفناج با سس رژیمی مخصوص، انتخابی عالی برای شماست. ادامه مطلب را در مجله رضیم بخوانید تا طرز تهیه این سالاد جذاب و لذیذ را در اختیار شما قرار دهیم.

مواد لازم برای سالاد انار و اسفناج

برای تهیه سالاد انار و اسفناج به مواد زیر نیاز دارید:

برگ‌های اسفناج کوچک (بیبی اسفناج) به مقدار لازم
انار نصف پیمانه
سیب درختی ۱ عدد
پرتقال ۱ عدد
پیاز قرمز (اختیاری) ۱ عدد کوچک
مغز تخمه کدو یا آفتاب‌گردان ۱ سوم پیمانه

مواد لازم برای تهیه سس سالاد

برای تهیه سس سالاد به مواد زیر نیاز دارید:

روغن زیتون ۱ سوم پیمانه
سرکه سیب ۱/۴ پیمانه
آب لیموی تازه ۱/۴ پیمانه
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده ۱ حبه
تخم گشنیز ۱/۴ قاشق چای خوری

مراحل تهیه سالاد انار و اسفناج

مراحل تهیه سالاد انار و اسفناج به شرح زیر است:

مرحله اول: تهیه سس

برای درست کردن سس، در یک کاسه یا شیشه در دار یک سوم پیمانه روغن زیتون بریزید. سپس سرکه سیب را به آن اضافه کنید.

حالا آب لیموترش را هم بریزید و بعد سرکه بالزامیک را اضافه کنید و…

“““html

داخل شیشه یا ظرف بریزید.

حالا نوبت به اضافه کردن ادویه‌هاست. همه ادویه‌ها را اضافه کنید و در آخر سس خردل را به ظرف بریزید.

درب ظرف یا شیشه را محکم ببندید و چندین بار تکان دهید تا این مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و یک ترکیب یکدست درست شود.

حالا سس سالاد شما آماده است و می‌توانید سراغ تهیه سالاد بروید.

مرحله دوم: برش میوه‌ها

میوه‌ها شامل سیب و پرتقال را برش بزنید. برای زیباتر شدن سالاد، سیب را به شکل هلالی و پرتقال را به قطعات کوچک مثلثی برش بزنید.

بیشتر بخوانید: ۴ رسپی سالاد با به + نکات و فوت‌وفن ها

مرحله سوم: افزودن پیاز و اسفناج

پیاز قرمز را به صورت خلال نازک برش بزنید.

رسپی سالاد انار و اسفناج؛ با سس رژیمی مخصوص

حالا یک ظرف مناسب برای سرو سالاد انتخاب کنید. برگ‌های تازه و کوچک اسفناج را داخل ظرف بریزید.

سیب و پرتقال برش خورده را به برگ‌های اسفناج اضافه کنید و روی آنها قرار دهید.

مرحله چهارم: افزودن انار و مغز تخمه

پیاز خلالی شده را به ترکیب اضافه کنید و بعد دانه‌های خوشرنگ انار را داخل ظرف بریزید.

اگر از مغز تخمه استفاده می‌کنید، آن را هم اضافه کنید و در نهایت سس سالادی که قبلاً درست کرده‌اید را روی مواد بریزید.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد انار و کاهو

مرحله پنجم: ترکیب مواد با سس

سالاد انار و اسفناج را هم بزنید تا همه مواد به سس آغشته شوند.

سالاد اسفناج و انار شما آماده است. سالادی خوشمزه و رنگارنگ؛ نوش جان!

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد لبو و سیب‌زمینی

نکات مهم در تهیه سالاد اسفناج و انار

در ادامه چند نکته ساده برای تهیه سالاد اسفناج و انار ارائه می‌دهیم. با ما همراه باشید.

  • برای تهیه سالاد انار و اسفناج، از برگ‌های کوچک اسفناج یا بیبی اسفناج استفاده کنید.
  • اگر از پنیر خامه‌ای در سالاد استفاده کنید، طعم بهتری خواهد داشت. می‌توانید تکه‌هایی از پنیر خامه‌ای را روی سالاد بگذارید تا هم ظاهر زیباتر شده و هم طعم بهتری بگیرد.
  • میزان و نسبت مواد را می‌توانید به دلخواه کم و زیاد کنید.
  • استفاده از مغزیجات و آجیل مانند گردو و بادام خرد شده یا پرک در سالاد انار و اسفناج می‌تواند خوشمزه‌ترش کند و به کنترل طبع سرد انار کمک کند.
  • سرکه بالزامیک اختیاری است و اگر نداشتید می‌توانید آن را حذف کنید.
  • اگر نمی‌خواهید از پیاز در این سالاد استفاده کنید، می‌توانید آن را حذف کنید. ولی اگر استفاده کردید، از پیاز قرمز استفاده کنید.
  • نمک و ادویه‌هایی مثل فلفل قرمز را هم می‌توانید اضافه کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، رسپی سالاد انار و اسفناج را برایتان توضیح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این سالاد خوشمزه و مجلسی را در خانه درست کنید و از طعم بی‌نظیر آن در وعده شام لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا