رسپی

رسپی سالاد اندونزی با کالباس؛ مجلسی و مخصوص

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

اگر شما هم از علاقه‌مندان به سالاد هستید و دوست دارید طعم‌های تازه را امتحان کنید، حتماً باید سالاد اندونزی را بچشید. این سالاد یکی از معروف‌ترین سالادها در اندونزی است که با ترکیبی از مواد مختلف درست می‌شود و طعمی فوق‌العاده دارد. برای تهیه سالاد اندونزی، با رضیم بلاگ همراه شوید.

مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی

مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی برای ۴ نفر به شرح زیر است:

کلم سفید ۲ پیمانه
کلم قرمز ۱ پیمانه
ذرت  ۱ پیمانه
نخود فرنگی ۱/۲ پیمانه
کالباس ۱ پیمانه
هویج ۲ عدد
خیارشور ۲ عدد
سس مایونز به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آبلیمو به مقدار لازم
آب برای رقیق کردن سس به مقدار لازم

مراحل تهیه سالاد اندونزی

در اینجا، مراحل تهیه سالاد اندونزی را به شکل ساده توضیح می‌دهیم.

مرحله اول: هویج را خلالی کنید

اول از همه هویج‌ها را بپزید یا بخارپز کنید. سپس آن‌ها را به صورت خلال‌های باریک برش داده و کنار بگذارید.

بیشتر بخوانید: ۳ روش تهیه سالاد برنج

مرحله دوم: خرد کردن کلم سفید و قرمز

کلم سفید و کلم قرمز را خوب بشویید و به صورت رشته‌های نازک برش بزنید.

مرحله سوم: خرد کردن خیارشور

خیارشورها را به شکل نوارهای باریک خرد کنید. سپس با فشار دست، آب اضافی آن‌ها را بگیرید تا سالاد آبکی نشود.

مرحله چهارم: خرد کردن کالباس

کالباس‌ها را هم به صورت رشته‌های نازک برش بزنید و سپس به همراه سایر مواد خرد شده در یک ظرف بزرگ بریزید.

بیشتر بخوانید: سالاد سبزیجات کبابی با کوسکوس

مرحله پنجم: اضافه کردن نخودفرنگی و ذرت

حالا نخودفرنگی و ذرت را به ظرف اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.

مرحله ششم: تهیه سس مایونز و اضافه کردن آن به سالاد اندونزی

در یک کاسه کوچک، سس مایونز، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را بریزید و با هم مخلوط کنید تا سس یکنواختی ایجاد شود. سپس مقداری آب به سس اضافه کنید تا رقیق‌تر شود. در نهایت، این سس را روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد به سس آغشته شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد لارب به سبک تایلندی

مرحله آخر: گذاشتن سالاد اندونزی در یخچال

بعد از اینکه سس را به سالاد اضافه کردید، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید تا در یخچال بگذارید و سرد شود.

“““html

رسپی سالاد اندونزی با کالباس؛ مجلسی و مخصوص

را با سلفون بپوشانید. سپس ظرف سالاد را به مدت حداقل ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا سس به خورد مواد برود و سالاد اندونزی مزه‌دار شود.

سالاد اندونزی شما به همین راحتی آماده است. نوش جان!

چند فوت و فن کوزه‌گری در تهیه سالاد اندونزی

چند فوت و فن کوزه‌گری در تهیه سالاد اندونزی

در ادامه، چند نکته تکمیلی در خصوص تهیه سالاد اندونزی ارائه می‌کنیم.

  • برای تهیه سالاد اندونزی، می‌توان از نخودفرنگی و ذرت به صورت کنسروی یا آبپز استفاده کرد. قبل از استفاده از نخودفرنگی و ذرت کنسروی، حتماً آب اضافه آن‌ها را بگیرید.
  • اگر می‌خواهید از کشمش در سالاد استفاده کنید، حتماً از کشمش پلویی استفاده کنید. کشمش را ۲۰ دقیقه در آب ولرم خیس کنید تا نرم شود و سپس بعد از آماده شدن سالاد، آن را اضافه کنید.
  • سس مایونز موجب افزایش کالری سالاد اندونزی می‌شود. اگر می‌خواهید کالری آن کاهش یابد، پیشنهاد می‌کنیم به جای سس مایونز از ماست کم چرب یا روغن زیتون استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد سالسا

سالاد اندونزی می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها باشد. امیدواریم این رسپی از مجله آشپزی رضیم برای شما مفید باشد و بتوانید یک سالاد اندونزی خوشمزه و لذیذ تهیه و نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا