رسپی

رسپی سالاد باقلا؛ ساده و خوشمزه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

باقلا، باقالی، لوبیای شاخه‌ای یا سویایی سبز، این خوراکی خوشمزه بهاری نه تنها خواص فراوانی دارد، بلکه در پخت غذا نیز کاربردهای زیادی دارد. سالاد باقلا یکی از سالادهایی است که بسیار جذاب و متفاوت است و با مواد اولیه ساده و در دسترس می‌توان آن را تهیه کرد. این سالاد، گزینه‌ای خوب برای رژیم غذایی است. سالاد باقلا را می‌توان با تنوع در مواد اولیه و به روش‌های مختلف درست کرد.

در این قسمت از مجله اینترنتی رضیم بلاگ، یکی از خوشمزه‌ترین و کامل‌ترین روش‌های تهیه سالاد باقلا را به صورت مرحله به مرحله با تمام نکات لازم به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سالاد باقلا
باقلا تمیز شده ۲ پیمانه
شوید ۳ قاشق غذاخوری
سیر  ۳ حبه
روغن زیتون  ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی  ۳ عدد
زیتون  ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه  به مقدار دلخواه
پنیر فتا  ۱ قاشق غذاخوری

 رسپی سالاد باقلا

مدت زمان آماده‌سازی مواد و تهیه این سالاد بین ۲۵ تا ۳۵ دقیقه است.

مقدار مواد گفته شده در این دستور مناسب برای ۲ تا ۳ نفر است و شما به راحتی با جمع و ضرب می‌توانید مقدار مواد را بیشتر کنید تا سالاد بیشتری درست کنید.

تهیه این سالاد کار سختی نیست و در سطح آسان قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی باقلا

پوسته بیرونی باقلا را باز کنید و دانه‌های باقلا را از غلاف آن خارج کنید.

این کار را برای همه باقلاها انجام دهید و آنها را در ظرف مناسبی بریزید.

مقداری نمک به باقلاها بزنید و آنها را زیر و رو کنید.

اجازه دهید باقلاها ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بمانند تا کمی آب بیندازند.

حال با کمک چاقو یک شکاف کوچک روی انتهای پوسته باقلا ایجاد کنید و با فشار انگشت‌تان، دانه‌ها را از پوسته نازک جدا کنید.

نمک باعث می‌شود که آب باقلا بهتر خارج شود و در نتیجه پاک کردن پوسته نازک باقلا راحت‌تر باشد.

این کار را برای تمام باقلاها انجام دهید و آنها را در ظرفی بریزید.

باقلاهای پوسته گرفته شده را با آب بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافیشان برود.

رسپی سالاد باقلا؛ ساده و خوشمزه

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد بادمجان ایتالیایی

مرحله دوم: پخت باقلا

باقلاها را در یک قابلمه مناسب بریزید.

مقداری آب به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.

باقلاها را برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا نرم شوند.

“““html

زمان بگذارید تا باقلا با حرارت متوسط بپزد و نرم شود.

باقلا‌های پخته شده را درون یک ظرف مناسب بریزید.

مرحله سوم: آماده‌سازی سیر

در این زمان به سراغ سیر بروید.

سیرها را بشویید و پوست بکنید.

با استفاده از سیر له‌کن، آن‌ها را خوب له کنید.

کمی روغن زیتون درون یک تابه بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید.

پوره سیر را به آن اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا عطر سیر پخش شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه باقلا وابیج (خشکابیج) خوشمزه

مرحله چهارم: آماده‌سازی گوجه فرنگی

گوجه فرنگی‌ها را بشویید و به قطعات مکعبی خرد کنید.

گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ آن‌ها تغییر کند.

مرحله پنجم: افزودن پنیر و ادویه‌ها

پنیر را به قطعات کوچک‌تر برش بزنید و به تابه اضافه کنید.

مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید (مقدار نمک پنیر و زیتون را در نظر بگیرید).

۱-۲ دقیقه همه مواد را با هم تفت دهید تا طعم‌ها به خوبی ترکیب شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو باقلا سبز خوشمزه

مرحله ششم: ترکیب همه مواد سالاد

محتوای تابه را به باقلا‌های پخته شده اضافه کنید.

زیتون‌ها را برش بزنید و به سالاد اضافه کنید. شوید خرد شده را هم به سالاد بیفزایید.

همه مواد را به خوبی هم بزنید تا ترکیب شوند.

سالاد باقلا شما آماده سرو است. آن را در ظرف سرو بریزید و با کمی آب لیمو یا سرکه میل کنید.

طرز تهیه سالاد باقلا

در سالاد باقلا از چه ترکیبات دیگری می‌توان استفاده کرد؟

شما می‌توانید از هر نوع سبزیجات مورد علاقه‌تان در این سالاد استفاده کنید.

دانه‌های ذرت، فلفل دلمه‌ای رنگی، فلفل چیلی، کاهو، کلم، خیار سبز و گوجه‌گیلاسی طعم خوبی به سالاد می‌دهند.

از پنیرهای دیگر هم می‌توانید برای تهیه این سالاد استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد نودل تند

چه کسانی باید از خوردن باقلا بپرهیزند؟

  • باقلا سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی است؛ اما مصرف زیاد آن ممکن است مشکلی ایجاد کند.
  • افرادی که کم‌خونی دارند باید به مصرف باقلا دقت کنند. زیرا دانه‌های باقلا می‌توانند گلبول‌های قرمز خون را کاهش دهند.
  • برخی افراد به باقلا حساسیت دارند و باید برای مصرف حتی مقدار کم آن با پزشک مشورت کنند.
  • بیماری فاویسم کسانی را که به باقلا حساسیت دارند، تحت تأثیر قرار می‌دهد و ممکن است حتی با بوییدن آن نیز دچار مشکل شوند.
  • به خانم‌های باردار هم توصیه می‌شود که از خوردن باقلا پرهیز کنند.

امیدواریم که دستور پخت بالا مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد و شما بتوانید با همین روش ساده و کامل این سالاد خوشمزه بهاری را تهیه کنید و از خوردن آن در کنار خانواده و دوستان لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا