رسپی سالاد بلغور و نخود؛ به روش عربی

“`html
سالاد بلغور و نخود، یکی از سالادهای خوشمزه و دوستداشتنی است که با مواد مختلف تهیه میشود. این سالاد بینالمللی به میز غذای شما زیبایی میبخشد و اشتهای شما را برای غذای اصلی بیشتر میکند. شما میتوانید سالاد بلغور و نخود را به عنوان پیشغذا یا غذای اصلی میل کنید. این سالاد کامل است؛ زیرا شامل پروتئین، فیبر و کربوهیدرات میباشد و تهیه آن نیز آسان است.
در این قسمت از مجله اینترنتی رضیم بلاگ یکی از سادهترین و خوشمزهترین روشهای تهیه سالاد بلغور و نخود را بهصورت مرحله به مرحله برای شما توضیح خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
رسپی سالاد بلغور و نخود
- مدت زمان لازم برای آمادهسازی مواد و تهیه این سالاد ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است.
- این رسپی برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و شما میتوانید با کمی محاسبه، مقدار آن را برای تعداد بیشتر افزایش دهید.
- تهیه این سالاد بهطور کلی در سطح متوسطی از سختی قرار دارد.
نخود پخته شده | ۱/۲ پیمانه |
بلغور | ۱/۲ پیمانه |
کاهو | ۱ عدد کوچک |
خیار | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
آب لیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
روغنزیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه |
“““html به مقدار دلخواه |
سیر | ۱ حبه |
ماست پرچرب | ۲ قاشق غذاخوری |
شوید تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
مرحله اول: آمادهسازی نخود و بلغور
نخودها را تمیز کنید و آنها را با مقداری آب بخیسانید.
خیساندن نخودها قبل از پختن، کمک میکند تا سریعتر بپزند و از نفخ آنها کاسته میشود.
چند ساعت قبل از اینکه سالاد را سرو کنید، نخودها را با آب بخیسانید.
در این مدت، چند بار آب نخودها را عوض کنید.
سپس نخودهای خیسانده را با کمی آب در قابلمهای بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید.
به پختن نخودها ادامه دهید تا نرم شوند و آب آنها تبخیر شود.
بلغورها را تمیز کرده و بشویید.
سپس آنها را با مقداری آب بخیسانید تا چند ساعت نرم شوند.
بعد از این مدت، بلغورها را از آب خارج کرده و با دست آنها را بفشارید تا آب اضافی بگیرند.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد فتوش
مرحله دوم: آمادهسازی کاهو
برگهای زرد و پلاسیده کاهو را جدا کنید.
کاهو را بشویید و با چاقو به قطعات متوسط برش بزنید. سپس آنها را در ظرفی مناسب بریزید.
نخود پخته و بلغور خیسانده را به کاهو اضافه کنید.
مرحله سوم: آمادهسازی پیاز و خیار
پیاز را بشویید و پوست بگیرید.
سپس آن را به صورت خلالی یا حلقهای برش بزنید و به سالاد اضافه کنید.
خیار را هم بشویید و در صورت تمایل پوست بکنید. سپس آن را به اندازههای دلخواه برش بزنید و به سالاد اضافه کنید.
مرحله چهارم: آمادهسازی سس سالاد
سیر را بشویید و پوست بگیرید. سپس با استفاده از سیر له کن، آن را پوره کنید و در ظرفی بریزید.
بعد، ماست پرچرب را به آن اضافه کنید.
آب لیمو، روغن زیتون،
“““html
شوید ساطوری شده، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و به خوبی سس را هم بزنید تا همه مواد به خوبی مخلوط شوند.
اگر شوید تازه ندارید، میتوانید از شوید خشک هم استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد نخود رژیمی
سس سالاد خوشمزهتان آماده سرو است. آن را در ظرف مناسب بریزید و در کنار سالاد بگذارید.
به همین سادگی و با انجام چهار مرحله آسان، سالاد بلغور و نخود شما آماده است که نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد لوبیا سبز و نخود فرنگی
امیدواریم که این دستور تهیه سالاد مورد پسند شما علاقهمندان به آشپزی قرار گیرد. شما هم این سالاد خوشمزه را درست کنید و در کنار عزیزانتان میل کنید.