رسپی سالاد خیار با سس خامه و شوید؛ ساده و خوشمزه

“`html
سالاد خیار با سس خامه و شوید یکی از خوشمزهترین و سادهترین سالادهاست که به راحتی با چند ماده اولیه تهیه میشود. این سالاد طعم متفاوت و جذابی دارد و شما میتوانید از سبزیجات دلخواه خود نیز استفاده کنید.
شوید تازه به این سالاد عطر و طعم خاصی میدهد و خامه بافت نرم و لطیفی به آن میبخشد. این سالاد در سه مرحله ساده آماده میشود.
ما امروز در این بخش از رضیم بلاگ طرز تهیه سالاد خیار با سس خامه و شوید را به صورت مرحله به مرحله آموزش خواهیم داد. پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد خیار با سس خامه و شوید
برای تهیه سالاد خیار با سس خامه و شوید به مواد زیر نیاز دارید:
خیار | ۴۵۰ گرم |
خامه ترش | ۱/۲ پیمانه |
شوید تازه خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار دلخواه |
فلفل سیاه | به مقدار دلخواه |
لیمو | ۱ عدد |
مراحل تهیه سالاد خیار با سس خامه و شوید
- مدت زمان آمادهسازی این سالاد ۱۰-۱۵ دقیقه است.
- این دستور مناسب برای ۲-۳ نفر است و شما میتوانید با کمی محاسبه مقدار مواد را افزایش دهید.
- تهیه این سالاد بسیار آسان است.
مرحله اول: آمادهسازی خیار
خیارها را بشویید و اگر دوست دارید، پوست آنها را با پوستگیر بکنید.
خیارها را به قطعات کوچک و یکنواخت برش بزنید.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد هندوانه و پنیر
مرحله دوم: آمادهسازی سس سالاد
در یک کاسه، خامه ترش را بریزید.
به آن نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه اضافه کنید.
سپس شوید خرد شده و آب لیمو را به سس اضافه کنید و همه چیز را خوب مخلوط کنید.
خامه ترش یک محصول لبنی است که از تخمیر شیر تهیه میشود.
این خامه طعمی ترش دارد و اغلب در تهیه انواع سسها و سالادها استفاده میشود.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد سبزیجات و توت فرنگی
مرحله سوم: ترکیب همه مواد سالاد
حالا خیارهای خرد شده و سس سالاد را با هم مخلوط کنید.
برای اینکه طعمها بهتر ترکیب شوند، میتوانید روی سالاد را بپوشانید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید.
سالاد خوشمزه شما آماده است که سرو کنید.
بیشتر بخوانید:
“““htmlرسپی سالاد شیرازی با گوجه سبز
نکات و فوت و فنهای تهیه سالاد خیار
برای تهیه سالاد خیار با سس خامه و شوید، به ۳ نکته زیر توجه کنید:
- میتوانید کمی پیاز بنفش را خلالی خرد کنید و به سالاد اضافه کنید تا طعم و زیبایی بیشتری داشته باشد.
- اگر شوید تازه ندارید، از شوید خشک هم میتوانید استفاده کنید.
- اگر خامه ترش در دسترس نیست، میتوانید از خامه صبحانه استفاده کنید. فقط مقدار آبلیمو را بیشتر کنید تا طعم سالاد بهتر شود.
این سالاد بسیار سبک و خوشمزه است. به شما پیشنهاد میکنیم طبق روشی که در این مطلب مجله آشپزی رضیم آورده شده، این سالاد خوشمزه را تهیه کنید و به عنوان یک پیش غذای متفاوت سرو کنید.