رسپی

رسپی سالاد خیار با سس خامه و شوید؛ ساده و خوشمزه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

سالاد خیار با سس خامه و شوید یکی از خوشمزه‌ترین و ساده‌ترین سالادهاست که به راحتی با چند ماده اولیه تهیه می‌شود. این سالاد طعم متفاوت و جذابی دارد و شما می‌توانید از سبزیجات دلخواه خود نیز استفاده کنید.

شوید تازه به این سالاد عطر و طعم خاصی می‌دهد و خامه بافت نرم و لطیفی به آن می‌بخشد. این سالاد در سه مرحله ساده آماده می‌شود.

ما امروز در این بخش از رضیم بلاگ طرز تهیه سالاد خیار با سس خامه و شوید را به صورت مرحله به مرحله آموزش خواهیم داد. پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سالاد خیار با سس خامه و شوید

برای تهیه سالاد خیار با سس خامه و شوید به مواد زیر نیاز دارید:

خیار ۴۵۰ گرم
خامه ترش ۱/۲ پیمانه
شوید تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار دلخواه
فلفل سیاه به مقدار دلخواه
لیمو ۱ عدد

مراحل تهیه سالاد خیار با سس خامه و شوید

  • مدت زمان آماده‌سازی این سالاد ۱۰-۱۵ دقیقه است.
  • این دستور مناسب برای ۲-۳ نفر است و شما می‌توانید با کمی محاسبه مقدار مواد را افزایش دهید.
  • تهیه این سالاد بسیار آسان است.

مرحله اول: آماده‌سازی خیار

خیارها را بشویید و اگر دوست دارید، پوست آن‌ها را با پوست‌گیر بکنید.

خیارها را به قطعات کوچک و یکنواخت برش بزنید.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد هندوانه و پنیر

مرحله دوم: آماده‌سازی سس سالاد

در یک کاسه، خامه ترش را بریزید.

به آن نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه اضافه کنید.

سپس شوید خرد شده و آب لیمو را به سس اضافه کنید و همه چیز را خوب مخلوط کنید.

خامه ترش یک محصول لبنی است که از تخمیر شیر تهیه می‌شود.

این خامه طعمی ترش دارد و اغلب در تهیه انواع سس‌ها و سالادها استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد سبزیجات و توت فرنگی

مرحله سوم: ترکیب همه مواد سالاد

حالا خیارهای خرد شده و سس سالاد را با هم مخلوط کنید.

رسپی سالاد خیار با سس خامه و شوید؛ ساده و خوشمزه

برای اینکه طعم‌ها بهتر ترکیب شوند، می‌توانید روی سالاد را بپوشانید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید.

سالاد خوشمزه شما آماده است که سرو کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه سالاد خیار

بیشتر بخوانید:
“““html

رسپی سالاد شیرازی با گوجه سبز

نکات و فوت و فن‌های تهیه سالاد خیار

برای تهیه سالاد خیار با سس خامه و شوید، به ۳ نکته زیر توجه کنید:

  1. می‌توانید کمی پیاز بنفش را خلالی خرد کنید و به سالاد اضافه کنید تا طعم و زیبایی بیشتری داشته باشد.
  2. اگر شوید تازه ندارید، از شوید خشک هم می‌توانید استفاده کنید.
  3. اگر خامه ترش در دسترس نیست، می‌توانید از خامه صبحانه استفاده کنید. فقط مقدار آبلیمو را بیشتر کنید تا طعم سالاد بهتر شود.

این سالاد بسیار سبک و خوشمزه است. به شما پیشنهاد می‌کنیم طبق روشی که در این مطلب مجله آشپزی رضیم آورده شده، این سالاد خوشمزه را تهیه کنید و به عنوان یک پیش غذای متفاوت سرو کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا