رسپی سالاد شیرازی با گوجه سبز؛ ساده و خوشمزه

“`html
سالاد شیرازی یکی از خوشمزهترین و دلپسندترین سالادهاست که طرفداران زیادی دارد. مواد اصلی این سالاد شامل خیار، گوجه فرنگی و پیاز است که با نمک، آبغوره و نعنا خشک طعمدار میشود.
شما میتوانید سالاد شیرازی را نیز مانند دیگر دسرها و غذاها با مواد مختلف و چاشنیهای متفاوت درست کنید. امروز در رضیم بلاگ به شما طرز تهیه سالاد شیرازی با گوجه سبز را آموزش میدهیم. با ما باشید.
طرز تهیه سالاد شیرازی با گوجه سبز
برای آمادهسازی این سالاد و مواد اولیه، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان لازم است.
این مقدار مواد برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و شما میتوانید به راحتی با ضرب و تقسیم، مقدار مواد را بیشتر کنید و سالادی بزرگتر تهیه کنید.
تهیه این سالاد بسیار ساده است.
خیار | ۴ عدد |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
گوجه سبز | ۱۰-۱۵ عدد |
آبغوره | به مقدار دلخواه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار دلخواه |
نعنا خشک | ۱-۲ قاشق چایخوری |
مرحله اول: آمادهسازی خیار
خیارها را خوب بشویید و پوستشان را بکنید. با چاقوی تیزی آنها را به قطعات کوچک خرد کنید.
خیارهای خرد شده را در ظرف مناسبی بریزید.
بهتر است از خیارهای محلی استفاده کنید؛ زیرا این خیارها کوتاهتر و ضخیمتر هستند و عطر و طعم بیشتری دارند.
بیشتر بخوانید: ایدههای تزیین سالاد شیرازی؛ مجلسی و خاص
مرحله دوم: آمادهسازی گوجهفرنگی
گوجهفرنگیها را بشویید و پوستشان را بکنید. سپس با چاقوی ارهای آنها را به قطعات کوچک خرد کنید.
برای سالاد، بهتر است از گوجههای سفت و قرمز استفاده کنید تا در هنگام خرد کردن له نشوند.
گوجهفرنگیهای خرد شده را به خیارها اضافه کنید و به مرحله بعد بروید.
مرحله سوم: آمادهسازی پیاز
پیاز را نیز بشویید و پوست بکنید و به قطعات ریز خرد کنید و به مخلوط سالاد اضافه کنید.
بهتر است از پیازهای بنفش استفاده کنید؛ زیرا این پیازها زیباتر و شیرینتر هستند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد کاهو با گوجه سبز
مرحله چهارم: آمادهسازی گوجه سبز
گوجهسبزها را بشویید و هستههای آنها را جدا کنید.
سپس گوجهسبزها را به قطعات کوچکتر برش بزنید و به سالاد اضافه کنید.
گوجه سبز، با طعم ترشی که دارد، به سالاد شما طعم خوبی میبخشد.
مرحله پنجم: آمادهسازی چاشنی سالاد
در زمان سرو، به مقدار دلخواه نمک، فلفل سیاه، آبغوره و نعنا خشک به سالاد اضافه کنید و سالاد را به…
“““html
هم زنید.
توجه داشته باشید چون گوجه سبز در سالاد شما وجود دارد، ممکن است سالاد کمی ترش باشد، پس در افزودن آبغوره دقت کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد توت سیاه با پنیر
بیشتر بخوانید: رسپی سالاد توت فرنگی و کاهو
نکات و فوت و فنهای تهیه سالاد شیرازی با گوجه سبز
در تهیه سالاد شیرازی به ۳ نکته مهم زیر توجه کنید:
- برخی افراد برای اینکه سالاد لعابدار شود، یک گوجه فرنگی را پوست کرده و رنده میکنند و به سالاد اضافه میکنند.
- اگر بین زمان تهیه و سرو سالاد چند ساعت فاصله میافتد، هرگز چاشنی سالاد را اضافه نکنید؛ چون بعد از چند دقیقه، سالاد نرم میشود. در این صورت سالاد را در ظرفی با در محکم بپوشانید یا روی آن را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال بگذارید.
- برای طعمدهی به این سالاد میتوانید از آب نارنج و آب لیمو ترش هم استفاده کنید.
به همین راحتی و با چند مرحله ساده، سالاد شیرازی با گوجه سبز خوشمزه و متفاوت شما آماده سرو است.
امیدواریم شما هم مثل روش گفته شده در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، این سالاد خوشمزه را تهیه کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
برای دیدن لیست انواع غذا، دسر، نوشیدنی و چاشنی با گوجه سبز، روی لینک با گوجه سبز چی میشه درست کرد؟ کلیک کنید.